canm sağol ultrasondo bilmiyorum en son kız diyen küçük bir çıkıntı var falan dedi ama artık bunu düşünmüycem biri kız biri erkek dedi 1 hafta arayla kendi halıne bıraktım her iki dr çok iyi tanımadığımdan bişey diyemiyorum en son kız diyen bunu kahve falı gibi düşün kimsenin kendisninde dahil kız erkek demesine bakma 16 haftalıkken gel belli olur ozaman anlarız dedi hadi hayırlısı kız yada erkek çock istiyen herkesin gönlüne göre hayırlısından versin rabbim.melekcim canim hic ama hic belli degil nub sirf o yuzden kiz diyorum nub kaybinida kiza yoruyorlar tabii bu fotoyla sinirli kalmiyor ultrasondada olmamasi gerek
ama insallahhhh erkektirr insallahhhh
Eki Görüntüle 499133 Eki Görüntüle 499132
orkidem bu fotograflara da bi bakarmısın doktor basta kız dedi sonra kalktı erkek dedi bende kız die yorumlamıstım sen ne düsünüyosun?
canm sağol ultrasondo bilmiyorum en son kız diyen küçük bir çıkıntı var falan dedi ama artık bunu düşünmüycem biri kız biri erkek dedi 1 hafta arayla kendi halıne bıraktım her iki dr çok iyi tanımadığımdan bişey diyemiyorum en son kız diyen bunu kahve falı gibi düşün kimsenin kendisninde dahil kız erkek demesine bakma 16 haftalıkken gel belli olur ozaman anlarız dedi hadi hayırlısı kız yada erkek çock istiyen herkesin gönlüne göre hayırlısından versin rabbim.
Bu resim kiz gibi gayt paralelEki Görüntüle 499133 Eki Görüntüle 499132
orkidem bu fotograflara da bi bakarmısın doktor basta kız dedi sonra kalktı erkek dedi bende kız die yorumlamıstım sen ne düsünüyosun?
Bence kız,bizim ultrason resmimize benziyor,umarım gönlünüze uyan olmuştur.Sağlıkla doğar inşallah.
Bu resim kiz gibi gayt paralel
Ama yabanci sitelerde kizdan erkege donen resimler gibi yani cikinti dik degil ama yukardan basliyo
Yari yariya gibi sen kiza hazirlan yinede
orkdm işi ilerletmış neyse mastır uzmanlık derken benımkını kesın bılırsın ınsaallahyanlız ben yükleyemıyorum kızkardesım tatılde o gelsın ona yukletıcem hatta ozamnana kadar bıraz daha buyu 12.3te gıttık en son ALLAH herkesın gonlune gore versın ama anladımkı kadınların gönlunde cınsıyet yok cevre baskısı nedenıyle erkek cocuga egılım var yoksa mantıklı dusunen herkes bana gore kız ıster cunku kız cocugu hem yardımcı hem arkadas hemde daha vefalı ıkıncısı kız cocugu olanlar ıcınde herkes kabul etmelıkkı kızkardes kadar onemlı bırsey yok..yerı geıyor anneyı gecıyor ben sezaryanla dogurdum anneme bısey yaptırmadım herseyımle o kızkardesım ılgılendı hemde hıc tıksınmeden kocunmadan ama yınede herkesın cevresı oglan dogurmanın tac gıyınmek oldugunu sanıyorlar cok guluyorum ama hepımız bu baskı altındayız neyazzıkkı
Orkdm senin bu bulduğun test gerçekten işe yarıyor,doktorlardan önce bildin vallahi,tızım oluyor :)
orkidem ben ultrasonda baktım hatta video cektşm ama benim bebişim de nub yok cıkıntı yok en son gordugumde 13+4 tü, accaba daha sonradan cıkıntı olusabilir mi
Orkdm senin bu bulduğun test gerçekten işe yarıyor,doktorlardan önce bildin vallahi,tızım oluyor :)