dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

kızlar benım tatlı yıgenımın resmınede yorum yaparmısınız rıca etsem...sımdıden tsk edıyorum ..

kızlar benim bebeğimin cinsiyeti ne acaba ? 12+3 dedi doktor ama cinsiyeti için bişey söylemedi . ben kıza benzettim ama değişirmi sonra diye çok merak ediyorum?

cnmcım sen banada kz demıstın bız oğlusumla sımdı 31 haftalık olduk :) ınsallah bunda tahmının dogru tutar saglıklı dunyalar ttlısı bır kızımız olur..

canim yanilmiyorsam parlayan birsey vardi onun nub olduguna emin olmadigim icin ole demsitim Allah saglicakla kuzcagina almayi nasip etsin

arkadaslar uzun zamandir okuyorum bu sitedeki dönen guzel muhabbetleri=D tesaduf bu konuya denk geldim kendim baktim baktim bir turlu anlayamadim benim yaramaz bacagini koymus sanirsam kapatmis=D bana da bi yardimci olursaniz ben mi goremiyorum yoksa gercekten gorunmuyo mu=D bu arada fotoda 12+4 haftalikti suan 13+4 oldum yasadigim yerde ultrasona girme sorunu var kafama gore gidemiorum 19 haftaya kadar beklemek zorundayim bu yuzden de merak icindeyim bana da bi tahminde bulunun lutfeenn=D

selam kızlarar benim bebeğimin cinsiyetinede bakın çok merak ediyorum 14 haftalık burda doktor bişey soyleyemedi siz gördüyseniz yorumlarıınızı bekliyorum :2:

arkadaşlar bende 12+6 günlük doktora gittim söylemedi cinsiyeti ama çok merak ediyorum resim gönderiyorum bakıp yorum yapabilirmisiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…