- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.541
merhaba arkadaşlar bir kaçınızı ekledim burun ameliyatı olmayı düşünyrm. Hem direkt bilgi almak hemde önce ve sonrasını görmek istedim. Kafam çok karışmış durumda..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bir kaçınızı ekledim burun ameliyatı olmayı düşünyrm. Hem direkt bilgi almak hemde önce ve sonrasını görmek istedim. Kafam çok karışmış durumda..
kızalr selamlar hepinizi çok özledim giremedim internett detoksu mu yaptım nedir ayol :) nasılsınız bakalım ben çok çok daha iyiyim yeni ameliyat olanlara varsa geçmiş olsun sadbuttrue bitanem yaa sana özelden mesaj yazıcaktım ama ala mesaj hakkım dolmamış bana kızıcaksın ama mail adresini kaybettim sana bişeyler yazıcaktım konuşmak için canım benim ama bayadır aklımdaydı bi türlü fırsatım olmadı bitanem beni bulllllllllllllllll en kısa zamanda canım benim hepinizie öpücükler kızalr:))
Merhaba, ben de burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ve serdar bey ile görüştüm. Bana da aynı şekilde burun deliklerini küçültebilirim dedi. Acaba izler sizi rahatsız ediyor mu ? çok karasızım, hem ameliyat olmak istiyorum hem de korkyorum.
kızlarrrrrrr ben geldimmmmmmmmm bayağıdır giremiyordum iş yoğunluğumdan dolayı yeni katılanlar beni bilmeyebilir serdar beye ameliyat olanlardanım çok şükür 1 seneden fazla bi zaman oldu ve ben burnuşumdan çok memnunum daha öncedende bahsetmiştim birazcık çıkıntı problemi olsada yani öle pek belli değil elimle hissedebiliyorum zamanla geçer demişti serdar bey ki zaten burnun oturması 2 seneyi buluyor önümüzdeki ay dikişlerimi aldırmaya gitcem aranızda varmı dikişlerini aldıran
Merhaba,bende Serdar beye 21 şubatta ameliyat olacağım.Çeşitli işlemler yapacak şekil verme daraltma et alma delikleri daraltma gibi.Yorumlarınızın çoğunu, belkide tamamı okumuşumdur.Benim sizden cevabını beklediğim bir kaç soru var tabiki fırsat bulup cevaplayabilirseniz.Evde 22 aylık ikizlerim var onların bu durumdan ne kadar etkileneceği.Görüntüm ne kadar ürkütücü olacak acaba korkarlar mı.Ne kadar süre kendimi darbelerinden esirgemeliyim.Şişlik kaç gün sonra normal görüntüye kavuşur.Şimdiden teşekkürler..
Merhaba,bende Serdar beye 21 şubatta ameliyat olacağım.Çeşitli işlemler yapacak şekil verme daraltma et alma delikleri daraltma gibi.Yorumlarınızın çoğunu, belkide tamamı okumuşumdur.Benim sizden cevabını beklediğim bir kaç soru var tabiki fırsat bulup cevaplayabilirseniz.Evde 22 aylık ikizlerim var onların bu durumdan ne kadar etkileneceği.Görüntüm ne kadar ürkütücü olacak acaba korkarlar mı.Ne kadar süre kendimi darbelerinden esirgemeliyim.Şişlik kaç gün sonra normal görüntüye kavuşur.Şimdiden teşekkürler..
kuzenim tıbbi maske taktığında bebeği onu tanıyamamış, çok korkmuştu; ama daha 6 aylıktı. öyle çok korkunç görünmüyorsun da alçı tüm yüzünü kapatıyor, bu da biraz ürkütücü görünüyor. ameliyat olduğumda yanında kaldığım arkadaşın köpeği 10 gün boyunca hiç yanıma yaklaşmadı ki kendisi ayak altında dolaşmaktan kendini hiç alamaz.
darbe konusunda da ilk 6 ay koruman lazım, zaten en ufak bir çarpma bile canını acıttığı için içgüdüsel sürekli burnunu koruyorsun
görüşmek üzere...
Kızlar merhaba,
Benim burnumun içindeki dikişte biraz gevşeme olmuş şans eseri farkettim, hocayı aradığımda burun oturdu artık normal dedi (4 ay oldu) geldiğinde alalım dedi..benim merak ettiğim dikişi 1.senesinde yada benden daha geç aldıranlar olmuştu onlarda böyle bir durum oldu mu ya da benim gibi 4.ayında dikişini aldıran oldu mu acaba ?
canım ben dikişi ameliyattan 1,5 yıl sonra aldırmıştım.yani gevşeme olmamıştı sanırım.dikiş iyice aşağıdaydı da öncedendemi öleydi yoksa sonradanmı gevşedi hiç farketmemişim.ama kontrollerde serdar bey gevşemiş falan dememişti.bende öyle bişi olmadı büyük ihtimal
anladım canım peki senin tercihinmiydi 1.5 yıl sonra aldırmak yani hoca bana 4 ay yeterli artık düşme falan asla olmaz dedi de ondan merak ettim ? ben de gevşediğini burnumun içine bakarken farkettim yani gevşeme derken bollaşma vaar sıkı olan ipte
aslında ben dikiş olduğunu bile bilmiyordum çok sonradan farkettim.kontrollere gittiğimde serdar bey rahatsız etmiyosa dursun diyodu benide rahatsız etmediği için dursun diyodum.artık son zamanlarda iyice rahatsız etmeye başlamıştı ee 1,5 yıl duruyodu yani orda son gittiğimde dikişi aldırdım ozaman tekrar sordum biraz daha durması gerekiyosa dursun dedim serdar beyde dikişin ilk 6 aydan sonra işlevi kalmıyo zaten 6 aydan sonra durmasının bi yararı olmaz demişti.dikişin ipi burun ucuma yakındı benimde ama dışardan görünmüyodu.dikişin dışardan görünmüyosa bence 2 ay daha dursun en azından 6 ayı tamamla derim ama tabi tercih senin.
Kızlar merhaba,
Benim burnumun içindeki dikişte biraz gevşeme olmuş şans eseri farkettim, hocayı aradığımda burun oturdu artık normal dedi (4 ay oldu) geldiğinde alalım dedi..benim merak ettiğim dikişi 1.senesinde yada benden daha geç aldıranlar olmuştu onlarda böyle bir durum oldu mu ya da benim gibi 4.ayında dikişini aldıran oldu mu acaba ?