- 6 Eylül 2011
- 291
- 0
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.601
beren bende hocayla sürekli irtibat halindeyim sağolsun çok ilgili o da ben de heyecan vardıda şu an pek yok alıştım artık bugün kendime evde koymak için buz torbası aldım falan ha ama o an gelince gerilirim biraz çünkü kan verirken bile fena oluyorum o damar yolu açılırken ne bileyim önlüğü giyerken ya da sedyeyle götürürlerken falan ister istemez bi duygusallık olur ama artık olsun bitsin istiyorum bu merak bu heyecan daha kötü gibi yaa burdaki herkes o kadar yardımcı oldu ki bana ne kadr teşekkür etsem azdır..
tec,zuhal,yosun24,vocabularie,elfeba herbirinize şimdiden tekrar tekrar teşekkür ederim. vocabularie,elfeba,yosun24 yüzyüze tanışıp konuştum çok tatlı çok güzel insanlar. zuhaal zaten benim için msne girdi mikrofonum olmadıgı halde sabırla anlattı dinledi, tec ile mailleştik çok yardımcı oldu resimlerini yolladı.. Kızlar hepiniz çok iyi kalpli çok güzel çok düşünceli insanlarsınız sizler olmasanız bu süreç böyle gitmezdi o yüzden teşekkür ederim tekrar tekrar
kız sen bizi niye duygulandırıyon şimdi böyle:) Her şey gönlünce olsun canım. Ameliyattan sonra da süreçlerini yaz bize tamam mı. Ne güzel araştırdın. ve şimdi her şey çorap söküğü gibi gelecek. Sorunların olursa yaz bize :)