- 23 Ocak 2013
- 39
- 0
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.561
çok zor bir karar ameliyat olmakserdar beyle bir kere görüştüm kafama yattı gayet ilgili biri ayın 10'a kadar çok yoğunum dedi tekrar randevu al gel konuşalım karar verelim ama ben bir türlü karar veremiyorum psikolojim bozuldu artık uyku uyuyamıyorum daha kötü olursa istediğim gibi bir sonuç elde edemezsem ameliyat fikri zaten beni korkutuyor erkek arkadaşımda destek oluyor ama çok kararsızım kızlar sizce serdar bey doğru kişi mi?bide benim burnumda aşı izine benzer bir iz var ve hafif çukur şekilde ona dokunamam dedi ya ameliyattan sonra yara izi daha kötü görünürse bir sürü sorular var kafamda
canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende 2 ay yaşadımm çok zorduuu.ben dün sabah ameliyat oldum inan bana uyandığında aneztezinin titremesinden başka bişey olmadı buğün şiştim morardım oda olcakk ne yapalımm.ben selçuk ışık beye ameliyat oldum serdar beyle odaları yan yana ben selçuk hocamdan çok memnunum bakalım sonuç nasıl olak fiyatıda diğerlerine göre çokk çok uygunn görüş derim sana benide diyebilrsin gıdığınıda almışsınız dersin cnm kesin memnun kalıcaksın görüş derimm