• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi irma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabi doğru söylüyorsun ben aslında hiç panik yapan heyacanlı biri değilimdir ama burun konusu çok önemli tabi:)

burun konusunun önemli olmasının yanı sıra, ameliyat günü yaklastıkca da insan kafasında senaryolar üretmeye ve korkmaya baslıyor, benm daha bir ay var ama ben bile zaman zaman heyecanlanıp kafamdan üretmeye baslıyorum, normal yanii :D

Bazı resimlerde öyle çıkmış olabilir ben d epek hoşlanmamıştım yassı gibi görünüyodu ama ben bi resmini daha gördüm çok hoş görünüyo burnu paylaşmak istedim
işte serhat beyin yaptıgı tarz bu. minik hafif kavisli bi burunn:) emin ol çok güzel olacakk...

meral_kaplan_yeni_001.jpg

Son düzenleme:
Evet bu çok güzel:)))sil baştan lorlma inan çok güzel olacakgel yer değişelim ben olayım ameliyatı inan zamanım olsa hemen olcam yeter artık stresi daha kötü,ne güzel ctesi bambaşka bir hayat ve sen olacaksın:))

Evet şuan senin yerinde olmayı ben de çok isterdim korkulacak hiçbi şey yokk. güzellik uykusuna yatıyosun bi kaç saatliğine daha ne olsun ;)

Arkadaşlar bu burun ucu şişliğine açıklık getirirmisiniz?Kimi okusam burun ucum şiş diyor...nasıl bir şişlik ki sizi mutsuz ediyor .Yani önceki burnunuzdan daha mı büyük duruyor,ameliyattan sonra nelerle karşılaşacamı öğrenmek istiyorum sadece,3 hafta oldu sanırım paschar senin inan bu halini görmek çok istiyorum.Ameliyat soonrası hali hayal edemiyorum merakım sadece burnun 6 ay sonraki hali diil...Teşk

arkadaslarım desteğiniz için cok teşekkür ederim; güzellik uykusu benzetmesi superdi bu arada:)
heyecanmamak veya korkmamak elde değil bir de üstüne merak ekleniyor tabi ameliyat sonrası nasıl bir görüntüyle karşılaşacağım diye bir de tabi ne kadar şiş veya ne kadar mor olacak artık yaşayıp göreceğiz...

Arkadaşlar bu burun ucu şişliğine açıklık getirirmisiniz?Kimi okusam burun ucum şiş diyor...nasıl bir şişlik ki sizi mutsuz ediyor .Yani önceki burnunuzdan daha mı büyük duruyor,ameliyattan sonra nelerle karşılaşacamı öğrenmek istiyorum sadece,3 hafta oldu sanırım paschar senin inan bu halini görmek çok istiyorum.Ameliyat soonrası hali hayal edemiyorum merakım sadece burnun 6 ay sonraki hali diil...Teşk

Evet ben de bunu çok merak ediyorum bir de söylenenlere bakıyorum "her sabah uyandığımızda burnumuzu şiş görüyoruz" diyorlar. Bu nasıl bi şey sizde de böyle bi durum var mı? ya ben ameliyat anından değil de sonrasından çok korkuyorum. Kan durmaz vs diye çünkü kan tutar beni :utangac: ameliyatta bayılmam da çıktıktan sonra o kan damlarsa dayanamam o zaman işte senağlama

o zaman ameliyat olma çünkü kanamaması imkansız.

bi de unutmadan beautiful is pain.

Çok haklısın güzel şeylere ulaşmak kolay olmuyor ömür boyu mutsuz yaşamak hem en büyük psikolojikk acı zatenn

merhaba, sanırım soruları yanıtlmam gerekiyoo.. evet arkadaşlar ameliyat sonrası burnunuz şişer! yani olması gereknin nerdeyse 2 katı kadar olur. bu şişlik 2 hafta kadar sürer 3. hafta artık rahatlıkla sosyal hayatınıza dönersiniz. burun ucu şişligi meselesine gelicek olursak; burun ucunuzu daha şiş bulabilirsniz cunku kıkırdak en gec iyileşen yerdir ama bunu sadece siz bildiginiz için size öle gelir aslında kimse sizin burun ucunnuzdaki şişlgi farketmez. ben gecenlerde yani ameliyatımın 20 . gununde nişantaşında arkadaşlarımla yemek yedim ve hiç kimse hiç bir şey anlamadı:) ve lütfen diger insanların şişligini baz alıp kendinizi buna krite etmeyin cunku herkesin cilt tipi farklıdır herkes aynı derecede şişmez bu sizin cilt tipinize biyolojik ritminize ve hatta ten renginize göre bile degişir. (ten rengi olayı tamamen benim fikrim hali hazırda tıp literaturene girmiş bir bilgi oldugunu sanmıyorum) ben bandajalrımı cıkarttırmaya gittigimde serhat beyin 3. haftasında olan 2 hastasını gördüm bi sürede sohbet ettim ve ikiside harika görünüyodu ben onları sokakta görsem 3 hafta önce ameliyat olduklarını anlamzdım=).

ve sabahları burnunuzu daha şiş bulabilirsiniz, bu bir gercek! bu burnunuz henuz iyileşmedgi ödemlerinizn henuz gecmedgi anlamına gelir.ve sabahları burnumu şiş görmek istemiyorum veya ben ameliyat sonrası alçım cıktıgında şiş ve kocaman bir burun görmek istemiyorum diyorsanız bu ameliyatı olmayn arkadaşlar!

lütfen makul olun arkadaşlar her ameliyat bir risktir biz bu riskleri göze alıp ameliyat oluyoruz. hiçbir doktor size bu ameliyatda yuzde yuz başarılı olurum diye bir imzalı belge sunmaz.

lütfen makul olun arkadaşlar her ameliyat bir risktir biz bu riskleri göze alıp ameliyat oluyoruz. hiçbir doktor size bu ameliyatda yuzde yuz başarılı olurum diye bir imzalı belge sunmaz.

evet doğru söylüyosun pascar.Yapacağımız tek şey içimiz rahat olarak güvenebilmek. sonuçta hazır bulunan bi şey deil şu burun takıp gönderesin herkesi evine kaydirigubbakcemile3 onların yapacağı hatayı da gözönnde bulundurmalıyız ama biliyorum ki en azından eskisi gibi kötü bi burnumuz da olmicakk :teytey:

kızlar merhaba...ben de Barış Çakır'a ameliyat olmaya karar vermiştim..hatta gidip görüştüm bile.ama Serhat bey hakkındayaptığınız olumlu eleştirileri okuyunca bir de ona gitsem mi diye düşünmeye başladım.
Paschar senin adına çok sevindim..yeni burnunun güle güle kullan canım.biliyorsun benim de senin gibi revizyon olacak.vaktin olduğunda serhat beyle ilgili detaylı görüşlerini bekliyorum canım...Yaptığı burunlara baktım da tam istediğim gibiler..ikinci ameliyatı olacağım için daha seçici olmalıyım galiba..
Aslında Barış Beydi kararım ama hep bir bahane oldu erteledim..belki de her işte bi hayır vardır..:))))

PINARCIMM ben de barış çakır ve serhat tuncer arasında karar vermekte çok zorlanıyorum ama henüz bi görüşme yapamadım her iikisiyle de o yüzden çok zorlanıyorum sanırım. senin en azından görüşme fırsatın var hangisi içine siniyosa hangi tasarım daha yakışacaksa öyle yap. sevgiler.

arkadaşlar ben yarın ameliyat oluyorum şans dileyinnnn:)

silbaştan her şey çok güzel olucak eminim.şuan sanırım ameliyattasın. nickin gibi eski kötü anılarını silip daha mutlu bi şekilde yeni burunla devm ediceksinn artık :içelim: buraya ugradıgında ameliyata grmeden önce ve uyandıktan sonra neler yaptıgınızı anlatırsan çook sevinirim. İnşallah çok güzel olacak şimdiden geçmiş olsun mutlu güssel günler diliyorum canım kaydirigubbakcemile5

kızlar merhaba...ben de Barış Çakır'a ameliyat olmaya karar vermiştim..hatta gidip görüştüm bile.ama Serhat bey hakkındayaptığınız olumlu eleştirileri okuyunca bir de ona gitsem mi diye düşünmeye başladım.
Paschar senin adına çok sevindim..yeni burnunun güle güle kullan canım.biliyorsun benim de senin gibi revizyon olacak.vaktin olduğunda serhat beyle ilgili detaylı görüşlerini bekliyorum canım...Yaptığı burunlara baktım da tam istediğim gibiler..ikinci ameliyatı olacağım için daha seçici olmalıyım galiba..
Aslında Barış Beydi kararım ama hep bir bahane oldu erteledim..belki de her işte bi hayır vardır..:))))

pınarcım cok teşekkür ederim:)) biliyorum seninde 2.ameliyatın olucak ve umarım sende benim gibi başarılı bir operasyon gecirirsin.serhat beyle ilgili detaylı görüşlerimi sormuşsun, peki o zaman ben sana şöle söliim; serhat tuncer'in yapamadıgı bir burnu yurtdışını bilmiyorum ama türkiyede hiç bir doktor yapamaz:) sanırım bu cevabım herşeyi anlatıyor=).sormak istedgin başka bişi olursa seve seve yanıtlarım cnm.hoşçakal...

Back