dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

kızlar benım tatlı yıgenımın resmınede yorum yaparmısınız rıca etsem...sımdıden tsk edıyorum ..

3jxdJ.jpg (540 x 960 pixels)
3jxdJ.jpg

Son düzenleme:
$bebekkk.jpg

kızlar benim bebeğimin cinsiyeti ne acaba ? 12+3 dedi doktor ama cinsiyeti için bişey söylemedi . ben kıza benzettim ama değişirmi sonra diye çok merak ediyorum?

cnmcım sen banada kz demıstın bız oğlusumla sımdı 31 haftalık olduk :) ınsallah bunda tahmının dogru tutar saglıklı dunyalar ttlısı bır kızımız olur..:nazar:

canim yanilmiyorsam parlayan birsey vardi onun nub olduguna emin olmadigim icin ole demsitim Allah saglicakla kuzcagina almayi nasip etsin

$bild(4).JPG

arkadaslar uzun zamandir okuyorum bu sitedeki dönen guzel muhabbetleri=D tesaduf bu konuya denk geldim kendim baktim baktim bir turlu anlayamadim benim yaramaz bacagini koymus sanirsam kapatmis=D bana da bi yardimci olursaniz ben mi goremiyorum yoksa gercekten gorunmuyo mu=D bu arada fotoda 12+4 haftalikti suan 13+4 oldum yasadigim yerde ultrasona girme sorunu var kafama gore gidemiorum 19 haftaya kadar beklemek zorundayim bu yuzden de merak icindeyim bana da bi tahminde bulunun lutfeenn=D

$CAM00643.jpg selam kızlarar benim bebeğimin cinsiyetinede bakın çok merak ediyorum 14 haftalık burda doktor bişey soyleyemedi siz gördüyseniz yorumlarıınızı bekliyorum :2::KK5:

arkadaşlar bende 12+6 günlük doktora gittim söylemedi cinsiyeti ama çok merak ediyorum resim gönderiyorum bakıp yorum yapabilirmisiniz....

X