Dr.Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

turkuazmai

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
9
0
36
Ankara
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır konuyla ilgili yazılanları takip etmeye çalışıorum ama o kadar çok şey söylenmiş ve vazgeçilmiş ki (iyi ve kötü olarak) kafam allak bullak oldu son olarak aklımdaki doktorla ilgili sizlerden yardım almak istedim tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum cicişler :):)

peki.. [/QUOTE]

cnm fotrumda bir kaç yerde serdar bey için iyi doktor ama pahalı demişler
ben burun ameliyatını araştırırkende aynı şeyleri okumuştum paylaşıyım bunu seninle dedim

ben burun ameliyatını araştırırkende aynı şeyleri okumuştum paylaşıyım bunu seninle dedim [/QUOTE]

saol canım benim teşekkür ederim.. ama o kadar kararsızım kiii ne yapacağımı şaşırdım valla. Resmen ankarada doktor bulamıyorum :84:

ben burun ameliyatını araştırırkende aynı şeyleri okumuştum paylaşıyım bunu seninle dedim

saol canım benim teşekkür ederim.. ama o kadar kararsızım kiii ne yapacağımı şaşırdım valla. Resmen ankarada doktor bulamıyorum :84:[/QUOTE]

ah sana yardımım olsa keşke
3 sene önce burun ameliyatı olmak istediğimde ankarada baya doktor araştırmıştım hatta göğüsle birlikte olmak istiyordum ama cesaret edemedim
keşke hatırlasaydım doktorların isimlerini ama 3 sene oldu unuttum
çok iyi doktorlar var araştırırsan bulucaksın
bıkmadan araştır zaten işte bu diyeceğin doktoru bulduktan sonra aklında tereddüt kalmıcak başka doktor araştırmakta istemiceksin

:[/QUOTE]
ah sana yardımım olsa keşke
3 sene önce burun ameliyatı olmak istediğimde ankarada baya doktor araştırmıştım hatta göğüsle birlikte olmak istiyordum ama cesaret edemedim
keşke hatırlasaydım doktorların isimlerini ama 3 sene oldu unuttum
çok iyi doktorlar var araştırırsan bulucaksın
bıkmadan araştır zaten işte bu diyeceğin doktoru bulduktan sonra aklında tereddüt kalmıcak başka doktor araştırmakta istemiceksin [/QUOTE]

inşallah canım benim bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…