meraba arkadaslar,amelıyat olanlara gecmıs olsun.ben de 2 ay once serdar hocaya amelıyat oldum,cok ama cok memnunum.hocayı burda yazanlar sonucunda buldum,daha onceden adını duymamıstım.ılk gorusmeye gıttıgımde tesadufen amelıyat olmus bır hastası geldı,4.ayında falandı.burun ınanılmaz dogaldı ve de duzgun tabı.onu gorup hocayla da konusunca tereddutsuz karar verdım ve 1 hafta sonra amelıyat oldum.amelıyata gıderken yanıma sadece cuzdan,telefon ve terlık aldım,terlık lazım oluyor unutmayın.son hatırladıgım anestezı hocasının benle konusmaya baslaması ve.....uyandım amelıyat bıtmıs odadayım.burnum alcılı,gozlerım mor,ve hafıf kanıyordu.tampon vardı.tampon dısında rahatsız eden hıcbır sey olmuyor,agrı kesınlıkle yok.tampon felaket bısey o da ılk geceyı atlatana kadar,agzından nefes alıp vermeye baslayınca unutuyorsun.ılk 3 gun tampon cıkana kadar sadece pudıng yedım.3.gun tamponlar cıktı bu surecte ıyıce yuzum sıstı ve morardı.tamponlar cıktıktan sonra rahatladım,sıslık ve morlıklau azalmaya basladı ve 15.gunde hıc morluk kalmamıstı.15 gunde atel de cıktı ve 20.gunde ıse basladım.tabı atelın cıktıgı ılk gun ozellıkle 2 kaşımın arası ınanılmaz sıstı,goruntumden ben bıle korktum ama hergecen gun azalmaya basladı.işe baslayınca daha dogrusu ınsan ıcıne cıkınca yorumlar yagmaya baslıyor,eskısı daha ıyıydı,bu nasıl estetık fark yok vs... sakın moral bozmayın.masajlarımı aksatmadın hergun duzenlı 3 kere yaptım.sumkurmekten korkmayın temızlerken darbe dısında zarar veren bırsey yok.suan harıka nefes alıyorum,burnumdakı sıslıkler ındı ve herkes bayılıyor burnuma tabı bende.bu kararı verırken ınsan sunu da dusunuyor ya kotu olursa,ya yuzume yakısmazsa?ama ben hep sunu dusundum suankından kotu olamaz(kı oyle kocaman kemerlı bır burnum yoktu)hoca hergun 3 amelıyat yapıyor,kotu yapması mumkun degıl yanı.bırde bısey bozuksa begenmıyorsan degıstırmekten korkmamalısın,yorumlara takılmamak lazım onemlı olan ınsanın kendısının begenmesı.ben amelıyat olmayı dusunen herkese hıc tereddutsuz serdar hocayı tavsıye ederım.gıttıkce dogallasan ve yuzume yakısan bır burna kavustum sayesınde.