dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

ayy saol cnm. babası benden çok bakıyor buraya nub paralel kıza benziyor diyor doktorda ultrasonda baktı cinsiyet görünüyormu dedim kıza benziyor derken cümlesini bitirmeden bak yan döndü şimdide erkeğe benziyor %60-70 erkek dedi. sonra tahlil sonuçlarını gösterirken bidaha baksak olmazmı dedim söyledikya erkek diye %90 erkek dedi bu seferde kafam karıştı iyice. 4d usg de bi çıkıntı var alt tarafta ama nub a bakarsak oda paralel duruye o :KK53:
Nubu bi yerde paralel biyerde bariz dik duruyo pozisyonu da onemli bence erkek kesin demek istemiyorum cunku dedigim olmzsa uzuluyorum buyuk buyuk ihtimal erkek insallh annesi sen ne istoyosun

$20140107_123507 (2).jpg

çatlıcam meraktan

yok canım.malesef istanbulda değilim..ilk hamileliğimde istanbuldaydım..ümraniye erdeme gidiyordum..şimdi vandayım...keşke sen de gidebilsen bana 11 6 da kız dedi..hem de çok emin konuştu..şaşırıyorum gerçekten..12 de bile sölüyomuş hem de doğru tespit ediyormuş..istanbul hastanesinden ali koray bayramoğlu na gidiyorum..
inşallah senin dr un da söyler.bi de şu ikil testler de temiz çıkar inşallah herşeyden önemlisi...
Merhaba sdf82 ,
degil ben esimin gorevinden dolayi antalyadan hakkariye geldim ve 13 haftalik hamileyim hakkaride ozel doktor olmadigi icin van a gidip geliyoruz merak ettigim doktorundan memnunmusun? Dogum icin antalyaya gidicem ama kontrollerde koray beyi dusunuyorum ne oneririsin vs bunlari sorucaktim yardimci olursan sevinirim. Simdiden tesekkurler

X