- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.121
Bende burun ameliyatı olmak istiyorum Serdar beye fotonuzu özelden atar mısınız rica etsemBana fotoğraf atar mısınız bende Serdar beye oldum derim kalın cildim yağlı 4. Aydayım ama burnum çok kötü ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende burun ameliyatı olmak istiyorum Serdar beye fotonuzu özelden atar mısınız rica etsemBana fotoğraf atar mısınız bende Serdar beye oldum derim kalın cildim yağlı 4. Aydayım ama burnum çok kötü ya
Merhaba, Serdar Öztürk'ün güncel fiyatı nedir bilginiz var mı?Bende burun ameliyatı olmak istiyorum Serdar beye fotonuzu özelden atar mısınız rica etsem
12 13 bin arasiydi geçen yilMerhaba, Serdar Öztürk'ün güncel fiyatı nedir bilginiz var mı?
Teşekkür ederim12 13 bin arasiydi geçen yil
Hocanın İnstagram hesabına girip yaptığı burunlara baktım çok yapay duruyor ve kesinlikle beğenmedim. Ahmet islam a karar vermiştim ki onun hakkında da olumsuz bir yorum gördüm. Nasıl karar vercez
Ne yorumu gördünüz acaba paylaşırmısınızHocanın İnstagram hesabına girip yaptığı burunlara baktım çok yapay duruyor ve kesinlikle beğenmedim. Ahmet islam a karar vermiştim ki onun hakkında da olumsuz bir yorum gördüm. Nasıl karar vercez
En son 2016 yilinda yazmisim.Ben 2015 yilinda Serdar Ozturk' e ameliyat oldum.Uzerinden 5 yil gecti.Sikayetlerim ayni.Yamuk,asimetrik sis bir burun.Onden goruntusunu hic begenmiyorum.Zaten Ozturk'un burunlarini on taraftan tanirsiniz,herkese ayni burnu yapiyor.TAVSIYEM uzak durun.
Merhaba beni de aynı kişi ameliyat etti 9 ay oldu giderek kötüleşiyor sizin durumunuz nasıl?Bana fotoğraf atar mısınız bende Serdar beye oldum derim kalın cildim yağlı 4. Aydayım ama burnum çok kötü ya
Tam anlamıyla korkunç dava açmayı bile düşünüyorum özelden yazar mısınız konuşalım sizde ne problemler varMerhaba beni de aynı kişi ameliyat etti 9 ay oldu giderek kötüleşiyor sizin durumunuz nasıl?
Tam anlamıyla korkunç dava açmayı bile düşünüyorum özelden yazar mısınız konuşalım sizde ne problemler var
Hayir,revizyon yaptirmaya cesaretim ve param yok suan icin.Merhaba memnun değilseniz tekrar düzeltmek için revizyon yaptırdınız mı?
Hayir,revizyon yaptirmaya cesaretim ve param yok suan icin.
Peki revizyon teklif etmediniz mi sizi ameliyat eden şahsa şuan ki durumunuz nasıl? Beni de aynı şahıs ameliyat etti hiç memnun değilimHayir,revizyon yaptirmaya cesaretim ve param yok suan icin.
Çok başarılı doktorlar var. Burda o kişiye olup mahvolan birçok kişi var. Bence iyi araştırın. Başka doktora olunkızlar merhaba Serdar Öztürke muayene oldum ve ameliyat günü almaya karar verdim fakat burada hakkında olumsuz çok yorum okudum. Yardımınıza ihtiyacım var moralim bozuldu, aslında ilk muayenede çok etkilemişti beni..
Özmen Kara ile de görüştüm sanırım onda tercih kılacağımÇok başarılı doktorlar var. Burda o kişiye olup mahvolan birçok kişi var. Bence iyi araştırın. Başka doktora olun
İyice araştırın. Bir kez oldun güzel ve ömürlük olsun. Hastalarıyla mutlaka iletişim kurun.Özmen Kara ile de görüştüm sanırım onda tercih kılacağım