Bence çok iyi düşünmüşsün canım, şimdiki aklım olsa ben de öyle derdim, delikler böyle kalsın derdim, ah ah napcam bilmiyorum, o kadar da titizlendim her ayrıntıyı sordum ama bilemiyosun işte, bazı şeyler bizim elimizde değil sanki, iyi olsun diye uğraştıkça ters mi tepiyo anlamadım ki, ilk ameliyatımda ben de devlette oldum sağlık sorunlarım olduğu için ücret de ödememiştim. Doktorumla tanışmadım bile, ne yapacak nasıl bir burnum olcak hiçbir şey sormadan girdim ameliyata, sonucu görünce inanamadım o kadar doğal ve güzeldi ki bana göre, şans işte. 2.yi de yine devlette oldum ama olumsuz hiçbir şey düşünmedim ilk deneyimim olumlu olduğu için. Bu sefer ben de 1000 tl ödedim ve sonuç felaketti dediğin gibi, 3. ameliyat şart olmuştu, artık son olsun diye bu sefer çok araştırdım en ufak ayrıntısına kadar , ama dediğim gibi ilk ameliyattaki mutluluğum yok şu an, keşke hiç kalkışmasaydım 2.ye , burnum tıkalı kalsaydı ama psikolojim bozulmasaydı
( Sana şimdiden geçmiş olsun canım eminim güzel bir sonuç alacaksın, hiç kötü bir şey düşünme, emin ellerdesin
)