Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Konuştuk tatlım, bir nevi senin sayende vallahi... Teşekkür ederim... =)
Teşekkür ederim canım benim, sen ne yaptın revizyonu??

Ben kaldım fatihim ya,halledemedim ben:KK43: hala biri doktora karar veremedim,kafam çok çok karışık çünkü bu benim üçüncü ameliyatım olacak. o kadar zor günler geçiriyorum ki... umarım senin için hayırlı bişeye vesile olmuşumdur :KK14:.serdar bey başarılı ameliyatlar gerçekleştiriyor genellikle. Seninkinin alçıdan çıkmış halini görmek için de çok sabırsızlanıyorum.

Son düzenleme:
Ozgecim baktim burnuna, cok duzgun gorunuyo masallah. Butun sisliklerin de inince fistik gibi olcaksin :)

Bu arada, serdar beye soyledin mi sen, ben soyle soyle bi burun istiyorum diye, yoksa kendini ona mi teslim ettin? O mu karar verdi burnun sekline yani?

Ben kaldım fatihim ya,halledemedim ben:KK43: hala biri doktora karar veremedim,kafam çok çok karışık çünkü bu benim üçüncü ameliyatım olacak. o kadar zor günler geçiriyorum ki... umarım senin için hayırlı bişeye vesile olmuşumdur :KK14:.serdar bey başarılı ameliyatlar gerçekleştiriyor genellikle. Seninkinin alçıdan çıkmış halini görmek için de çok sabırsızlanıyorum.

Bugün çıkıcak ama atel takılcak sanırım tatlım, yine de o fotoğrafı da koyarım hemen...
Senin için de hayırlısı neyse o olsun inşallah tatlım, dua edicem senin için, üzülme lütfen... =(

Ozgecim baktim burnuna, cok duzgun gorunuyo masallah. Butun sisliklerin de inince fistik gibi olcaksin :)

Bu arada, serdar beye soyledin mi sen, ben soyle soyle bi burun istiyorum diye, yoksa kendini ona mi teslim ettin? O mu karar verdi burnun sekline yani?

Çoook teşekkür ederim tatlımm, herkesin gönlüne göre olsun, çok güzel olsun inşallah... :nazar:

Ben doğal istiyorum, yüzüme gidecek bi burun istiyorum dedim, ama zaten hocam herkesin yüzüne göre ve doğal bi burun yapıyor, yaptığı burunları gösterince daha iyi anladım bunu, o da sen meak etme yüzüne gidecek çok güzel bu burun yapıcam dedi, ben de tamamen ona bıraktım kendimi tatlım... O da tam istediğimi yaptı... =)

Son düzenleme:
Yavaş yavaş hazırlanmaya başladım kızlar dua edin benim için hepinizi öpüyorum.İnşallah güzel bi burnum olur

Tatlıımm, dualarım seninle, her şey yolunda gidecek ve istediğin gibi olacak, en ufak bi endişen bile olmasın... Haberlerini bekliyor olucam... Öpüyorum seni çok... =)

Ayy cok heyecanli :)) bol sans gazozcum, umarim mutlu ve saglikli bi halde cikcaksin hemen ameliyattan. Sabirsizlikla bekliyoruz:)

arkadaşlar resimlerinizi ben de görebilir miyim rica etsem, haftaya serdar beyle bir öngörüşme için randevu alıcam sanırım beni de arkadas olarak ekleyebilir misiniz:)

Bugün çıkıcak ama atel takılcak sanırım tatlım, yine de o fotoğrafı da koyarım hemen...
Senin için de hayırlısı neyse o olsun inşallah tatlım, dua edicem senin için, üzülme lütfen... =(

COK teşekkür ederim.ama gerçekten dua et. ameliyat olacağım zaman söyleyim,bana dua et kesin.ihtiyacım var desteğe duaya

Son düzenleme:
Elbette ederim tatlım, tüm kalbimle hem de... Bana haber ver ama karar verince...

tamam. çok komik değil mi,dua etmen için haber vereceğim sana:KK1: bugün medicana hastanesine gidiyorum revizyon için ilk görüşmem olacak kendi doktorumdan başka doktorla.Hakkı Yücel Demir doktorun adı.Bakalım neler diyecek,olumlu mu olumsuz mu...

tamam. çok komik değil mi,dua etmen için haber vereceğim sana:KK1: bugün medicana hastanesine gidiyorum revizyon için ilk görüşmem olacak kendi doktorumdan başka doktorla.Hakkı Yücel Demir doktorun adı.Bakalım neler diyecek,olumlu mu olumsuz mu...

Ben Hakkı Hocayla görüştüm tatlım, o da çok cana yakın biri, tek tek açıkladı bana her şeyi...
Eğer Serdar Hocamı bulmasaydım ben de orda olurdum...

Tatlım ben dün alçı çıkarken sormayı unuttum çok özür dilerim... =(
Artmamış o zaman fiyat... İstersen mailde bi sor hocaya, fotoğrafını da at tatlım, olmaz mı??

canım olur öyle şey, yeni burun heyecanı ile :KK66: ben serdar beyi aradım öğlen, fiyatı kendisi verdi. sen nefes almaya başladın mı canım?

canım olur öyle şey, yeni burun heyecanı ile :KK66: ben serdar beyi aradım öğlen, fiyatı kendisi verdi. sen nefes almaya başladın mı canım?

Yavaş yavaş açılıyor tatlım, ilk tamponlar çıktığı haliyle bugün arasında büyüüük fark var... 1 aya kadar çok daha fazla açılırmış, tecrübeli arkadaşlar öyle söylüyor... =)

X