-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.081
ben sen serdar beye ameliyat oldun sanmıştım canım bende burun ucumun düşceğini sanmıyorum benim sorunlu olan kemer kısmıydı burun deliklerimde büyüktü onları düzeltti serdar bey peki sen tekrardan amelitamı olmak istiyorsun
bütün kızlar toplansakmı ne yapsakcanım senin ne kadar olmuştu ameliyatın ben bayramdan sonraki ilk cumartesi günü gitmeyi düşünüyorum yani ayın 24 ünde giderim büyük ihtimal çünkü hafta içi çalışıyorum
Tatlım ben ameliyat olalı 6,5 ay oldu... Şu kemer gibi ödem gitse rahatlıcam... İnşallah geçer...
Olabilir, ben de o gün gelebilirim... :)
Bu arada burnumu temizlerken hafif kan oldu çubuk, nedendir sizce??
ben serday beye muayene oldum sadece. zaten ameliyatım da 14 yıl önceydi, o zamanlar serdar bey yeni uzman olmuştur daha :) aslında yeniden ameliyat olmak istiyodum da şu anda kararsızlaştım bi de istanbulda onur erola muayene olucam sonra bi karar vermeye çalışıcam canım.
bu burun ameliyatı ne dipsiz kuyuymuş ben 1 yıldır serdar hocayı takip ettiğim için başka kimseye bakmamıştım ama ne çok tip,yöntem, sorun varmış araştırmaktan yoruldum resmen, ya daha kötü olursa sorusu da apayrı bir olay... bir ay içinde kesin karar vermemek gerekiyor galiba en az 1 yıl düşünmek lazım pişman olmamak için
Merhaba mulan.eğer ameliyat olmaya kesin karar verdiysen emin ol serdar bey çok doğru bir tercih.prof olacak kısa bi süre sonra ve fiyatının da artacağını bana da söylemişti.o söylediğin doktorları ben de araştırmıştım,karar verme süreci gerçekten çok zor biliyorum.bana da burdan bi arkadaş çok yardımcı olmuştu ve sayesinde serdar beyi tercih ettim.iyiki de etmişim gerçekten hem çok doğal bir burnum,hem de çok sorunsuz bi sürecim oldu.çok iyi nefes alabiliyorum.tam 3,5 ay oldu ameliyat olalı.hala ödemlerim var ama artık epey azaldı.serdar bey revizyon ameliyatlarında da çok başarılı,bi çok fotoğraf gösterdi,hepsi de çok güzel ve doğaldı.sorunsuz,yüzüne yakışan,doğal bir burnun olsun istiyosan gönül rahatlığıyla serdar beyi tercih edebilirsin.tabi herkes doğal burun istemeyebilir ama benim için doğal olması çok önemliydi.fotoğraf konusunda da bu siteye çok sık giremediğim için faceden ozlem alper diye eklersen bütün resimlerimi görebilirsin.
rica ederim canımm.eger bi mahsuru yoksa adını söle seni faceden kaydedeyim.orda eski burnumu da görürsün :))
Bunu gerçekten çok isterim canımm ama ben facebook kullanmıyorum maalesef, hiç açmadım şimdiye kadar... =)
Ben Özge Solak... =)
Selam.. Bende serdar ozturke olmayi dusunuyorumda mahsuru yoksa
bende fotonuzu gormek
icin ekleyebilirmiyim?:)
ben kulak çöpünü ilz zamanlar açılması için kullandım daha sonra hiç kullanmadm acaba zedeledinmi ama ondan bişey olmaz heralde ya dediğin gibi inşALLAH geçer o çıkıntı ben serdar beyi aradım dün bayramdan sonra geleceğimi söledm oda evet o zaman gel ben şuan izindeyim dedi aklıma takıldı burun üstündeki çıkıntım geçmedi hala dedim oda o geçici muayene edeyim bi bakalım dedi bu ayın 24ünde büyük ihtimal gitcem senin çıkıntı bellimi o kadar ben pek rahatsız olmuyorum ama geçse tabi iyi olcak:44:
yahu çıldırcam alçım çıkalı 4 gün oluo ve cıktıgı gunden berı burnumda barız kemer var ..acaip canım sıkılıo..hayır şiş dicem neden kemer seklinde yada dokunuorum şiş yumusak olur bastırınca cöker bu semsert resmen kemık gibi..dr.almayı mı unuttu dicem:) söz konusu olan serdar bey zannetmem saka gibi(
valla yorulmalrına cok güldüm cnm ya bende ayın 20sınde ankarada serdar beye burun ucu estetıgı olucam burdakı yorumlardan karar verdım kendısıne bı dahada da olumsuz bısey duysamda vazgecmedım yenı olan bı arkads var gkcngkcn diye ama amelıyatı henuz cok yenı oldugundan oolsa gerek pek memnun degıl ama tabıkı eskı halne gore cok begendıgını söyluyo su an burnu sıs oldugu ıcınde foto göstermıyo serdar beyın ılgısınden cok memnun oldugunuda dedı yanı ben kararımı verdım ya bu ıs bırazda sans ısı bıraz kendı burn yapınla alakalı gbi gelyo bana fazla ıncelememk lazım ya ben öyle dusunuyorum..eger o zamana kadar karar vermezsen ben de fıkırlerımı paylasırım
kızlar ben serdar beye ameliyat oldum 4 buçuk maliyeti..ayrıca şu an ki görüntüden hiç memnun diilm gerci şiş dıo ama 14. gunum hala kocamn bi burnum var bende daralma ve burun ucu inceltildi yalnız şuan ne daralan ne de incelen bi burnum var hala top gibi yusyuvarlak çok korkuyorum düzelmicek die dr burun eti kalın ve yağlı olması sebebyle gec iner dedi ama kaç gündr hiç bi gelişme yokkk çok üzgünümmmm şu an keşke olmasaydım dıorum hiç bi fark olmadı hep parama hem çektim eziyete yazık olcak düzelmezse..