canım ben bunu daha önceki yorumlarada yazdım ama madem korkuların var yine kendimden örnek verim ben şuan sakaryadayım ailem konyada serdar beyde ankarada ben burnumu lise döneminden beri sorun etmekteydim sanki herkes burnuma bakıyo kısaca kendime özgüvenim yoktu o yüzden bu beni ameliyat olana kadar çok etkilemiştir 2011 ağustos ayında sakaryanın bi ilçesindeki hastaneye memur olarak atandım ve 2 ay sonra yani kasımdada ameliyatımı oldum aslında o kadar bile beklemezdimde bayramda eve gidip gelim öle dedim çünkü aileme sölemedm olana kadar benimde korkum vardı ama her şeyi göze aldım çünkü mutsuzdum bu konuda buraya geldikten sonra bide zayıflayınca burun doğal olarak dahada gözüme batıyodu
ve başladım doktor aramaya bu siteden buldum serdar beyi başka doktorlarda gördüm aradım ama aradığım bi kaç doktor daha telefonda güvenedm serdar beyle telle görüştm bi ön görüşme yapmaya karar verdim ve görüştükten sonrada hiç tereddüt etmedm konşması olsun gösterdiği resimler olsun ve muayenesinin karşısındaki hastanede ameliyat yaptığını söledi orayada gittim hemşirelerden bilgi aldım günde 3 4 ameliyatı olduğuda oluyomuş yani deneyim açısından önemli ve gatada görevli doktor tabi şuan prof. ve ameliyat için gittim tabi ankarada akrabam var ama onada demedim kalmak için yurt ayarladm oraya yakın bi yurt vardı tamponları 2 gün sonra aldığı için git gel yapmayım diye ayarldm orayı ve ameliyat zamanı geldi bende heyecan vardı daha çok aileme sölemdm onun sıkıntısı vardı ama bi yandanda riskli bi ameliyat değil bende ağrım falan olur diyodum ama inan benim ameliyattan sonra bu güne kadar hiç bi ağrım olmadı yani ve morluğum şişliğim falan geçmeside öle uzun sürmedi neyse lafı çok uzatmayayım şuan dediğim şey İYİKİ AMELİYAT OLMUŞUM