- Konu Sahibi irma
-
Ne kadar bilgi ala bilirsem o kadar mutlu olurum canim..tesekkür ederim sanagouste bn dr nacı celık ıyı oldgunu duydum evet nazar degmesın glopun burnu super evet bn yarın gıdıyorum resımlere bakıp sana bılgı verırım dıer hastlarınkını
vaaaaaoooow benim için soluksuz bi yazı dizisi oldu :lepi: serhat beyi şu an keşfettim sayenizde arkadaşlar. görebildiğim resimlere bayıldım hepinize yeni buruncuklarınızla mutluluklar sağlıklı günler dilerim.. serhat beyin ameliyat fiyatı 5 bini geçmiyorsa şayet düşünüyorum açıkçası çünkü yakup bey biraz pahalı geldi bana. bu arada randevu için de para alıyo mu acaba? ve ameliyatlarını hangi hastanede yapıyor?? mesela anadolu yakasında anlaşmalı olduğu bi yer var mı ? hepinize sevgiler
göğüsü bende düşünüyorum serhat beyle konuşucam
ayrıca burnum için yaptığınız yorumlara teşekkür ederim arkadaşlar daha 2 ay oldu ama bende çok memnunum. sadece iyi anlatın doktorunuza ne istediğinizi genelde fazla oyma taraftarı değiller yani pek kavis yapmıyorlar kavis istiyorsanız ısrarla söyleyin ben öyle yaptım yakışmaz gitmez olmaz dedi ama yinede istiyorum die tutturdum küçültebildiğiniz kdr küçültün ve kavis yapın dedim. gerekirse adımı verebilirler burnumu beğenen arkadaşlar genelde soyisimden tanıyormuş hastalarını gül ocakcı diyebilirsiniz
arkadaşım göremiyorum albümünü
randevu ücretsiz ben bütün dr larla görüştüm öünkü benim ikizim sadullah karuna oldu ve hiç memnun kalmadı o üzüntüyü yaşamak istemedem hepsini arastırdım onur eroldan başladım onur erola bi arkdaşım olmustu güzel ama inanın benimkisi suanda cok daha güzel sonra oymak larla görüştüm baba ogul meshurlar biliosunuz nilüfer ablamda ona oldu ve burnu yamuk hiç memnun değil naci çelik ve yakup avşarla görüştüm ikisininde fiyatları cok ucuktu naci celiğin yaptıgını gomedim ama yakup avsara 6 ay önce olan arkadasım var dümdüz bir burun benim 2çgünden hokka gibiydi o hala kavis oluşcak die bekliyor tuğrul maralla goruscektim filiz die burdan bi arkadas fotolarını gonderdi hiö memnun degil burun ucu kocaman hiç ellememiş barış çakırla konuştum 5bin dedi gel dedi ama kapalı yapıyormuş. bakın arkadaşlar daha oncede yazdım artık cogu dr kapalı teknik ameliyat yapıyor bu iyi değil burun deliklerinden giriyorlar ezbere yapılıyor ucuyla oynayamıyorlar görmeden yapıyorlar acık en iisidir burnu acıp gayet orantılı gorerek yapıyorlar ve burun ucuda mukemmel oluyor. serhat bey 4binden baslıyor ama gidin konusun cok yardımcı oluyor. muayene ucretsiz anadolu yakasındada avrupa yakasındada 2hastaneyle anlasması var ikiside cok iyi. ben cok arastırdım ve burdanda bana cok yardımcı olan olmadı yok resimler calınıo yok bilmemne die kimse resim koymuyor facebooka diziyorsunuz ama calınsa nolcak burnunuzu cekip koyun kim napcak burnunuzun resmini. ben cok sinirlenmstim o yuzden fotolarımıza diziyorum 2 ay 18 gun oldu cok memnunum 1seneye kdr resimleri her ay koyucam herkes baksın fikir edinsin. serhat beye gidin gorusun orda yaptıgı tasarıma bakmayın siz burun ondan cok daha guzel oluyor. ve kavisli istiyorsanız kavisli olsun die ısrar edin hiçbi dr kavise yanasmıo nedense cunku banada ilk yakışmaz sana dogal durmaz fln dedi ama cokda yakıştı ve bir okadar dogal duruyor. inşallah hepiniz hayalinizdeki buruna kavusursunuz....
randevu ücretsiz ben bütün dr larla görüştüm öünkü benim ikizim sadullah karuna oldu ve hiç memnun kalmadı o üzüntüyü yaşamak istemedem hepsini arastırdım onur eroldan başladım onur erola bi arkdaşım olmustu güzel ama inanın benimkisi suanda cok daha güzel sonra oymak larla görüştüm baba ogul meshurlar biliosunuz nilüfer ablamda ona oldu ve burnu yamuk hiç memnun değil naci çelik ve yakup avşarla görüştüm ikisininde fiyatları cok ucuktu naci celiğin yaptıgını gomedim ama yakup avsara 6 ay önce olan arkadasım var dümdüz bir burun benim 2çgünden hokka gibiydi o hala kavis oluşcak die bekliyor tuğrul maralla goruscektim filiz die burdan bi arkadas fotolarını gonderdi hiö memnun degil burun ucu kocaman hiç ellememiş barış çakırla konuştum 5bin dedi gel dedi ama kapalı yapıyormuş. bakın arkadaşlar daha oncede yazdım artık cogu dr kapalı teknik ameliyat yapıyor bu iyi değil burun deliklerinden giriyorlar ezbere yapılıyor ucuyla oynayamıyorlar görmeden yapıyorlar acık en iisidir burnu acıp gayet orantılı gorerek yapıyorlar ve burun ucuda mukemmel oluyor. serhat bey 4binden baslıyor ama gidin konusun cok yardımcı oluyor. muayene ucretsiz anadolu yakasındada avrupa yakasındada 2hastaneyle anlasması var ikiside cok iyi. ben cok arastırdım ve burdanda bana cok yardımcı olan olmadı yok resimler calınıo yok bilmemne die kimse resim koymuyor facebooka diziyorsunuz ama calınsa nolcak burnunuzu cekip koyun kim napcak burnunuzun resmini. ben cok sinirlenmstim o yuzden fotolarımıza diziyorum 2 ay 18 gun oldu cok memnunum 1seneye kdr resimleri her ay koyucam herkes baksın fikir edinsin. serhat beye gidin gorusun orda yaptıgı tasarıma bakmayın siz burun ondan cok daha guzel oluyor. ve kavisli istiyorsanız kavisli olsun die ısrar edin hiçbi dr kavise yanasmıo nedense cunku banada ilk yakışmaz sana dogal durmaz fln dedi ama cokda yakıştı ve bir okadar dogal duruyor. inşallah hepiniz hayalinizdeki buruna kavusursunuz....
bnde önce serhat tuncerı dusunuodum ancak ankarada oldugum ıcın ankaradakı dr.lardan secım yapmak daa mantıklı geldii.. ve nebil beye karar kıldım..istanbulda olsaydım ya emre ılhan yada serhat tuncer olurdu kararım.. cunku ıkısıdee ii dr.larmış.. ama globcum bn senın fotolarına bktımda bnde senle aynı tarıhlerde amelıyat oldum 2bucuk ay oldu bnımde ve senın profesyonel bıcımde cekılen fotolarınla kendı cekındıklerın acıkcaası bana farklı geldı yanı elbettekı profesyonel cekılen de oynama duzeltme falan yapılmış ki bu belli ama kendı cektıklerınle diğerlerı farklı geldı bana profeyonel cekılenler daa doğalolmuş ama diğerlerınde estetıklı oldugu daa bellı oluoo..yanlş anlama küsel olmuş burnun ama fotolar arasında baya fark war.. bnde profesyonel fotolar cekınıodum amelıyattan once ama zaten amelıyatta yapılanları fotoda duzeltıolardı mukemmel bişe cıkıodu ortaya..
merhaba kızlar;benim ameliyatımın üzerinden 9 ay geçti; ama hala burnum istediğim şekle girmedi şöyleki yan profilden güzel fakat karşıdan bakıldığında hala kalın ve iki çıkıntım var, tabi ki eski haline göre daha iyi ama benim istediğim şekilde değil ; şunu söylemek istiyorum Glob arkadasımızın burnu gercekten güzel olmuş ama burnun kendi doğal yapısı da ameliyatın sonucunu doğrudan etkiliyor; ben de Serhat Beye ameliyat oldum ama şu an revizyon düşünüyorum yine kendisine; o yüzden sadece birkaç buruna bakarak karar vermeyin ve çok iyi araştırın derim , bu arada Serhat beyin eli çok hafif ama ne istediğinizi çok iyi anlatın ... Glob gördüğüm kadarıyla senin sorunun burnunun kemerli olmasıymış değil mi? eski hali geniş miydi yanlardan daraldı mı burnun?
bende burnumu yaptırmayı düşünüyorum ve çok korkuyorum... dr konusunda da kararsızım... boğaziçi sağlık merkezinden bilgi aldım fiyat uygun ve yapılan ameliyat resimleri gayet düzgün ama emin değilim... ameliyat olanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?