Eki Görüntüle 477255
kızlar 12 haftalık bakın bakalım dr. Pipiye benzer bişey görüyrm dedi ama sizce nasıl????
nasıl anlıyorsunuz biraz daha detay verebilirmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 477255
kızlar 12 haftalık bakın bakalım dr. Pipiye benzer bişey görüyrm dedi ama sizce nasıl????
Eki Görüntüle 836834 selam kızlarar benim bebeğimin cinsiyetinede bakın çok merak ediyorum 14 haftalık burda doktor bişey soyleyemedi siz gördüyseniz yorumlarıınızı bekliyorum :2:Kızlar ama kimse neden yorum yapmıyor (( hala bekliyorum
teşekkürler cnm....Benim tahminime göre erkek hayırlı olsun
Eki Görüntüle 836834 selam kızlarar benim bebeğimin cinsiyetinede bakın çok merak ediyorum 14 haftalık burda doktor bişey soyleyemedi siz gördüyseniz yorumlarıınızı bekliyorum :2:
Eki Görüntüle 836834 selam kızlarar benim bebeğimin cinsiyetinede bakın çok merak ediyorum 14 haftalık burda doktor bişey soyleyemedi siz gördüyseniz yorumlarıınızı bekliyorum :2:Kızlar ama kimse neden yorum yapmıyor (( hala bekliyorum
ikisi de kız gibi ama tabi doktor daha iyi bilir
ikisi de kız gibi ama tabi doktor daha iyi bilir
teşekkür ederimcanımama nasılanladın bacak arasında biçıkıntı var ya hani baya buyuk bana erkek gibi geliyor ama kız olmasınıda çok isterim sence okordon felan olabilirmi açıkçasıkız olduğunu nasıldüşündünmerak ediyorum tekrar teşekkürler:2:
teşekkür ederimcanımama nasılanladın bacak arasında biçıkıntı var ya hani baya buyuk bana erkek gibi geliyor ama kız olmasınıda çok isterim sence okordon felan olabilirmi açıkçasıkız olduğunu nasıldüşündünmerak ediyorum tekrar teşekkürler:2:
bii de benim bebişi yorumlasanız 12+2deki ultrasyon görüntüsü var, cinsiyetini çok merak ediyorum ilkim kız da :)
sanki bacağı görmeme engel olmuş gibi göremedim bi de siz bakın lütfen
Çok sagol canım Allah hepimize hayırlı doğumlar ve kucağımıza almak nasip etsin.inşallah öğrenirsin cnm hayırlısıyla
Merhaba canım benim kızım olucak nasipse kesinleşti artik