Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Cnm yuzum sis zaten ama yanagim niye oyle oldu bende anlamadim top gibi. Bende tampon fazla durucak evet onceki doktorum sagolsun burnumu nasil yaptiysa artik hoca ameliyattan cikinca burnunun ici resmen bi enkazdi bukadarini beklemiyodum dedi. Galiba o yuzden cnm silikon tampon koydu uzun kalsin diye

benim de öyle olmuştu ama şişlikler hızla iniyor merak etme.

benim de öyle olmuştu ama şişlikler hızla iniyor merak etme.

canım fotolarına baktım da, senin burnun çok hoş olmuş. gerçi eski burnun da hiç kötü değilmiş ama.. ne kadar oldu sen ameliyat olalı? ne kadarlık hali bu kadar güzeli anlamaya çalışıyorum :)

Arkadaslar bende ameliyat olmak istiyorum. Benim icten burun kemigim bira egri, zor nefes aliyorum. Burnum kalin. dogal bir gorunum istiyorum. Sizce nasil olur?

canım fotolarına baktım da, senin burnun çok hoş olmuş. gerçi eski burnun da hiç kötü değilmiş ama.. ne kadar oldu sen ameliyat olalı? ne kadarlık hali bu kadar güzeli anlamaya çalışıyorum :)

eski halimin yandan çekilmiş fotosu olsa o zaman aradaki fark daha çok anlaşılırdı :) doktorda var alacağım eski fotolarımı :) ben ameliyat olalı 4 ay oldu. ama fotolar 2 aylık haliyle çekildi. yorumların için teşekkür ederim :)

eski halimin yandan çekilmiş fotosu olsa o zaman aradaki fark daha çok anlaşılırdı :) doktorda var alacağım eski fotolarımı :) ben ameliyat olalı 4 ay oldu. ama fotolar 2 aylık haliyle çekildi. yorumların için teşekkür ederim :)

sende nefes problemi var mı? ne kadar zamanda çözülüyo nefes alamama durumu?
bi de merak ediyorum, diğer topikte herkes burun derisiyle ilgili şikayetlerde bulunmuş ya, acaba ameliyatın açık ya da kapalı teknikle yapılmasıyla ilgisi var mı? senin kapalıyla yapıldı sanırım, sen de yaşadın mı o yağlanma, pütürlenme, siyah nokta vs gibi deri problemlerini?

sende nefes problemi var mı? ne kadar zamanda çözülüyo nefes alamama durumu?
bi de merak ediyorum, diğer topikte herkes burun derisiyle ilgili şikayetlerde bulunmuş ya, acaba ameliyatın açık ya da kapalı teknikle yapılmasıyla ilgisi var mı? senin kapalıyla yapıldı sanırım, sen de yaşadın mı o yağlanma, pütürlenme, siyah nokta vs gibi deri problemlerini?

evet kapalıydı benim. açık ameliyatların iyileşme süreci çok daha uzun. benim doktorum hiç tavsiye etmiyor onu. atel çıktıktan sonra ciltte soyulma mutlaka oluyor. siyah nokta benim burnumda oldum olası çoktu. şimdi de var ama eskisinden çok değil. normal seviyede. pütürlenmeden şikayet çok bu sayfada benim de dikkatimi çekti. bende de var ama şikayet edecek kadar çok yok. normal karşılıyorum onların olmasını. kısa bi süreç değil en az 6 ay gerekiyor iyileşmek için. o yüzden bazı değişimler olacaktır. ilk 6 aydan sonra daha da düzene gireceğine inanıyorum.

nefes alma sorunum da vardı. ama ilk 1-1.5 aydan sonra rahatlıyorsun. o zamana kadar yarım yarım alıyorsun nefesi. 2 saat açıksa burun 2 saat tıkanıyo :)

Arkadaslar bende ameliyat olmak istiyorum. Benim icten burun kemigim bira egri, zor nefes aliyorum. Burnum kalin. dogal bir gorunum istiyorum. Sizce nasil olur?

Bi Serdar hocamla görüşmeni öneririm, yaptığı burunlara bakarsın ve bi fikir edinmiş olursun bence... Yaptığı burunlar çok doğal Serdar Hocamın... =)

Benim de atel perşembe çıkacak? Nerde çıkacak seninki, muayenehanede mi? Görüşürüz belki... =)

Cnm ben Gataya gidicem evime yakin olunca orda halledicez. Sen Kizilaya gidiceksin heralde. Benim bugun tamponlar cikti ama hemen tikandi burnum seninki kac gunde acildi ya da yoksa hala tikalimi

Cnm ben Gataya gidicem evime yakin olunca orda halledicez. Sen Kizilaya gidiceksin heralde. Benim bugun tamponlar cikti ama hemen tikandi burnum seninki kac gunde acildi ya da yoksa hala tikalimi

Görüşemicez o zaman... =(
İlk gün tamponlar çıktığı haliyle değil tabii her geçen gün daha da açılıyor, bazen tıkalı bazen açık, ama tam olarak açılması 1-2 ayı bulacak tatlım...

ödemleriniz dışardaki insanlar tarafından da anlaşılacak boyutta mı oluyor? yoksa sadece siz ve doktor mu anlıyor?

ödemleriniz dışardaki insanlar tarafından da anlaşılacak boyutta mı oluyor? yoksa sadece siz ve doktor mu anlıyor?

atel çıktıktan sonra anlaşılıyordu şişlikler. o da yaklaşık 1 ay kadar sürüyor. ondan sonra sadece sen hissediyorsun şişlikleri, tabi doktor da biliyor. mesela benim dışardan kimse anlamıyor şu an, ama burnumun altını çok fazla hissetmiyorum, içten şiş çünkü. arkadaşlarıma sordum ama herkes normal göründüğünü söyledi.

atel çıktıktan sonra anlaşılıyordu şişlikler. o da yaklaşık 1 ay kadar sürüyor. ondan sonra sadece sen hissediyorsun şişlikleri, tabi doktor da biliyor. mesela benim dışardan kimse anlamıyor şu an, ama burnumun altını çok fazla hissetmiyorum, içten şiş çünkü. arkadaşlarıma sordum ama herkes normal göründüğünü söyledi.

benim de erkek kardeşim ameliyat olalı 5 ayı biraz geçti. onun ameliyatını da serdar bey yapmıştı. hala kaşlarının arası şiş, kimse anlamıyo ama biz anlıyoruz. bakışları biraz farklı çünkü gözleri şişliklerden dolayı birbirinden uzaklaşmış gibi görünüyor. ama bu dediklerimin hepsi sadece çok yakınları tarafından anlaşılacak, dikkatli bakınca farkedilecek şeyler... kardeşime söylemiyorum ama sanki burnunun ucu biraz düştü gibi geliyo bana, umarım daha fazla düşmez. çünkü zaten dudakla tam 90 derece açı yapıyodu burnu, düştükçe kötü bir görüntü oluşacak. herkesin burnunun ucu düşüyo herhalde biraz di mi?

X