- 19 Şubat 2012
- 302
- 4
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.061
canım yazmışlar zaten 6000 lira serdar hoca ve civarı sanırsamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma canım suss valla çalış çalış ne yapcan ne çektikkk bee bu burunlardan canım vallahi bende işte geçmezse düzelttiricem sen ne yapıcaksın canım benim
Kızlar siz burnunuzu ne zaman eskisi gibi normal bi şekilde selpakla temizlemeye başladınız? 2 ay oldu ameliyat olalı ama sümkürüp ucunu sıkmaya çekiniyorum hala
arkadaşlar gerçekten sizi çok iyi anlıyorum bende ilk ameliyat olduğumda burnum yamukmuş gibi geliyordu benimde sol kanat birazdaha yaygın şiş ve yamuk , şekilsiz ve kocaman geliyordu ama şuan çok memnunum serdar beyin dediklerini uyguladım 7 ay geçti ve masajlarımı hiç aksatmadım şimdi size fotoğraf paylaşıcam profilimden bakabilirsizniz burnmun 1 aylıkki halini ve şuan 7 ay oldu 7 aylıkki halini paylaşacağım biraz rahatlamanız için gerçekten şişlikleriniz inince normale dönücek herşey .. memnun kalmanızı sizde benim gibi mutlu olmanızı çok istiyorum inşallah olucaksınız :))
canım ben de serdar beyi düşünüyorum ama hala emin değilim arkadaşlık teklifimi kabul edersen fotoğraflarına bakmak istiyorum