Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben Hakkı Hocayla görüştüm tatlım, o da çok cana yakın biri, tek tek açıkladı bana her şeyi...
Eğer Serdar Hocamı bulmasaydım ben de orda olurdum...

Hakkı Hocayla bugün görüştüm,ve derin üzüntülerle ayrıldım.Şöyle ki kendisi harika bir insan.Çok ilgili,gerçekten herşeyi açıklıyor falan ama konuşmaları burnumun kolay kolay düzelmeyeceği yönündeydi.iki ameliyatla bu deviasyon nasıl düzeltilemedi diye şaşırdı,bu beni çok üzdü.Doktorlarıma şimdi her zamankinden daha fazla nefret doluyum. Pek umut verici konuşmadı burnum hakkında.yapılabilecek az şey olduğunu anladım.Galiba ömrümün sonuna dek bu burunla yaşamaya mecburum...çok mutsuzum gerçekten

Slm kizlar.Bende sagsaglim atlattim allahasukur.Suan icin hersey yolunda revizyon oldugu icin iyilesme sureci daha uzun olcak tabi

ne kadara yaptırdınız peki?? öğrenebilirimiyim

fataldanger senin yazdığın yorumlardan burnunu çok merak ediyorum. fotonu koyar mısın

iyiyim Özgecim sağol .Ama sağ yanagımda acayip bişişlik var bügün oluştu oda dişim apse olmuş şişmiş gibi.Onun dışında bi problem yok pazartesi tamponlar çıkıcak.Sen nasılsın alçı çıkınca baktınmı burnuna nasıl hissettin

Senin tamponlar uzun süre mi kalacakmış tatlım??
Alçı çıkarken bakmadım, hocam biraz masaj yaptı ödemi aldı biraz, sonra da atel taktı, perşembe de o çıkacak...
Senin şişin de yanağında mı toplanmış tatlım, ondan mı şişmiş öyle?? =(

fataldanger senin yazdığın yorumlardan burnunu çok merak ediyorum. fotonu koyar mısın

bir ara koyacağım sana söylerim koyunca.odamdaki bilgisayarda resimler,o da bozuk.şimdilik başka bi bilgisayarı kullanıyorum bunda fotom yok, ya nasıl desem burnum öyle aaa bu ne denecek türde ucube bişey değil. zaten ben de bu kadar basit bi sorunu olan burun için doktorlar niye düzeltmenin zor olduğunu söylüyor diye şaşırdım hep.tamam bazı açılardan cidden çirkin duran bir burnum var yüz güzelliğimi bozuyor o kesin. ama gerçekten çok daha batık burunlar gördüm

Son düzenleme:

insan kafaya takınca kötü olmasa bile onu dünyanın en kötü burnu olarak görüyo. o duyguyu biliyorum. foto koyunca haber ver cidden çok merak ettim valla

Cnm yuzum sis zaten ama yanagim niye oyle oldu bende anlamadim top gibi. Bende tampon fazla durucak evet onceki doktorum sagolsun burnumu nasil yaptiysa artik hoca ameliyattan cikinca burnunun ici resmen bi enkazdi bukadarini beklemiyodum dedi. Galiba o yuzden cnm silikon tampon koydu uzun kalsin diye

Ben de dicektim okadar süre nasıl duracak tamponlarla diye...
Canım benim çoook geçmiş olsun, her şey çok güzel olacak... =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…