Instagram da paylaştıklarına gelin. Kendisine, burun ucu düşme vakası neden gerçeklenir diye soruluyor cevap: “deneyimli ellerde böyle bir sorun olmaz” burda iki seçenek var. Ya para uğruna vicdansızca, onlarca şikayet eden ve mutsuz kalan, hayatan zevk alamayan, huzursuz insanları potansiyel müşteri pardon hastalarından saklayıp, manipüle etme peşinde yada piskolojik derecesi olmamasına rağmen, psikolojik muayene etmeden anlatılara göre ve kendim yaşadıma bakılınca, psikolojik rahatsızlık veren o. Gözlük takmasına rağmen beceremediyi işleri asla göremedi bende (görmek istemedi) ve ben narkozlu masada yatmama rağmen beni kabahatlı çıkardı.
İkinci seçenek gerçekten kendini vicdanlı, işinin erbabı cerrah zannediyor ve daima müşterileri pardon hastaları kabahatlı ve psikolojik rahatsız çıkarıyor. (Paylaşınlara göre)
Dediğim gibi bana bizzat derecesiz muayenesiz psikolojik rahatsız ilan eden kişinin yaptığı hakarete olarak görülmeyecekse herhalde burda nadide fikrimi varsayımları ve yazılan yorumlara dikkat çekmem hakaret olmaması gerek. Böyledir şöyledir demiyorum. Subjektif yaşadıklarımı ve burda paylaşılan tecrübeleri tartıp iki seçenekli hipotez kurdum. İsteyen onaylar bir varsayımı seçer veya tam tersine resimle memnun olduğunu bizlere kanıtlayıp bu şahısın namına pozitif bir katkıda bulunabilir. Google değerlendirme bölümünde olumsuz ve şikayetçi yorumların çoğunda yazanları sahte hesapla suçlayıp böyle hastası olmadını ifade ediyor. Burda her rasyonal insanın soracağı soru “hastası olmayan biri neden olumsuz negatif yorum bıraksın?” Meyer görüş böyle ise olumlu yorumların dost ve akrabadan gelmediğini nerden biliyoruz. Yorumlardan şüphelenmek iki yönlü oluyor... bende dahil burda şikayete ve uyarıda bulunan mağdurlar resimlerle kanıtlıyor ifadelerini çoğu zaman. Karar sizin araştırın, sorun, ölçün, tartın ama kimseyi kendiniz gibi vicdanlı, yardım sever ve merhametli sanmayın. Kendinizi koruyun ve değer verin. Selametle <3