dr. bana buz uygulamasından söz etmedi ve ameliyat sonrası uygulamadım. morluklar en geç 7 günde geçti bende yuzumdeki şişlikler de giderek azaldı 40 gun oldu tıkalılık ve akıntı 10 gun öncesine gore azaldı ama burnumdaki şişlik hala geçmedi burun kanadımda sağ tarafta şişlik var burnum hala yamuk önden sağa gidik gibi burun kanadında içte şişlik geçmiyor kalırsa diye korkuyorum masajları yapıyorum sağ kanattaki şişliğe bastırıyorum geçsin diye son günlerde elim burnuma çok gidiyor, fazla masaj yapıyorum şişliğe bastırarak. haftaya kontrol var masajı yanlış mı yapıyorum da geçmiyor anlamadım masaj sonrası kızarıyor burnum yamukluk ve ucundaki şişlik dışında sorun yok tıkalılık giderek azalıyor masajlar bazen günde 1 kez 50 kere yapıyorum bazende 2 kez 40 ar kez doğru mu bilmiyorum fazlasının veya yanlış masajın şekle zararı olur mu hazal kaya burnu gibi sağa yamuk :-( bazen sinirlenip sağ kanada şişliğe hafif bastırıyorum 40 gun oldu ama yamuklukta belirgin duzelme yok sağ kanata dokununca daha sert dolgun ama inmiyor temizlik ve krem uygulaması günde 2 kez devam ediyorum. yamukluk olmasa harika gorunuyor yazardım:-(