- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
Eki Görüntüle 814882
umarım eklemişimdir
cinsiyet tahminlerini alsam
dr söylemiyor ama çok da merak edi,yorum
aylincim selam canım nasılsın :) seninle karşılaşmak ne güzel ,ben de bebişin cinsiyetini merak etmiştim ,senin ki belli olmuştur artık
evet belli oldu soldaki kız sağdaki erkek resme göre değil karnımdaki yönlere doğru:)
evet belli oldu soldaki kız sağdaki erkek resme göre değil karnımdaki yönlere doğru:)
karnındakı yönlere doğru nasıl anlaşılıyor
hayırlı olsun canım oğluşun :) Valla sürekli yüzüstü durdu bir kez önünü döndü onda gördü muhtemelen ama yine de hata payı koydu bakalım nasip bayramdan sonra öğreniriz artık neyse
Eki Görüntüle 829869 kızlar bir tahminde bulunabilirmisiniz çok merak ediyorumda
senın erkege benzıyo bende denemiştim
senın erkege benzıyo bende denemiştim
bende erkeğe benzettim ama dok kemik yapısına göre kız dedi bir kızım var bununda erkek olmasını çok istiyordum dok kız deyince hayal kırıklığına uğradım sağlıklı olsunda ama erkek için neler denemedim ki yumurtlama gününde ve sonra ki gün birliktelik olmuştu gerçekten kız ise şu yumurtlama gününede inanmayacm taktir ilahi Allahtan
neyi denemiştiniz
allah gonlune gore versın ama ben erkege benzettım hem o yumurtlama gunuymuş falan fılan hep boşş dur daha kaç dr kıza benzıyo deyıpte erkek çıktı eger ogrenırsen benıde haberdar et merak attım bende
3 hafta sonra tekrar gidecem bakalım ne diyecek sizinde doğum haftasındasınız rabbim sağlıkla doğrmayı nasip etsin nuba göre ciinsiyetr tahmini doğru çıktı mı bebeğinizin cinsiyeti nedir
çıktı yaptım demiştim cınsıyetımız erkek
ay heycan yaptım şimdi bend emerak ediyorum dok kız deyince buraya takıldım ve elimde fotosu bende önce kız dedim sonra erkek ama sanki biraz paralellik var
hayırlısı neyse o olsun kac haftalıkken dr tahmınde bulundu benım 3 aylıkken bulundu