Ameliyat olalı 102 gün oldu (3 ay 12 gün) burnumu ilk 1.5 ay beğenmiyordum; yamuktu, çok şişti tıkanıklılık çok oluyordu, bu sorunlar biraz geçti, burnumdaki yamukluk biraz düzeldi, şişliğe bağlı sağa yamuk gorunuyordu biraz düzeldi ama hala bu kadar zamana rağmen biraz yamuk duruyor. burnum hala şiş, uykudan kalkınca daha şiş, yamuk gorunuyor. serdar bey temmuzun ilk haftası kontrole gel dedi başka şehirdeyim işleri bırakıp fırsat bulamadım gidicem bu ay. bu yamukluk çok moralimi bozuyor ilk 1.5 ay çoktu şimdi azaldı evet ama hala var biraz. burnum şişlikten dolayı sağ tarafı dolgun gibi bu da yamuk gibi gösteriyor kemikte yamukluk yok sağ kanatta dr. burnun kalın derili, sorunlu bir burun tipi demişti geç mi düzelir böyle burunlar dedi ailem ilk 1.5 aylık burnuna göre çok değişim oldu diyor onlarda ilk ay beğenmediler eskisinden pek farkı yok falan dediler. ama hala biraz yamuk ve şiş önden gene çok harika bulmuyorum özellikle uykudan kalktıktan sonraki ilk birkaç saat. niye bu kadar uzun sürüyor iyileşmesi anlayamıyorum bu şişlikler kalır mı? bazı dr. ların hastalarında böyle şikayet görmüyorum, görmedim kısa sürede burnunu beğendiklerini yazmışlar yüzlercesi. oysa bende ameliyattan önce 2-3 ayda duzgun, güzel bir burnum olur diye dusunuyordum ama hala ilk 1.5 aylık kadar olmasada şiş ve biraz yamuk