- Konu Sahibi irma
Merhaba paschar mutlu olduğuna çok sevindim siz mutlu olunca biz de rahatlıyoruz karar aşamasına biraz daha yaklaşıyoruz :) Resimlerini ben de çok merak ediyorum ama arkadaşlık sitelerinde dolaşma gibi bi durum varsa albümünü özelleştir ve arkadaş olarak eklediğin kişilere göster sadece.Diğer amaçlarla gelenler görmesinler. Umarım eklediğinde bize de haber verirsin. Serhat beyin yaptıgı burun tarzı gerçekten güzel sen de memnun olduguna göre nasıl bişi oldugunu hemen hemen tahmin edebiliyorum
Canım bi de karar verme aşaması nasıl oldu? sen revizyon ameliyatı olmuşsun geçmiş mesajlarına baktım da. Ben biçok doktor araştırıyorum istanbuldan ama her araştırdığımda fikrim değişiyo. şuan barış çakır ve serhat tuncer arasında takılıp kaldım. işte bu doktora ameliyat olmalıyımm diyebilme cesareti nası geldi size o kadar doktor arasından ? etkili olan şey yüzyüze konuşmanız mı oldu ya da resimlere bakarak mı oldu? barış çakırla görüştün mü hiç?
Mutlu sağlıklı günler diliyorum.
Canım bi de karar verme aşaması nasıl oldu? sen revizyon ameliyatı olmuşsun geçmiş mesajlarına baktım da. Ben biçok doktor araştırıyorum istanbuldan ama her araştırdığımda fikrim değişiyo. şuan barış çakır ve serhat tuncer arasında takılıp kaldım. işte bu doktora ameliyat olmalıyımm diyebilme cesareti nası geldi size o kadar doktor arasından ? etkili olan şey yüzyüze konuşmanız mı oldu ya da resimlere bakarak mı oldu? barış çakırla görüştün mü hiç?
Mutlu sağlıklı günler diliyorum.
Son düzenleme: