Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi irma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gouste bn dr nacı celık ıyı oldgunu duydum evet nazar degmesın glopun burnu super evet bn yarın gıdıyorum resımlere bakıp sana bılgı verırım dıer hastlarınkını

gouste bn dr nacı celık ıyı oldgunu duydum evet nazar degmesın glopun burnu super evet bn yarın gıdıyorum resımlere bakıp sana bılgı verırım dıer hastlarınkını
Ne kadar bilgi ala bilirsem o kadar mutlu olurum canim..tesekkür ederim sana

göğüsü bende düşünüyorum serhat beyle konuşucam
ayrıca burnum için yaptığınız yorumlara teşekkür ederim arkadaşlar daha 2 ay oldu ama bende çok memnunum. sadece iyi anlatın doktorunuza ne istediğinizi genelde fazla oyma taraftarı değiller yani pek kavis yapmıyorlar kavis istiyorsanız ısrarla söyleyin ben öyle yaptım yakışmaz gitmez olmaz dedi ama yinede istiyorum die tutturdum küçültebildiğiniz kdr küçültün ve kavis yapın dedim. gerekirse adımı verebilirler burnumu beğenen arkadaşlar genelde soyisimden tanıyormuş hastalarını gül ocakcı diyebilirsiniz

vaaaaaoooow benim için soluksuz bi yazı dizisi oldu :lepi: serhat beyi şu an keşfettim sayenizde arkadaşlar. görebildiğim resimlere bayıldım hepinize yeni buruncuklarınızla mutluluklar sağlıklı günler dilerim.. serhat beyin ameliyat fiyatı 5 bini geçmiyorsa şayet düşünüyorum açıkçası çünkü yakup bey biraz pahalı geldi bana. bu arada randevu için de para alıyo mu acaba? ve ameliyatlarını hangi hastanede yapıyor?? mesela anadolu yakasında anlaşmalı olduğu bi yer var mı ? hepinize sevgiler

5 bını gecmıyorr fıyatlar ve randevudada para almıyor...anlaşmalı hastane var isim vermım anadolu yakasında<aaaa...

Merhaba arkadaslar,
ya neden glob arkadasimizin burun resimlerinden haric baska hic kimsenin fotosunu göremiyorum..aslinda kararimi verdim Dr. Naci Celike fakat bi yandanda aklim Dr. Serhat Tuncerde..nedense sözlü referanslardan haric baska bisey alamiyorum...yazdigim arkadaslarda daha cevap yollamadi-Kizlar yardimci olun lütfen Referanslariniza acigim resimlerinizi görmeye de :.-)

Peki canim, albümüme bakarsan tasarlamalar var..belki bana sekil ve tarz yüzüme yakisan bisey önere bilirsin cok oyuklu mu düzmü kalklik mi ne bileyim zevkli birisisin belki önerilerin vardir..yurtdisindan oldugum icin türkcem fazla güzel degil o yüzden bi de korkuyorum kendimi doktora iyi ifade edemem diye.. öneriler acigim albüme bi bakarsan..

arkadaşım göremiyorum albümünü
randevu ücretsiz ben bütün dr larla görüştüm öünkü benim ikizim sadullah karuna oldu ve hiç memnun kalmadı o üzüntüyü yaşamak istemedem hepsini arastırdım onur eroldan başladım onur erola bi arkdaşım olmustu güzel ama inanın benimkisi suanda cok daha güzel sonra oymak larla görüştüm baba ogul meshurlar biliosunuz nilüfer ablamda ona oldu ve burnu yamuk hiç memnun değil naci çelik ve yakup avşarla görüştüm ikisininde fiyatları cok ucuktu naci celiğin yaptıgını gomedim ama yakup avsara 6 ay önce olan arkadasım var dümdüz bir burun benim 2çgünden hokka gibiydi o hala kavis oluşcak die bekliyor tuğrul maralla goruscektim filiz die burdan bi arkadas fotolarını gonderdi hiö memnun degil burun ucu kocaman hiç ellememiş barış çakırla konuştum 5bin dedi gel dedi ama kapalı yapıyormuş. bakın arkadaşlar daha oncede yazdım artık cogu dr kapalı teknik ameliyat yapıyor bu iyi değil burun deliklerinden giriyorlar ezbere yapılıyor ucuyla oynayamıyorlar görmeden yapıyorlar acık en iisidir burnu acıp gayet orantılı gorerek yapıyorlar ve burun ucuda mukemmel oluyor. serhat bey 4binden baslıyor ama gidin konusun cok yardımcı oluyor. muayene ucretsiz anadolu yakasındada avrupa yakasındada 2hastaneyle anlasması var ikiside cok iyi. ben cok arastırdım ve burdanda bana cok yardımcı olan olmadı yok resimler calınıo yok bilmemne die kimse resim koymuyor facebooka diziyorsunuz ama calınsa nolcak burnunuzu cekip koyun kim napcak burnunuzun resmini. ben cok sinirlenmstim o yuzden fotolarımıza diziyorum 2 ay 18 gun oldu cok memnunum 1seneye kdr resimleri her ay koyucam herkes baksın fikir edinsin. serhat beye gidin gorusun orda yaptıgı tasarıma bakmayın siz burun ondan cok daha guzel oluyor. ve kavisli istiyorsanız kavisli olsun die ısrar edin hiçbi dr kavise yanasmıo nedense cunku banada ilk yakışmaz sana dogal durmaz fln dedi ama cokda yakıştı ve bir okadar dogal duruyor. inşallah hepiniz hayalinizdeki buruna kavusursunuz....

Canim benim allah senden razi olsun diyorum ! o kadar yazmissin o kadar resimlerini koymussun ve koya bilirsinde zaten hem burnunla hem her yönünle yakiyorsun zaten ;-) Inanki ne kadar bilgi ala biliyorsam o kadar mutlu oluyorum! Ben iki doktor arasinda cook teredütte kaldim Birisi Dr. Naci Celik birisi de Dr.Serhat Tuncer..Benim icin hem burundan hemde gögüsden profesyonel olmasi doktorun! Benim kafama taktigimdan beri Dr.Yakup Avsar aklimdaydi fakat burda belirtmisdim bazi nedenlerden dolayi ondan vazgectim ve kesinlikle onun cok iyi bi burun cerrahi olduguna emin oldugum halde...Fiyatlar konusunda hem Doktor Naci Celikden hem de Dr. Serhat Tuncer den kombine amaliyati odugundan dolayai hemde benim pazarlik konusunda iyi oldugumdan dolayi standarlara göre uygun fiyatlar aldim..Yani anliyacagin ikisinde fiyat konusunda da esitler benim icin Ya ne kadar zormus bu doktoru bulmak ! Aslinda ikisinden birine karar vericem ama hangisi bi bilsem.Ama subatda kesinlikle amaliyat olucagim ve ikisiyle görüsecegim ve ikisininde yaptigi tasarlamalara degilde yaptiklari amaliyat resimlerine bakarak bi sekilde karar vericegim. Diger konuda sana belirtigim gibi sekil olarak da zevkli olmasi lazim doktorun ben ona bile tam olarak ne istedigimi bilemiyorum..ama kafamda olusturdugum bi seyler var tabii..

Arkadasim tekrar sana yaziyorum, benim gibi bi cok insanlari mutlu ediyorsun resimlerini katarak fikirlerini ve tecrübelerini bizimle bizlerle paylasarak..
Bide su burun calmasi yokmu cok gülüyorum su milletin haline! ne kadar kendisine az güvenener varmis. Mesela ben senin burnunu "calmis" olsam sanki bende seninki gibi mi durur?! Ne sacma yaaaaa-cok sacma bisey yani sanki tami tamina kopyalaniyormus gibi, öyle olsa ne yazar yani herkezin yüzü farkli ! Cok komik yaaa

nacı celık daha ıyı gıbı gorunuyor bence ama tercıh senın

bnde önce serhat tuncerı dusunuodum ancak ankarada oldugum ıcın ankaradakı dr.lardan secım yapmak daa mantıklı geldii.. ve nebil beye karar kıldım..istanbulda olsaydım ya emre ılhan yada serhat tuncer olurdu kararım.. cunku ıkısıdee ii dr.larmış.. ama globcum bn senın fotolarına bktımda bnde senle aynı tarıhlerde amelıyat oldum 2bucuk ay oldu bnımde ve senın profesyonel bıcımde cekılen fotolarınla kendı cekındıklerın acıkcaası bana farklı geldı yanı elbettekı profesyonel cekılen de oynama duzeltme falan yapılmış ki bu belli ama kendı cektıklerınle diğerlerı farklı geldı bana profeyonel cekılenler daa doğalolmuş ama diğerlerınde estetıklı oldugu daa bellı oluoo..yanlş anlama küsel olmuş burnun ama fotolar arasında baya fark war.. bnde profesyonel fotolar cekınıodum amelıyattan once ama zaten amelıyatta yapılanları fotoda duzeltıolardı mukemmel bişe cıkıodu ortaya..

profesyonel dediğin stüdyoda olan siyah elbiseli fotolar ve tabiki ışık düzeltmesi var ama tutup burnumla oynamıyorlar orjinalleride bende onların. daha doğal fotoğraf koymaya çalışıcam profesyonel stüdyo çekimi olmayan. ve belli oluyor demişsin daha 2. günden koyduğum fotolar var orda burnum hala şiş tam oturması 1 senedir ama beni ameliyattan önce tanımayan daha sonra tanıştığım hiç kimse şimdiye kadar ben söylemeden ameliyat olduğumu anlayamadı. ben memnunum arkadaşlar herkes görüş bildirmiş sonuçta. serhat beydende burnumdanda çok çok memnunum. zaten yakında bir sinema filminde yer alıcam ozamanda görmüş olursunuz. herkes istediği buruna kavuşur inşallah.. hihoyyyt zemuszemus

sevgili Blackhoney. Kesinlikle Naci çelik. ben olduğum için söylemiyorum. eğer iki ameliyat olucaksan burun ve meme Naci bey. ikisinde de çok başarılı. pazarlık yap. para göz değil. Ben çok araştırdım. iki ameliyatı beraber yapıp sonucu mükemmel olan kaç doktor var. Açık teknik yapıyor bu çok önemli açık teknikle sonuca daha kolay ulaşılıyor. naci bey açık teknik yapıyor.

glop burnuna bayıldım cnm... okadar doktor arşatırdım burun baktım en çok seninkini beğendim ...sayende bi doktora karar werebildm .. serhat tunceer inş benimde öyle olur herkesinde tabiki...fotoların devamını beklioruzz hee ..

merhaba kızlar;benim ameliyatımın üzerinden 9 ay geçti; ama hala burnum istediğim şekle girmedi şöyleki yan profilden güzel fakat karşıdan bakıldığında hala kalın ve iki çıkıntım var, tabi ki eski haline göre daha iyi ama benim istediğim şekilde değil ; şunu söylemek istiyorum Glob arkadasımızın burnu gercekten güzel olmuş ama burnun kendi doğal yapısı da ameliyatın sonucunu doğrudan etkiliyor; ben de Serhat Beye ameliyat oldum ama şu an revizyon düşünüyorum yine kendisine; o yüzden sadece birkaç buruna bakarak karar vermeyin ve çok iyi araştırın derim , bu arada Serhat beyin eli çok hafif ama ne istediğinizi çok iyi anlatın ... Glob gördüğüm kadarıyla senin sorunun burnunun kemerli olmasıymış değil mi? eski hali geniş miydi yanlardan daraldı mı burnun?

merhaba canım,
küçükken burnuma aldığım bir darbeden dolayı burnum resmen biraz sağa doğru kaydı ve kemik çıktı. bu forumu bayadır takip ediyorum. ve ben de Serhat Beye ameliyat olmaya karar vermiştim. Ama bu söylediklerin cidden kafamı karıştırdı. Peki son halinin resimlerini görebilir miyiz çünkü ben iki hafta içinde ameliyat olucam büyük bir ihtimalle ve sonradan pişman olmak istemiyorum şimdiden teşekkürler..

canım burnun süper olmus bende serhat beyle gorusmeyı dusunuyorum sanırım cene cerrahısı konusunda da bılgılı serhat bey ben cene ameleıyatı da olacagım ıcın cazıp bı durum ayrıca serhat beyden fıyat alan blackhoney arkadasım burun artı gogus fıyatı bana ozelden yazarmısın bı zahmet ben de nacı celıkle gorusmustum ama serhat beyle gorusmedım ama bı tasarım yolladı maıılle fakat ben begenmedım globun da dedıgı gıbıı nasıl bı burun ıstedıgını cok ıyı anlatmalı doktora bırlıkte tasarlandıgında cok daha guzel bı burun cıkacaktır ortaya

ben kesinlikle tavsiye etmiyorum orasını tuğrul bey var ve ona olan arkadaşlarım var hepside 2. ameliyatlarını olmayı düşünüyorlar serhat beye iyi araştır bende bütün dr ların yaptığı burunların resimleri var kızları hep buldum konuştum araştırdım
korkulcak birşeyde yok

HEYYOU bence doğru bir karar vermişsin iyice anlat ne istediğini doktora yani kalkık mı kavisli mi düz mü ince mi iyice anlatın pek bırakmayın doktora ısrar edin istediğiniz olsun

SıL BAŞTAN benimde biraz kalın geliyor önden ama daha 2buçuk ay oldu inicektir benim ikizimin burnunun şekli 1buçuk sene sonra ortaya çıktı inceldi tam olarak oturdu hep inicek daha diyorlardı inmez heralde diyorduk ama inan şu anda 2buçuk yıl oldu ve incecik o kalınlıktan eser kalmadı gerçi benim biraz ince geliodu bana ben küçük biraz yüzde geniş ve kavisli bir burun istiyordum özgü namalın nehir erdoğanın duygu yetişin burnu gibi.. hatta öyle kalkık burun deliklerim biraz görünsün istiyordum ama okadar kalkık yapmadı ilk başlarda kalkıktı biraz indi.. iyice anlatmalı işte yanlardanda inceltin die söyleyin arkadaşlar herşeyi

ARMıNE85 arkadaşım bende çene protezi düşünüyordum yani böyle benim çenemde biraz geride cansu dereninki gb şekilli bi çene istiyordum serhat beyin yaptığı fotoğraflara batım bayıldımmm ama serhat bey gerek yok sana dedi vazgeçtim

burnumu beğenen arkadaşlar serhat beye adımı verebilirler Gül Ocakcı
ameliyattan korkmayın korkulcak hiçbirşey yok inşallah gönlünüze göre olur
bu arada ucuz die yanlış doktorlar tercih etmeyin açık teknik daha iyidir serhat beyle gidin görüşün muayne ücretsiz bişey kaybetmezsiniz ve fiyattada inanılmaz yardımcı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…