- 17 Mayıs 2010
- 231
- 26
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.941
kalkıklıksa tek şikayetin indirtebilirsin cnm serdar bey bana kalkıklığııyla ilgili şikayet eden ve indirtmek isteyen az hastam oldu dedi masajla indirtirsin benimde yandan duzgun burun sırtında sorun yok önden sadece 1. ayda memnun kalmazsa kalkklık için masaj vericem dedi bana çirkin gelmiyor kalkıklık bnm burun deliklerim dar kucuk indirtirsem dahada kuculecek bu yüzden şikayetim yok bu konuda sadece önden sorun.
Benim ameliyattan önce de çok küçüktü zaten burun deliklerim. Yine de önden bakınca görünsün istemiyorum. Cumartesi dikişleri aldırıcam insin diye. Masaj da isterim artık :) ben anladım ki burdaki arkadaşlarla burun zevkimiz pek uymuyo. Ben yapıldığı belli olmayan, yüzle uyumlu ve güzel burun taraftarıyım. Burda genelde minicik, kavisli, kalkık ve yapıldığı belli olan burun tercih ediliyor. Bi sürü para verdim tabiki belli olacak yapıldığı yoksa eski burnumla gezerdim diyen bile var. Çoğumuzun eski burnu çirkindi görüyoruz fotolardan. Çirkin görüntüyle doğal görüntüyü birbirine karıştırmamak lazım bence. Ayrıca 10km uzaktan burnumun estetikli olduğunun anlaşılmasını tercih etmem ben. Dediğim gibi bunlar benim düşüncelerim. Hekesin tercihi farklı olabiliyor. Umarım herkes istediği gibi bir burna kavuşur ve mutlu olur