dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

canım face ten ekleyebılırmısın benı.benım fotom yok vıdeo m war .onu yollasam bakabılırmısın nub teorısıne gore..heyecandan olucem:))belkı yardım edebılırsın:)

herkesin 29 ekim bayramını kutlarım. benim fotoma da bakıp bir yorum yapabilir misiniz? 12 +2 de. sağdaki çıkıntı paralel gibi duruyor sanki. sizce o nub mu?

arkadaşlar sadece görebildiklerime yorum yapabiliyorum ama ben de tam bilmiyorum yani sadece tahmin ediyorum
bu bebiş erkek gibi eğer gördüğüm nubsa

arkadaşlar sadece görebildiklerime yorum yapabiliyorum ama ben de tam bilmiyorum yani sadece tahmin ediyorum
bu bebiş erkek gibi eğer gördüğüm nubsa

Çok teşekkür ediyorum. Gönlümden ve içimden erkek geçiyor. 4 yaşında kız evladım var, ama Allah hangisini verirse başımın tacıdır. Sana da güzel bir hamilelik geçirmeni diliyorum

Sanırım ben yüklerken biraz küçük yüklemişim şimdi en net 2 fotoyu seçerek tekrar yükledim. belirttiğim gibi bu resımde 11+4teyiz çok merak içindeyim lütfen yorum :)

nubu pararlel görünüyor erkeklerin dik oluyor eğer gördüğüm nubsa tabi canım
ama en iyi 13. haftada belli oluyor nuba göre
senin aslında doktor bilmesi gerekir bu haftanda

anladım doktor tam bişey soylemek istemedi artık ben çok kız istiyorum diyemi bilmiyorum ama bana erkek gibi geldi dedi sonraki aya çağırdı normal kontrole ama ben bu hafta başka bi doktora gidicem 16 haftalık dolu dolu inşallah kesin öğrenirim bu arada eğer o görünen nubsada çok uzun bi nub hayrlısı artık :)))

Çok teşekkür ediyorum. Gönlümden ve içimden erkek geçiyor. 4 yaşında kız evladım var, ama Allah hangisini verirse başımın tacıdır. Sana da güzel bir hamilelik geçirmeni diliyorum
inşallah gönlünden geçen ve senin için hayırlısı neyse o olur arkadaşım, teşekkür ederim inşallah kolay şekilde atlatırız hamileliği.
bak doktor da erkek gibi demiş :) ama nubun da yanılma payı oluyor gönlünden ne geçiyorsa o olsun inşallah

bana erkek gibi geldi çok anladığımdan değil sadece gördüğüm nubsa eğer paralel değil baya dik hayrlısı olsun inşallah bu arada bende tam olarak öğrenemedim senin gibi araştırmadayım :)

Teşekkür ederim cevapladıgin için. Ben anlayamadım da bacak engel olmuş nub görünümüne sanırım

Merhabalar. Resimde işaret ettiğim şey nub mu sizce? Var mı tahmin yürütebilecek? Çok tşk

Eklentiler

• $12+2_.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 90
GurbetGuzeli ve Shezofren, çok teşekkür ederim. Sizin gördüğünüz nub bu değil mi şimdi. yeniden işaretledim. Çok teşekkür ederim

Eklentiler

• $12+2y.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…