kimmel87 çok teşekkür ederim :) evet bahsettiğin problemler bendede vardı şuan gerçekten senin için çok yeni 21 gün olmuş henüz 2 yada 3 aylıkken çok şiş oluyor bendede aynısı olmuştu ama 4. ve 5. aylarımda ciddi anlamda şişliklerim indi :) yamukluk konusuna gelince şişlikler indikçe burun düzeliyor şuan 7. ayımdayım ben gerçekten burnuşumdan memnunum ama şuanda bile şişliklerim var biliyorsunki burun 1 yada 2 yılda ancak oturuyor masajlarını sakın ihmal etme masajın büyük faydası var:) ama ben ameliyattan sonra burnuma çok fazla darbe aldım belki onun etkiside var şu aralar yine yamukmuş gibi geliyor ben çok farketmiyorum ama çevremdekiler uyarıyor şuan istanbulda arkadaşlarımın yanına geldim şimdi bile hafif sol tarafta şişliğimin olduğunu fazlalık olduğunu söylediler
moralim bozulduu ama bir ara çok güzeldi burnuşum orantılıydı sanırım duşmenin etkisi ile oldu ..ben normalde burnumdan çok memnunum arkadaşlarım farkettiler burnumda sol tarafta şişlik olduğunu fazlalık olduğunu bide ısrarla söylüyorlar ısrarla moralimi bozuyorlar
onun dışında herangi bir sorun sıkıntı olmadı yani şişliklerinden dolayı yamukmuş gibi geliyor ama şişlikler indiği zaman düzeliyor emin ol ben darbe almamış olsaydım daha düzgün olucaktı ..