- 11 Şubat 2008
- 369
- 39
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.241
mrb, iş yoğunluğumdan dolayı formu fazla kullanamıyorum,biraz geç cevap verebilirim kusura bakmayın,
ankara da yaşıyorsanız gidip birebir serdar hocayla görüşün derim,aklınıza takılan bütün soruların cevabını alacaksınız fiyat da dahil, eğer kanatlarda daraltma olmayacaksa dıştan hçbir dikiş olmayacak bütün dikişler içten yapılıyor,iyileşme süreci kişiden kişiye değişyor,yağlı ve kalın ciltler biraz geç iyileşiyor,bu işte baya sabırlı olmanız gerekir,
morarma ve şişlikllerde değidiğim kişiden kişiye değişyor ama en kötü morarma bile en fazla 3 hafta da geçiyor diyordu hoca bende de öyle oldu zaten benim deri biraz hassas,dün akşam gelinimiz de burnundan kemik eğriliği ,et,ve estetik olarak ameliyat oldu ve ben yanındaydım sabaha kadar hiçbir skııntısı olmadı ayrıca benim gibi yüzünde şişlik ve morarma da olmadı ben esmer tenliyim o sarışın tenli olmasına rağmen şuan evde ve çok mutlu ,ayrıca dün hocanın 3hastası daha vardı aynı günde 4ameliyat yapmıştı 2 hastasıyla da görüştüm baya durumları iyiydi ve benim burnumu çok beğendiler doğal görüntüsünden dolayı 2 hastası akşam taburcu oldu diğer hasta bizimle b sabah çıktı,eğer zaman sıkıntınız varsa alçıları uzun süre burnunuzda tutmaz,mesela 2.alçı yerine bant kullanırsınız o şekilde de işinize gidebilirsiniz, bu iş için 1hafta izin yetrli olur derim ben çalışmadım,evde çalıştım kendi işyerim olduğu için...
Serdar Bey artık 200 lira muayene ücreti alıyormuş vazgeçtim gitmektenGazide denicem şansımı..
Serdar Bey artık 200 lira muayene ücreti alıyormuş vazgeçtim gitmektenGazide denicem şansımı..
Ben olsam burun ucu yapardimbence burun çok çok onemli ve rahatsiz oluyorsan yap kurtul (benim gibi :) ) Bu arada canim bu kadar agirdan alma bak istedigin tarihte dolu olur ameliyat olamazsin falan... Teli al eline aklinda hangi doktor varsa hangi hastane varsa tek tek ara, kim gorusme için ne kadar aliyo kim istedigin tarihte ameliyat için gun verebiliyor ogren ona gore yolunu çiz... aksi taktirde seneye kalir senin ameliyat benden soylemesi...
dilekleriniz için teşeşkkür ederim,
ücret almıyor bir yanlışlık olmasın,
akşam hastamız için görüşecem ücreti de sorarım.
Merhaba herkese ben bayramın üçüncü günü serdar beye ameliyat oldum bütün alçı ve aparatlar dün çıktı burnum biraz fazla şiş cildim yağlı olduğundan kaynaklandığını söyledi bu şişliklerin geçmesi ne kadar sürüyor ve geçmesi için tavsiyeleri olan var mı
canım sorabildinmi alıormuş di mi ücret
Merhaba herkese ben bayramın üçüncü günü serdar beye ameliyat oldum bütün alçı ve aparatlar dün çıktı burnum biraz fazla şiş cildim yağlı olduğundan kaynaklandığını söyledi bu şişliklerin geçmesi ne kadar sürüyor ve geçmesi için tavsiyeleri olan var mı
öylemiii çok sevindim yaaa yaşasın görüşebilcemcanım çok teşekkür ederim yaa ne kadar düşüncelisin..özel mesaj atamıyorum ama buraya hemen yazıp silsem olur mu mail adresimi ?
kızlaarrrrr ben geldimmmm :) ameliyatımı oldum bugün 5. günüm. dün tamponlrım alındı. herşey yolundaymış ama tabi fazlasıyla şiş yüzüm. cumartesi alçım değişecek. bu arada evet sağolsun zuhallll hastanede yanıma geldi tanıştık. ben bayıldım onun burnuna maşallahhhhh :) ve o an doğru yerde olduğuma inandım. ya kızlar dün tamponlar çıktı ama benim burnum yine tıklaı. serdar bey bu olacak dedi ama yinede korkuyorum açılır herhalde dimi?
kızlaarrrrr ben geldimmmm :) ameliyatımı oldum bugün 5. günüm. dün tamponlrım alındı. herşey yolundaymış ama tabi fazlasıyla şiş yüzüm. cumartesi alçım değişecek. bu arada evet sağolsun zuhallll hastanede yanıma geldi tanıştık. ben bayıldım onun burnuna maşallahhhhh :) ve o an doğru yerde olduğuma inandım. ya kızlar dün tamponlar çıktı ama benim burnum yine tıklaı. serdar bey bu olacak dedi ama yinede korkuyorum açılır herhalde dimi?
benım fotolarım vardı kaldırdım da zaten ben sadece burunucu oldum benm fotolarım pek aydınlatmaz
saol canım inş. seninde burnun güzel olcak:)) tıkanıklık olması normal iç kısımların şiş benim mesela tam anlamıyla nefes almam 1 ayı buldu biraz zorlanacaksın gece uyurken yemek yerken falan ama dediğim gibi hepsi geçici