- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.101
Selam.. Bende serdar ozturke olmayi dusunuyorumda mahsuru yoksa
bende fotonuzu gormek
icin ekleyebilirmiyim?:)
sarinil o kadar dr. arasında neden serdar öztürkü seçtin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam.. Bende serdar ozturke olmayi dusunuyorumda mahsuru yoksa
bende fotonuzu gormek
icin ekleyebilirmiyim?:)
inş dediğin gbi olur peki buz kompresi falan demedi acaba yapsam faydası olmazmı bi kaç güne kadar masja başlıcam ama bunun dışındada bişiler yapmak istiyorum şişlikler için..
gkcngkcn selam,nasıl oldu burnun?o eğrilik dışında eskiye nazaran daha güzel görünmüyor mu burnun,ve bütün olarak yüzün daha güzel görünüyordur demi,o zaman bence sorun yok.mesela ucunun görüntüsünden ,genişliğinden veya darlığından hoşnut musun?.ben revizyonumu serdar öztürke olmayı düşünüyorum da önerir misin?
Ben ameliyat olalı bir ay olacak. İnan 14. günümdeki halimle şu an arasında dağlar kadar fark var ki hala kocaman bir burnum var :)) "İlk bir ay yorum yapma, yorum alma" dedi Serdar hoca. Aynaya bile bakmıyorum bu yüzden. Şu an için çok erken sanırım, sen aklını serin tut. Düzelecektir her şey. Düzelmezse de bir ay sonra başlarız artık bunalıma :))
arkadaslar çok heyecanlıyım.serdar bey ile birkaç ay önce görüşmüştük.ama eylül ekim gibi ameliyat olmayı düşünüorum artık:) evet pahalı ama olsun bence değer.çünkü burun çok önemli.serdar bey bana çok güven verdi çünkü doğal burunları seviyorum:)insallah benim burnum da doğal olur.
4.gün önce serdar beye ameliyat oldum,alçım hala duruyor,çok merak ediyorum,sorusu olan varsa sorabilir.fot yakında ekliyeceğim
benmde 5ağustosta bir ayım doldu burun ucum acaip şiş geçermi sence:) burnumuz:)
Bende kılcal damar falan çıkmadı. Bir ayı gectı ben olalı, burnumun biraz tıkalı olması dısında memnunum sımdılık, ınş. herkes de memnun kalır sonuctan...
Eki Görüntüle 284102 Eki Görüntüle 284100
kızlar resim koydum ama görünecek mi bilmiyorum,eklenti şeklinde gönderdim,inşallah görülür.
ben maydonoz suyu içiyorum, doktor bir arkadaşım önerdi.
Ameliyat olan arkadaşlar tekrar girmeyince insanın aklına garip sorular takılıyor.Acaba gerçekte amlyt olmadılar mı? Dr. reklamı yapmak için mi üyelikleri var gibi. Neden ameliyat olanların düzenli albümü yok ki?
Ameliyat olan arkadaşlar tekrar girmeyince insanın aklına garip sorular takılıyor.Acaba gerçekte amlyt olmadılar mı? Dr. reklamı yapmak için mi üyelikleri var gibi. Neden ameliyat olanların düzenli albümü yok ki?
ameliyatımı biraz daha erteleseydim büyük ihtimal serdar beye ameliyat olmazdım.kader bazı şeylerde.çok araştırdım ameliyata karar verdiğim zaman serdar beyle alakalı 1 tane bile olumsuz yorum okumamıştım.hayırlısı olsun artık.cnm inş senin istediğin gibi ve sorunsuz bi burnun olur
benim düşündüğüm tek doktor serdar hoca şu anda çünkü diğer doktorlardaki aksilikler daha korkutucu görünüyor, çıkıntı sanki halledilir gibi geliyor. bu ay görüşmeyi düşünüyorum ağustosta da ameliyatı ama yine de korkularım var tabi :) doğal görünsün ama ucu da düşük görünmesin istiyorum çok şey mi istiyorum acaba :))
Ayça, bu topiği başından beri okuyorum.zuhal, xoxox, yln, vocabularie, juvelina(onun ucunda sorun vardı galiba) genelde eskisine göre iyi olduğunu ancak çıkıntı sorunu yaşadıklarını söylüyorlar. diğer doktorların topiclerini baştan sona okuyamadım. Onlardaki korkutucu aksiliklerden bana bahsedebilirmisin. Tşklr.
sence 111 sayfa boyunca yazılanların hepsi reklam amaçlı üyeliklermi.zaten bu sitede buna çok dikkat ediliyo ve reklam amaçlı üyelikler tespit ediliyo ki tespit edilememiş olsa bile önceki sayfaları okuduysan herkes burnundan mükemmel olarakmı bahsetmiş sence?.çoğu kişi şikayetlerini yazıyo buraya.şikayet yazılıyosada bu reklam amaçlı üyelik olmadığını gösterir.düzenli albüm meselesine gelince herkes kendi fotosunu siteye koymak istemeyebilir bu çok doğal zaten serdar beyle görüşmeye gittiğinde sana eski hastalarından çok fazla resim gösteriyo..zaten kimsenin seni inandırmak gibi bi zorunluluğuda yok istediğine inanırsın ama dediğin pek mantığıma uymadı..(ayrıca doktoru korumak gibi bi amacımda yok)belirtmek istedim.
birazcık araştırırsan seninde karşına çıkar mutlaka 2-3 kez ameliyat olmak zorunda kalanlar, nefes alamayanlar, eğrilik, çökme, kemik, istediği gibi olmayanlar çok zor bi karar yani. hiç düşünmesen de şehir veya fiyat konusunda sana uymasa bile daha önce ameliyat olan herkesin fotoğraflarına ve yorumlarına bak. ben iş durumumdan dolayı eylül ayında olmak istiyorum ama keşke çok daha önce araştırmaya başlasaymışım diyorum çünkü istediğin burnu doktora anlatabilmek bile apayrı bi konu. kafamda bazı şeyleri şekillendirsemde henüz karar aşamasındayım
esteline kafan karışmasın. vocabulaire ve zuhallll serdar hocaya ameliyat oldular eğer arkadaş olarak eklersen fotoları görürsün hem de çok yardımcı oluyorlar reklam falan değil yani :)
o kadar çok başlık varki hepsini incelemeye zaman bulamadığım için sordum ayçacığım. serdar öztürk,zühtü demir,ünal şahin ve gazinin dr.ları arasında kararsızlık çeiyorum.gazide ameliyat olanlarda çıkıntı ve dikiş izi,çukurluk kaldı yorumuna denk gelemedim. oradada çok ameliyat yapıldığı ve özel olmadığı için özenmezlermi acaba şeklinde endişem var. ilerde revizyon sorunuda çıkmasın istiyorum.sizlere göre açık teknik mi iyi kapalı teknik mi arkadaşlar.
o kadar çok başlık varki hepsini incelemeye zaman bulamadığım için sordum ayçacığım. serdar öztürk,zühtü demir,ünal şahin ve gazinin dr.ları arasında kararsızlık çeiyorum.gazide ameliyat olanlarda çıkıntı ve dikiş izi,çukurluk kaldı yorumuna denk gelemedim. oradada çok ameliyat yapıldığı ve özel olmadığı için özenmezlermi acaba şeklinde endişem var. ilerde revizyon sorunuda çıkmasın istiyorum.sizlere göre açık teknik mi iyi kapalı teknik mi arkadaşlar.