Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi irma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende naci çelik ve serhan tunceri düşünüyorum ameliyat için karar veremedim((

her zaman durgun bu sayfa nedense serhat beyın hastaları pek yok forumda ben serhat beyın yaptıgı burunları tarzını begenıyorum sahsende gorme fırsatım olmustu kendısıyle gorusmeye gıttıgımde arkadasımında kadın dogumcuya ıhtıyacı var dı kendısıne dr tavsıye etmesını rıca etmıstık gıttıgımız kadın dogumcu bayanın yıllar once burnunu serhat bey yapmıs cok tatlı burun delıklerı vardı :) zaten forumda bambamın burnunu da begenıyorum pek resmı olan baska hastası da yok burda yakın zamanda kendısıylede gorusmeye gıdıcem

Doktora karar vermek çok zor gerçekten:S Serhat Tuncer iyi bi doktor anladığım kadarıyla ama korkum şu sanki biraz kalın ve dik burun yapıyo bende hiç sevmiyorum öyle burunları zaten benim burnum kalın olmaz diye düşünüyorum. İnce, uzun bi burnum var beyaz tenliyim ama ameliyat sonrası kalın, kalkık bi burnum olursa yıkılırım(

Son düzenleme:
slm arkadaslar serhat tuncere amelıyat olanlar paylaşabılırmı acaba memnunmusunuz.. arkadasım 1 hafta sonra amelıyat olcak serhat tuncerde.. kendısı erkek ve doğal durmasını aksı taktırde yapay durursa psıkolojısının bozulmasından endıse duyuyorum.. cvp verırsenız sevınırım.. ıstedıgı sadece doğal normal bır erkek burnu..

cnm ben ameliyat olali 3bucuk yili gecti gayet memnunum

Tekrar burdayim!!

Arkadaslar, gecen sene Turkiye'ye tatil icin gittigimde bir turlu hangi doktora ameliyat olacagimi karar'a varamadim

Yine Dr. Serhat Tuncer hala aklimda, birinin resimleri varmi bana ozel mesaj veya arkadas, veya burda paylasirsaniz sevenirim.
Babam sagolsun cok yardimci oldu, gercekten cok degerli arkadasimiz var bu sitedi.

Bu sene yine ABD'den Turkiye'ye tatil'e gidicem... artik karar vermek gerek !

arkadaşlar hiç Serhat Tuncere ameliyat olmuş kimse yokmu..rica etsem fotograflarınızı ekleyebilir misiniz? karar vermemizde inanın çok yardımcı olacak...

arkadaşlar hiç Serhat Tuncere ameliyat olmuş kimse yokmu..rica etsem fotograflarınızı ekleyebilir misiniz? karar vermemizde inanın çok yardımcı olacak...

cnm merhabalar ben serhat beye ameliyat oldum 4 yil olucak mayista. profilimde fotolarim var arkadaslik talebi gonderdim fikir verebilir sana.

neden acaba serhat tuncerın yorumları az aslnda o da ıı burun yapıo ve ama yorum yok . kadınlar kulububunu barıs cakır ve emre ılhan aldı basını gıdıo :)
ben barısa oldum ama serhata olanlarıda tanıorm.

merhaba,ben sitede çok yeniyim serhat beyde ameliyat olmayı düşünüyorum fotograflarını görebilir miyim?

cnm merhabalar ben serhat beye ameliyat oldum 4 yil olucak mayista. profilimde fotolarim var arkadaslik talebi gonderdim fikir verebilir sana.

ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ama henüz kime yaptırcağıma karar veremedim senin burnunu merak ettim profil fotonda göründüğü kadarıyla iyi görünüyor

ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ama henüz kime yaptırcağıma karar veremedim senin burnunu merak ettim profil fotonda göründüğü kadarıyla iyi görünüyor

egruwan talebini kabul ettim albumumde fotolarim var fikir verebilir umarim doktor secimi konusunda kolay gelsin. sormak istediklerin olursa elimde geldigince yardimci olmaya calisirim

cicadaaaa konuşuyoruz tabi msn de senle heheheheheh :) serhat tuncer i araştırıyorum arkdaşlar şu ana kadar süper bi doktormuş gibi gidio heheheh

ben yeni üye oldum arkadaşlar ve bende serhat bey'e ameliyat olmak istiyorum...amelit olan arkadaşlar resimlerini benimle paylaşabilirmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…