Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Parmaklarınıza sağlıııık çok teşekkür ederimm Kanatlarda bi genişlik problemim yok bu benim için iyi haber..Geriye bir ihtimal kalıyorki o da fiyat :18: Yarın gündüz arayım o zaman bakalım ne zamana randevu alabilirim...Ben de yağlı ve kalın burun cildim..Bant neyse de morlukla gezmekten çok korkuyorum,bide zaten işe yeni başladım estetik diyemem insanlara kemik vardı falan dicem yoksa millet konusur arkamdan ben de cozlarım sonra Şu an Kemal Fındıkçıoğlu ve Serdar Öztürk arasında karar verme aşamasındayım. Eğer Serdar Bey çok fiyat çıkarmazsa onu tercih ederim gibi gelior.

Gelininiz ne güzel rahat atlatmış .Çok geçmiş olsun. İnşallah memnun kalır.

Ben bi gideyim de bakalım ne zaman verecekler heyecan yaptım şimdi :)

Serdar Bey artık 200 lira muayene ücreti alıyormuş vazgeçtim gitmekten Gazide denicem şansımı..

hadi ya. profesör oldu ya o yüzden muayne ücretli olmuştur. geç kalmışşın. ama ameliyat olacak hastalardan muayne ücreti alınmaz die biliyorum. eğer kesin serdar beye ameliyat olacaksan gidebilirsin bence

Merhaba herkese ben bayramın üçüncü günü serdar beye ameliyat oldum bütün alçı ve aparatlar dün çıktı burnum biraz fazla şiş cildim yağlı olduğundan kaynaklandığını söyledi bu şişliklerin geçmesi ne kadar sürüyor ve geçmesi için tavsiyeleri olan var mı

Ben de burda almıyor diye okuyup sevinmistim ama sasırdım baya,sonucta ben ban cıkaracagı fiyata gorede karar vericektim,yani 6000 tl veremem gider gazide olurum,bunu ogrenmem icin ille 200 liramı vermem gerekiyor

Tec canım ben telefonda her halukarda veriyomuyuz dedim evet dedi sekreter, zahmet olcak sana cnm bi sor bakalım ne dicekler merak ettim...

hah ne güzel anladım canım beni yaa ben de burun ucu istiyorum işte :) Haklısın aslında ama işte gazide Kemal Fındıkçıoğluna karar vermiştim yurt dışındaymış maalesef serdar beye gideyim dedim o da muayene ücreti almaya başlamış. Yani şöyle 2000-2500 falan diceni bilsem gidicem ama sadece ucunu yaptırmak için de 5000-6000 lira vermek istemiyorum Gazi de başka hocaları araştırmaya başlıcam şimdi..

canım yaklaşık 1 ayda şişliklerin hafifler yani seni rahatsız etcek bi durum olmaz ama şişliklerin inmesi ödemlerin falan inmesi epey bi zaman alır ama sen 1 ayı bi atlat bu ay içinde burun ucun kalkıkda olabilir şişliğini sorunda edersin nefesde problem yaşarsın bunları hepsi gelip geçici unutma...

canım sorabildinmi alıormuş di mi ücret

hocayla görüştüm,burun ameliyatları için kesinlikle muayene ücretleri almıyor,diğer estetik operasyonlardan bazıları için alıyor ama burun için almıyor,
isterseniz beni referans gösterbeilirsiniz özel mailnizi verin size isim vereyim

geçmiş olsun,inşallah istediğin gibi bir sonuca varırsın,şişlikleri fazla kafana takma derim 1-2 ay içerisinde burnun baya şekil almış olacak,şişlikler için maydonuz suyu çok iyi geliyor,eğer miden alıyorsa taze maydanuz kaynatıp suyunu içi baya faydası oluyor,ben kullanamadım,midem biraz kritik hemen bulantı olduğu için, ama hoca hastalrın çoğu kullanıyor diyor ,zararı yok sizde deneyebilirsiniz.

öylemiii çok sevindim yaaa yaşasın görüşebilcem canım çok teşekkür ederim yaa ne kadar düşüncelisin..özel mesaj atamıyorum ama buraya hemen yazıp silsem olur mu mail adresimi ?

kızlaarrrrr ben geldimmmm :) ameliyatımı oldum bugün 5. günüm. dün tamponlrım alındı. herşey yolundaymış ama tabi fazlasıyla şiş yüzüm. cumartesi alçım değişecek. bu arada evet sağolsun zuhallll hastanede yanıma geldi tanıştık. ben bayıldım onun burnuna maşallahhhhh :) ve o an doğru yerde olduğuma inandım. ya kızlar dün tamponlar çıktı ama benim burnum yine tıklaı. serdar bey bu olacak dedi ama yinede korkuyorum açılır herhalde dimi?

saol canım inş. seninde burnun güzel olcak:)) tıkanıklık olması normal iç kısımların şiş benim mesela tam anlamıyla nefes almam 1 ayı buldu biraz zorlanacaksın gece uyurken yemek yerken falan ama dediğim gibi hepsi geçici

geçmiş olsun canım.bende senin gibi dört gözle sonucu bekleyenlerdenim. benim ilk tampon alındıgında çok iyi nefes alıyordum ama bir saat sonra falan burnum tamamen tıkanmıştı. merak etme zaman geçtikçe özellikle temizliği düzenli yaptıkça açılıyor. bugun 13. günüm nefes alman gittikçe düzeliyor ama bir delik tıkanırken diğeri tam açılıyor. bende hala tam nefes alamıyorum ama zorlamıyor bu beni.

ayy inşallahh canım elimde peçete peçeli kadınlar gibi geziyorum :) çok akıyo aynı zamanda tıkalı garip bi durum oldu. neyse geç olsun güzel olsun napalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…