Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben serday beye muayene oldum sadece. zaten ameliyatım da 14 yıl önceydi, o zamanlar serdar bey yeni uzman olmuştur daha :) aslında yeniden ameliyat olmak istiyodum da şu anda kararsızlaştım bi de istanbulda onur erola muayene olucam sonra bi karar vermeye çalışıcam canım.

Tatlım ben ameliyat olalı 6,5 ay oldu... Şu kemer gibi ödem gitse rahatlıcam... İnşallah geçer...
Olabilir, ben de o gün gelebilirim... :)
Bu arada burnumu temizlerken hafif kan oldu çubuk, nedendir sizce??

Tatlım ben ameliyat olalı 6,5 ay oldu... Şu kemer gibi ödem gitse rahatlıcam... İnşallah geçer...
Olabilir, ben de o gün gelebilirim... :)
Bu arada burnumu temizlerken hafif kan oldu çubuk, nedendir sizce??

ben kulak çöpünü ilz zamanlar açılması için kullandım daha sonra hiç kullanmadm acaba zedeledinmi ama ondan bişey olmaz heralde ya dediğin gibi inşALLAH geçer o çıkıntı ben serdar beyi aradım dün bayramdan sonra geleceğimi söledm oda evet o zaman gel ben şuan izindeyim dedi aklıma takıldı burun üstündeki çıkıntım geçmedi hala dedim oda o geçici muayene edeyim bi bakalım dedi bu ayın 24ünde büyük ihtimal gitcem senin çıkıntı bellimi o kadar ben pek rahatsız olmuyorum ama geçse tabi iyi olcak:44:

hmm serdar bey revizyondada oldukça başarılı diye biliyorum ama tabi araştır ice sonuçta 2. kez düşünüyosun dahada üzerinde durmak gerekir zaten doktor seçimi ayrı bi sıkıntı hele bi öneren yoksa kimseyi tanımıyosan

kızlar peki bişey daha sormak istiorum sizin bu hissizlik olayınız nasıl geçti. yani şöyle diyeyim arkadaşım 1.5 sene önce ameliyat oldu 7-8 ay sonra burnunu hissetmeye başladı. normal mi bu ?

bu burun ameliyatı ne dipsiz kuyuymuş ben 1 yıldır serdar hocayı takip ettiğim için başka kimseye bakmamıştım ama ne çok tip,yöntem, sorun varmış araştırmaktan yoruldum resmen, ya daha kötü olursa sorusu da apayrı bir olay... bir ay içinde kesin karar vermemek gerekiyor galiba en az 1 yıl düşünmek lazım pişman olmamak için

aynen öyle ama işte böyle durumlarda her kafadan bir ses çıkıyo. herkes bişey diyo. bana göre karar verdiğinde kalmak. evet insanların tecrübeleri önemli ama ona iyi gelen bana iyi gelmeyebilir ya da tam tersi. biraz şans meselesi sanırım bu.bende birçok şey duydum olumsuz sadece bu doktorla alakalı değil genel olarak ama ne kadar didiklersem o kadar kafam karışıyo e öte yandan bu ameliyatıda istiyorum o yüzden ben kararımı verdim sadece serdar hocanın dönmesini bekliyorum :)

aynen öyle ama işte böyle durumlarda her kafadan bir ses çıkıyo. herkes bişey diyo. bana göre karar verdiğinde kalmak. evet insanların tecrübeleri önemli ama ona iyi gelen bana iyi gelmeyebilir ya da tam tersi. biraz şans meselesi sanırım bu.bende birçok şey duydum olumsuz sadece bu doktorla alakalı değil genel olarak ama ne kadar didiklersem o kadar kafam karışıyo e öte yandan bu ameliyatıda istiyorum o yüzden ben kararımı verdim sadece serdar hocanın dönmesini bekliyorum :)

Merhaba.. Bende serdar beye ameliyat olmayi dusunuyorumda faceden
bende sizi eklesem
foto gormek icin cok sevinirim:) hangisi sizsiniz bilemedim ondan once size soriyim istedim

rica ederim canımm.eger bi mahsuru yoksa adını söle seni faceden kaydedeyim.orda eski burnumu da görürsün :))

Bunu gerçekten çok isterim canımm ama ben facebook kullanmıyorum maalesef, hiç açmadım şimdiye kadar... =)
Ben Özge Solak... =)

Selam.. Bende serdar ozturke olmayi dusunuyorumda mahsuru yoksa
bende fotonuzu gormek
icin ekleyebilirmiyim?:)

Ben de belli maalesef... =(
Yoktu hiç ne güzel yaaa, nerden çıktı anlamadım... =(
Saat kaçta gidersin o gün, belki ben de o gün aynı saate alırım randevuyu?? =)

yahu çıldırcam alçım çıkalı 4 gün oluo ve cıktıgı gunden berı burnumda barız kemer var ..acaip canım sıkılıo..hayır şiş dicem neden kemer seklinde yada dokunuorum şiş yumusak olur bastırınca cöker bu semsert resmen kemık gibi..dr.almayı mı unuttu dicem:) söz konusu olan serdar bey zannetmem saka gibi (

ben fotoğraflarına baktım ve çok beğendim çok güzel olmuş maşallah canım :) ama görünürde hiç bişey yok belli bile olmuyo. acaba sen bildiğin için senin gözüne batıyo olabilri mi ki ?

kızlar ben serdar beye ameliyat oldum 4 buçuk maliyeti..ayrıca şu an ki görüntüden hiç memnun diilm gerci şiş dıo ama 14. gunum hala kocamn bi burnum var bende daralma ve burun ucu inceltildi yalnız şuan ne daralan ne de incelen bi burnum var hala top gibi yusyuvarlak çok korkuyorum düzelmicek die dr burun eti kalın ve yağlı olması sebebyle gec iner dedi ama kaç gündr hiç bi gelişme yokkk çok üzgünümmmm şu an keşke olmasaydım dıorum hiç bi fark olmadı hep parama hem çektim eziyete yazık olcak düzelmezse..

Son düzenleme:

arkadaşım istanbuldamı bu doktor

Ben ameliyat olalı bir ay olacak. İnan 14. günümdeki halimle şu an arasında dağlar kadar fark var ki hala kocaman bir burnum var :)) "İlk bir ay yorum yapma, yorum alma" dedi Serdar hoca. Aynaya bile bakmıyorum bu yüzden. Şu an için çok erken sanırım, sen aklını serin tut. Düzelecektir her şey. Düzelmezse de bir ay sonra başlarız artık bunalıma :))

inş dediğin gbi olur peki buz kompresi falan demedi acaba yapsam faydası olmazmı bi kaç güne kadar masja başlıcam ama bunun dışındada bişiler yapmak istiyorum şişlikler için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…