İki kisi erkk dedi annesi dr bisi demedimi cunku ben de kuz ihtimalinin yuksek oldugundan yanayim bana tuyo ver
inş kızdır bende kız bebekleri çok seviyom tabi hayırlısıKiz gibi annesi
tamam koyalım banada haber verSenin bebiside koyalimmi giruntu bulanik ya biraz
tamam koyalım banada haber ver
canım
Tm canm koyayim
Yerim onu ben annsi sanki kiz ama haftasi kucuk degisme ihtimali yuksek Allah saglikla kucagina aldigin gunleride gostersinArkadaşlar benim ilk bebeğim inşallah tüp bebek tedavisi ile oldu.tahmin edersiniz ki her devremiz merakla heyecanla oldu tuttu mu tutmadı mı kese var mı yok mu kalp atışı derken çok şükür hepsinden olumlu ve bizi sevindiren haberler alarak 11. haftamıza gelebildik.10 haftalıkken dr umuz cinsiyeti ile alakalı kesin bişey göremediğinden bilgi vermedi bir sonraki gelişinde dedi ve daha iki haftamız var=(belki siz bişiler dersiniz biraz erken ama merak işte=)
Eki Görüntüle 927220
İki kisi erkk dedi annesi dr bisi demedimi cunku ben de kuz ihtimalinin yuksek oldugundan yanayim bana tuyo ver
arkadaşım gruptan başka bir tahmin gelmedi mi acaba:44:
Erkek diyolar hep canim ya bende meraklandim iyice
ilgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım,doğrusu gönlümden de erkek geçmiyo değil inşallah öyledir :))[/QUOTE
Gonlundeki olur insallh cnm yeni resmlerini alincada koy haberdar et sonucu ogrenince
Gonlundeki olur insallh cnm yeni resmlerini alincada koy haberdar et sonucu ogrenince
Bizede bi bakar misiniz teyselerrr
peki,yeni fotolarını aldığımda inşallah öğrenmiş olurum
canim telden mi giriosun o yuzden gorememis olabilirsin
canim telden mi giriosun o yuzden gorememis olabilirsin