Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar daha önce de yazmıştım ama yine yazayım ve bu kesinlikle sizin moralinizi bozmak için değil gerçekleri bilin ve ona göre konuşun doktorunuzla diye. bendeki bahsettiğiniz aynı türden deri fazlalığı 14 yıldır geçmedi. hatta serdar beyle görüşmeye de gittim ve bu çıkıntıyı sordum ve bana söylediği buna yapacak bişey yok zamanla geçmesini bekliceksin dedi (sanırım 14 yıl önce dediğimi duymadı). ayrıca ben burun ucuna attığı dikişi de sordum kendisine, dikişi alınca kesinlikle düşme olmaz dedi ama ben muayenehanede karşılaştığım hastaları da dahil hiç burun ucundaki dikişini aldıranı duymadım. bu nedenle de aklımda bir soru işareti kaldı ne yalan söliyim. bir de burun ucunun düşmesi önceki burun yapısıyla da çok ilgili yani önceden düşük bir burun ucu olup daha sonra kalkık kalmışsa süper ama önceden de çok düşük değilse ucunun düşmemesi ameliyattan ziyade burnun kendi yapısıyla ilgilidir. ayrıca yine bu sayfayı okuyanlar bilgi almaya çalıştığı için kötülemek anlamında değil ama samimi görüşüm olarak söylemek istediğim birşey de serdar beyin söylediği "benim ameliyat ettğimhastalardan hiç revizyon olan olmadı" cümlesini inandırıcı bulmadığımdır. binlerce hasta ameliyat etmiş bir doktor olarak belki kendisine tekrar kendi yaptığı ameliyatın revizyonu için gelen hasta olmamıştır ama bazı hastalarının revizyon için başka doktorlara gidip gitmediğini nerden biliyor acaba diye de düşünmeden edemedim doğrusu. neyse umarım alınıp kızmazsınız bana, amacım gerçekten kırmak değil samimi olabilmek.

Son düzenleme:

zuhal şu anda burnunu hala yamuk gibi hissediyo musun? bende o yamukluktan da var maalesef. başka bir konuda yine kk da okumuştum. burnunda yamulma olan biri onur erola muayene olmuş onur erol da ameliyat da olsan burnun yine yamulma eğilimine girer falan demiş. ben ameliyattan önce de bu yamukluk var mıydı çok iyi hatırlayamıyorum sen de var mıydı ameliyattan önce böyle bir sorun?

yaa kızlar inanın bilmişlik yapmak istemiyorum ama ben duyduklarımı bildiklerimi paylaşmak istiyorum sadece. canım senin burun deliklerinin öyle durmasının ya da senin o şekilde görmenin tek sebebi ödemlerin. senin ameliyattan sonra yatış pozisyonundan tutta daha birçok şeye kadar bunu etkiliyo. ödemler tek bir tarafa topalanabiliyomuş ve bu durum zamanla geçiyo. yani kafana takma bi kere çok yeni zaten herşey. istersen bunları okuduğum sitelerin adlarınıda paylaşırım emin ol ondan sonra için rahatlayacak :)

bende aslında öle belli olan bi yamukluk yoktu yani serdar beye gittiğimde fotoğrafımı çekmişti orda burnumun yamuk olduğunu gördüm burun cum sola dönüktü serdar beyde bana aynı şeyi söyledi ameliyat olduktan sonra burun eski haline dönmeye çalışır yani ucu dönüktü sola yine o yöne doğru bi yamulma olur o yüzden masaj yapman gerekiyo dedi bende gösterdiği yöntemi hala yapıyorum şuan burnuma baksan yamulmayı farkedemezsin öle belli bişey yok ama yakından resmimi çektiğimde bi yamulma var resimde belli oluyo geçicidir diye düşünüyorum ama sen 14 yıl çıkıntım geçmedi falan dedin şimdi düşünmeye başladım ya geçmezse diye yani şuan benim burun üstümdeki çıkıntı düşündürüyo beni yani öle belli değil o kadar ama var biraz sonuçta o kadar para veriyoruz sıkıntısını çekiyoruz ya geçmezse diye düşünmeye başladım şimdi kontrole gitcem ramazandan sonraya kaldı zaten şimdide izindeymiş galiba o zaman çıkıntıyı yamukluğu falan sorcam inş. geçer bunlar ya

kuzum üzme kendini yaa ben de üzüldüm şimdi söylediğime ama bilin de istiyorum bi yandan ne biliim yani benim çıkıntı da çok belli diil hatta yamukluk da senin gibi sadece fotolarda belli oluyo onun dışında dikkat çekmiyo. fotolarda da muhtemelen ışık, gölgelenmeler vb. şeylerden daha fazla belli oluyo. yani çok haklısın insan tam istediği gibi olsun istiyo o kadar fedakarlık yapınca. ama ben şuna da razıyım burnumun ucu düşmeseydi azcık ve sadece fotolarda belli olan yamukluk, ufak çıkıntılara falan takmıcaktım ben. yani önceki burnumu düşününce buna da şükür diyorum senin de genel görünümü güzelse ve öyle çok acayip göze batan bi çıkıntı ya da yamukluk yoksa takma derim sonuçta yüz bir bütün ve karşıdan ancak çok dikkatli bakılınca fark edilecek kusurlar güzelliği etkilemiyo bence.

Son düzenleme:

evet canım aslında öle çok şükür ben burnumu şuan seviyorum yüzüme yakışan bi burun yaptığına inanıyorum önceden burun ucum düşük değil kemerim vardı burun deliklerim büyüktü onuda daralttı çıkıntımda öle kafaya takıcak gibi değil ama bunların hepsini bayramdan sonra yüzyüze görüştüğümde sorcam bu arada senin ameliyattan önce burun ucun bayağı düşükmüydü dikişin duruyomu hala

YOSUN 24 cok tsk.ederim olumsuzdan etkılendıgı gıbı ınsan olumlu yorumlardan da keyıflnıyor güzel düşünecegım benım burnunda kemer yoktu gayet guzeldı vs. sadece burun ucumda egrılık vardı o duzeltıldı tek burun delığım dıgerı ıle orantılansın dıye daraltıldı..o cıkıntı ve derı bırıkımı genelde kemerlı burunlardaa ve orjınalı buyuk sayılabılen sonradan ufaltılan burunlarda oluyor anladıgım kadarıyla.

bak işte güzel düşünmene çok sevindim. ya bide şöyle düşünmek gerekiyo sonuçta senin bünyende mevcut olan bişeyi değiştiriyo tabiki ufak tefek aksaklıklar çıkacak. herşey düzelir siz hiç merak etmeyin :) güzel burunlarınızın tadını çıkarın :) darısıda başımaa

benim burnumun ucunda dikiş yok canım ben başka doktora ameliyat olmuştum. benim ucu baya düşüktü ameliyattan önce. şimdi eskisi kadar düşük olmasa da normal güzel bir buruna göre düşük sayılır. yaa senin önceden düşük diilse zaten düşme gibi bi ihtimali olmaz merak etme.

tabii kemerli ve küçültülen burunlarda oluyo çünkü fazla kemik gidiyo ama fazla deri gitmiyo.

cnm çok tşk ederim gerçekten olumlu yorumları duymak güzel bişey.pozitif düşüncen için çok tşk ederim bu arada tenarcım soruna cvp olarak burun ucundaki dikiş alınmadı zaten dikiş olduğunu ameliyatımdan çok sonra farkettim bi kere sordum serdar beyde rahatsız etmiyosa dursun dedi hala duruyo dikiş.burnumçokbüyüktü kemerli ve düşüktü.

ne demek canım seve seve :) yeni şeyler öğrenirsem yine paylaşırım sizlerle. ciddi anlamda araştırıyorum çünkü ama olumlunun yanında olumsuz şeyler de duymama rağmen vazgeçmedim ısrarlaaa ameliyat olucammm :) insanlar bir tuhaf her kafadan bir ses çıkar zaten böyle zamanlarda en güzeli duymamak ve ne istediğine ne düşündüğüne inanmak. bakalım ben ameliyattan sonra ne durumda olucam psikolojik olarak ama diyorum ya taktım kafayı kim ne derse desin yok işlemiyo :)

birde site albümlerinizi görmeme izin verse çok mutlu olcam ama belli bir yorum sayısına ulaşmam lazımmışşş! idare edin artık çenem düşücek biraz :)

ben sen serdar beye ameliyat oldun sanmıştım canım bende burun ucumun düşceğini sanmıyorum benim sorunlu olan kemer kısmıydı burun deliklerimde büyüktü onları düzeltti serdar bey peki sen tekrardan amelitamı olmak istiyorsun

Kızlaaar bayramdan sonra ben de gidicem kontrole, beraber mi gitsek acaba? Aynı gün... Ne güzel olur... =)

bütün kızlar toplansakmı ne yapsak canım senin ne kadar olmuştu ameliyatın ben bayramdan sonraki ilk cumartesi günü gitmeyi düşünüyorum yani ayın 24 ünde giderim büyük ihtimal çünkü hafta içi çalışıyorum

arkadaslar bugun tam 2 hafta oldu bantlarda cıktı dusumu aldım ve burnumu ılk kez gördüm fazlaca şişlik bir yana ancak burnumda bi baktım hafiten bi kemer oysakı orjınalınde bıle kemer yoktu bende hafıf bı kemık vardı ama cok ama cok az bellıydı oysa sımdı kemerlı gıbı duruo profıllerden burnum haydaaaa !!! NEDEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…