Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ay kizlar cok sukur bugun alcim da alindi. Alci alinirken hafif ama masaj airasinda agir agrilarim oldu :KK43: temizlerken de cok yanim yandi, hatta bi tarafi temizleyemedi doktor. Keske dayansaydim da temizleseydi, temizledigi deligimden cicek gibi nefes aliyorum, digeri tikali :) neyse artik. Atel takti, masajlarimi gosterdi. Sakincasi yok dedigi icin ben de yola ciktim, istanbula donuyorum. 2 hafta sonra masajlara basliyorum, 1 ay sonra da kontrole gelicem.

hayırlı olsun miska :) adım adım iyileşiyorsun. seni korkutmamak için söylemedim ama benim alçı çıkarken aşırı ağrımıştı. bütün gün burnum ağrıdı hatta eve gelip yatmıştım ben :KK70: temizletmeye hiç dayanamadım tıkalı tıkalı döndüm eve :KK70: dediğim gibi canım çok tatlı işte :KK70:

Ay kizlar cok sukur bugun alcim da alindi. Alci alinirken hafif ama masaj airasinda agir agrilarim oldu :KK43: temizlerken de cok yanim yandi, hatta bi tarafi temizleyemedi doktor. Keske dayansaydim da temizleseydi, temizledigi deligimden cicek gibi nefes aliyorum, digeri tikali :) neyse artik. Atel takti, masajlarimi gosterdi. Sakincasi yok dedigi icin ben de yola ciktim, istanbula donuyorum. 2 hafta sonra masajlara basliyorum, 1 ay sonra da kontrole gelicem.

Tatlım geçmiş olsun... Benim de alçı alınırken ve masajda ağrılarım olmuştu ama dayanılmayacak ağrılar değildi çok şükür, taksiyle eve gelene kadar üst dişlerim zonkladı ama eve gelince geçti, atel alınırken de ağrır mı diye korkuyordum ama 1 haftada bile kemik öyle hızlı iyileşiyor ki hiç ağrım olmamıştı atelde... =)
Bu arada sadece ince bi şerit şeklinde bant yapıştırma derim ben, ben de aynen gözlerim birbirine yakın görünsün biraz ve ufak bi morluğum vardı kemiğin düzeltildiği terde o da görünmesin diye ince bi şerit yapıştırdım o verilen sıhhı bantlardan ama yapıştırdığım yerin şişmesini engelledim, diğer taraflar da şişince düşün sen bantı çıkardıktan sonra halimi... Geçici bir şey, ilk bantı çıkardığımdaki gibi değil ama kendi ellerimle düz burun sırtıma böyle bir şey yapmak hoş olmadı tabii... O gözlerimin ayrıklığı da 3 günde kendimin bile çok az fark edebileceği duruma geldi, arkadaşlarım anlamadılar bile... Şişlerimi ise beni ameliyattan sonra hiç görmeyenler anlamıyor. Sadece burnuma bayılıyorlar... Yine karar senin tabii ama yapıştıracaksan tek şerit şeklinde değil Serdar Hocanın şu an senin burnunda atelin içine yapıştırdığına benzer şekilde yapıştır derim tatlım ya da fondöten öneririm... =)

Kizlar cok tesekkur ederim :) destekleriniz ve onerileriniz icin. Su an iyiyim cok sukur, atel de ciktiginda su burnumun uzerindeki agirliklardan kurtulcam diye mutluyum. Tikanikliklarin bitmesini iple cekiyorun, rahat nefes alabildigimde benim icin iyilesme sureci cogunlukla tamamlanmis olcak. Goruntudeki aksakliklar icin sabredebilirim, sanki eski burnum cok mu iyiydi :)

Ozgecim benim banttan kastim, oyle disari cikacagimiz zamanlar, gecici olarak takilan minik bantlar, surekli takmak degil maksadim. Tabi atel ciktiktan sonra bi bakicam, belki de hic gerek duymam. Bu arada doktorumuzdan duydum, senin ameliyatin da cok basariliymis, cok guzel bi burnu oldu dedi :) selam soyledi hepinize.

Kizlar cok tesekkur ederim :) destekleriniz ve onerileriniz icin. Su an iyiyim cok sukur, atel de ciktiginda su burnumun uzerindeki agirliklardan kurtulcam diye mutluyum. Tikanikliklarin bitmesini iple cekiyorun, rahat nefes alabildigimde benim icin iyilesme sureci cogunlukla tamamlanmis olcak. Goruntudeki aksakliklar icin sabredebilirim, sanki eski burnum cok mu iyiydi :)

Ozgecim benim banttan kastim, oyle disari cikacagimiz zamanlar, gecici olarak takilan minik bantlar, surekli takmak degil maksadim. Tabi atel ciktiktan sonra bi bakicam, belki de hic gerek duymam. Bu arada doktorumuzdan duydum, senin ameliyatin da cok basariliymis, cok guzel bi burnu oldu dedi :) selam soyledi hepinize.

Cnm bende bayadır yazamadım şükür sende atlattın zaten bundan sonraki süreç eskisinden daha kolay oluyo emin olabilirsin:)))

Gazozcum cok sagol :) pazartesi ise donuyorum, doktorum cumadan banyo yapmaya baslayabilirsin demisti, atel yumusayip dussun diye. Yine de cikmazsa, seni istanbulda bi doktora yonlendiririm o cikarir atelini dedi. Bakalim, atel ciktiktan sonra neye benziycem, sisliklere ragmen begenecek miyim kendimi, merakla bekliyorum :)

kızlar sizin burnun iki tarafında ince bir çizgi halinde çöküklük gibi bişey varmı tam olarak anlatamadm aslında ama olanlar varsa beni anlarlar sanırım göz çukuru ile burnun birleştiği yere yakın iki tarafta da var sanki altı boş gibi sadece üstünde deri var gibi bişi işte :))anlamadınız dimi.....
:KK53:

canım bende çizgi olarak değilde şöle anlatayım benim sol gözümün tarafında ve hizasında burnumda küçük bi çukurluk var hafifde mor öle çok belli değil ama geçici bişeymi bilmiyorum serdar beyi aradığım zaman sorayım dedim unuttum sanırım seninki farklı ne kadar oldu sen ameliyat olalı

Kızlar sizde ameliyattan sonra geniz akıntısı oldumu bende acayip geniz akıntısı oluyo ameliyattan mı kaynaklı acaba burnum aktığı için

evet benimkide aynı sizin tarif ettiğiniz gibi ben tam anlatamamıştım ben perşembe günü serdar beye gittim hastaydı gelemedi hastaneye fatih bey diye başka bir doktora yönlendirdi o muayene etti hiçbir sorun yok mükemmel bir burun olmuş dedi hiç kimse 1 ay önce ameliyat olduğunu anlamaz dedi o çizgiler içinde normal dedi burnun görünen kısmında herşey normal olsada altı hala yara dedi zamanla iyileşecekmiş çok iyi bir doktordu oda bana moral verdi :))

evet benimkide aynı sizin tarif ettiğiniz gibi ben tam anlatamamıştım ben perşembe günü serdar beye gittim hastaydı gelemedi hastaneye fatih bey diye başka bir doktora yönlendirdi o muayene etti hiçbir sorun yok mükemmel bir burun olmuş dedi hiç kimse 1 ay önce ameliyat olduğunu anlamaz dedi o çizgiler içinde normal dedi burnun görünen kısmında herşey normal olsada altı hala yara dedi zamanla iyileşecekmiş çok iyi bir doktordu oda bana moral verdi :))

Geçmiş olsun, siz ne zaman ameliyat olmuştunuz, Serdar Hocaya??

ben 20 ocakta ameliyat oldum 1 ay oldu yani ya ameliyata karar vermek ne kadar zorsa tamamen iyileşmeyi beklemek de o kadar zormuş ben sabahları yüzüm burnrm çok şiş uyanıyorum bu ne kadar sürer bilmiyorum ama artık şişmeden burnuşum küçük olarak uyanmak istiyorum :))

ben 20 ocakta ameliyat oldum 1 ay oldu yani ya ameliyata karar vermek ne kadar zorsa tamamen iyileşmeyi beklemek de o kadar zormuş ben sabahları yüzüm burnrm çok şiş uyanıyorum bu ne kadar sürer bilmiyorum ama artık şişmeden burnuşum küçük olarak uyanmak istiyorum :))

oda olur canım benimde mesela burnumun üstünde biraz çıkıntı var masajla gidermeye çalışıyorm ama yöntemimi yanlışmı yapıyorm ne çıkıntıda bi değişiklik göremyrm daha seninde varmı üst tarafta

oda olur canım benimde mesela burnumun üstünde biraz çıkıntı var masajla gidermeye çalışıyorm ama yöntemimi yanlışmı yapıyorm ne çıkıntıda bi değişiklik göremyrm daha seninde varmı üst tarafta

benim çıkıntı yok ama burnumun sağ tarafı acıyor masaj yaparken doktora sordum problem yok dedi iyileşme sürecinde normalmiş doktorun gördü mü çıkıntıyı? ameliyatını serdar bey mi yaptı?

benim çıkıntı yok ama burnumun sağ tarafı acıyor masaj yaparken doktora sordum problem yok dedi iyileşme sürecinde normalmiş doktorun gördü mü çıkıntıyı? ameliyatını serdar bey mi yaptı?

evet canım serdar bey yaptı çıkıntım bayağıdır var gördü yani ama geçicidir ödem sonuçta masaj yapmam lazım tekrar kontrole gittiğimde de sorcam senin ağrında geçici canım benimde ilk zamanlar masaj yaparken ağrım oluyodu ama alışıyo zamanla

bende cuma gunu olcam ama tek korkum masaj yaparken kı agrı ve şişilikler vazgecmek uzereyım:KK50:

ondan niye korkuyosunki zamanla geçiyo canım serdar bey işinde başarılı bi doktor ona güvenebilirsin ben şuan diyorum iyiki ona yaptırmışım o kadar çok duydumki 2. 3. ameliyat yaptıranlar oluyo serdar beyde öle bişey hiç duymadım hatta revizyon ameliyatlarındada çok başarılı inş. iyi geçer seninde

Ben nihayet ise basladim dun :) herkes cok begendi burnumu, daha 15 gunluk burun olmasina ragmen cok guzel gorunuyo masallah. Sandra Bullock'a benzetenler mi olmadi, tas bebek diyenler mi, barbie diyenler mi :) sisliklerim cok fazla, ona ragmen mutluyum, bir de indiklerinde nasil olcak kim bilir:) iyi ki serdar hocayi tercih etmisim, kazandigi her kurusu hakediyor.

X