dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

İki kisi erkk dedi annesi dr bisi demedimi cunku ben de kuz ihtimalinin yuksek oldugundan yanayim bana tuyo ver

canım biz en son 11+2 iken gitmiştik doktora fotoda ozamandan,doktor ozaman cinsiyet tahmini için daha çok erken olduğunu söylemişti tabi tekrar ayın 23ünde gidicem kontrole ozaman 16+2 olmuş olacak cinsiyetini ozaman öğreniriz inş.oyüzden malesef sana bi tüyo veremicem :)

Arkadaşlar benim ilk bebeğim inşallah tüp bebek tedavisi ile oldu.tahmin edersiniz ki her devremiz merakla heyecanla oldu tuttu mu tutmadı mı kese var mı yok mu kalp atışı derken çok şükür hepsinden olumlu ve bizi sevindiren haberler alarak 11. haftamıza gelebildik.10 haftalıkken dr umuz cinsiyeti ile alakalı kesin bişey göremediğinden bilgi vermedi bir sonraki gelişinde dedi ve daha iki haftamız var=(belki siz bişiler dersiniz biraz erken ama merak işte=)

Arkadaşlar benim ilk bebeğim inşallah tüp bebek tedavisi ile oldu.tahmin edersiniz ki her devremiz merakla heyecanla oldu tuttu mu tutmadı mı kese var mı yok mu kalp atışı derken çok şükür hepsinden olumlu ve bizi sevindiren haberler alarak 11. haftamıza gelebildik.10 haftalıkken dr umuz cinsiyeti ile alakalı kesin bişey göremediğinden bilgi vermedi bir sonraki gelişinde dedi ve daha iki haftamız var=(belki siz bişiler dersiniz biraz erken ama merak işte=)

Eki Görüntüle 927220

Yerim onu ben annsi sanki kiz ama haftasi kucuk degisme ihtimali yuksek Allah saglikla kucagina aldigin gunleride gostersin

Gonlundeki olur insallh cnm yeni resmlerini alincada koy haberdar et sonucu ogrenince[/QUOTE]

peki,yeni fotolarını aldığımda inşallah öğrenmiş olurum

Kızlar benim ilk hamileliğim şu an 8. Haftadayım biliyorum çok çok erken fakat bu topiği takip ediyordum sanki cinsiyeti belliymiş gibi geldi. Anlayanlar bana da yorum yapabilir mi merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…