Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12+6 da gittim kesin bişey söylemedi 10 gün sonra tekrar gidicem canım:44:
Hayırlısı olsun inşallah canım..ilk hamişlik mi?
Eki Görüntüle 823960
Merhabalar, ilk defa yazıyorum rica etsem yukardaki ultrason görüntüsünü yorumlayabilecek tecrübeli annelerin görüşlerini bekliyorum.. ilk hamileliğim 12+1'im . doktor ultrasonda yorum yapmaktan kaçındı önce büyük ihtimalle kız dedi daha sonra bir çıkıntı var emin değilim %50-50 ye çevirdi olayı.. yorumlayabilecek arkadaşların katkılarını bekliyorum teşekkür ederim
evet ilksenin?
Evet cnm benim de ilk yarın Dr. Gitcem cinsiyetini ögrencem inşallah.sen öğrendin mi
canım çok bişey belli değil ama erkek gibi
ay hala öğrenemedim ki kesin bi şekilde..13.haftada erkeğe daha yakın duruyor ama emin değilim dedi doktorum.dün de başka bi doktora gitmek durumunda kaldım o da %85 kız dedi...
Eki Görüntüle 823960
Merhabalar, ilk defa yazıyorum rica etsem yukardaki ultrason görüntüsünü yorumlayabilecek tecrübeli annelerin görüşlerini bekliyorum.. ilk hamileliğim 12+1'im . doktor ultrasonda yorum yapmaktan kaçındı önce büyük ihtimalle kız dedi daha sonra bir çıkıntı var emin değilim %50-50 ye çevirdi olayı.. yorumlayabilecek arkadaşların katkılarını bekliyorum teşekkür ederim
cnm tahminin doğru çıktı .:)) Dün doktora gittim beni aşağıdaki ultrasona yolladı detaylı ultrason ama sadece kızım üzerime düştüğü için kontrol amaçlı bebişe bişey olmuşmu diye baktı bende srdum cinsiyeti oda baktı erkek gördüm dedi kesin doğrudur blir değil mi kadın doğum uzmanı değil ultrason doktoru ama gibi falan demedi erkek gördüm dedi
Eki Görüntüle 823960
Canım benim bebişin erkekmiş öğrendim bugün:)) aa hayret cnm Dr.nasıl bilmez iyi değil o zaman o Dr.lar
13+3 günlük
yorumlarınızı beklıorum kızlar.ben cıkıntı göremedim ayak o sanırım :)) cıkıntıya benzeyen kısım