Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Maela canım benım tesekuler guzel dıleklerın ıcın ama bu telefon konusu benı oldurecek yahu arıyor hergun kısacık konusuyoruz ama benım hala arıcam sabıt bı numara yok uzuluyo ınsan neyse beklıcez ne yapalım

Canım ısalahh sende ıcıne sınen bır doktora gıdersın ve ıstedıgın burna kavusursun merakla beklıyorum opucukler

Maela canım benım tesekuler guzel dıleklerın ıcın ama bu telefon konusu benı oldurecek yahu arıyor hergun kısacık konusuyoruz ama benım hala arıcam sabıt bı numara yok uzuluyo ınsan neyse beklıcez ne yapalım

Canım ısalahh sende ıcıne sınen bır doktora gıdersın ve ıstedıgın burna kavusursun merakla beklıyorum opucukler

maela canım ben de teşekkür ederim güzel dileklerin için..lakin bu telefon konusu benim de canımı sıkıyor,berencim ne güzel hergün konuşmussun ben bugün konuşamadım :KK43: neyse burda yazmayım yine bunları,zamanla düzelir inşallah..

maela canım benim doktor içine sinsin önemli olan o,ayrıca niye ayrılacakmışsın canım bizler burdayız öyle düşünme sakın.

maela canım ben de teşekkür ederim güzel dileklerin için..lakin bu telefon konusu benim de canımı sıkıyor,berencim ne güzel hergün konuşmussun ben bugün konuşamadım :KK43: neyse burda yazmayım yine bunları,zamanla düzelir inşallah..

maela canım benim doktor içine sinsin önemli olan o,ayrıca niye ayrılacakmışsın canım bizler burdayız öyle düşünme sakın.

canım sen serdar hocada olmuştun dimi. şuan memnun musun ayy çıldıracağım doktor bulamadım daha. serdar hocayı bana biraz anlatır mısın.şuan senden gelecek cevabı bekliyorum

2. ameliyatin için bol sans, sana sunu diyebilirim, ben de zamaninda çok arastirdim ve gozum kapali burnumu emanet edebilcegim 3 doktor var : muhamet dilber, serdar ozturk ve emre ilhan, bu 3unun yaptigi çok burun gordum hepsi de kusursuz ama 3nun tarzi farkli serdar ozturk daha dogal, emre ilhan daha findik ve muhamet dilberde çok duzgun burunlar yapiyor... Mesaj sayin dolduysa herkese açik olan albumlerden birçok resim gorebilirsin...

canım sen kime olmaya karar verdin 3. ameliyat olacağı için bu burnu düzeltecek biri lazım. serdar hoca gata da çok vaka görmüştür o yüzden aklıma yatıyo ama muhammet hocada daha çok burun üzerine yoğunlaşmış.serdar hocanın yaptığı fotoları göremiyorum .ankarada mısın sende canım.

canım bana serdar hocayı anlatır mısın biraz sen memnun kaldın mı. istanbulda otelde kalmak istemiyorum muhammet hoca süper görünüyodu ama serdar hoca da iyiyse gitmeyim. şimdi şöyla.3 . ameliyatın olsaydı ve burnun kötü durumda ve son şansın olsaydı kimi seçerdin gerçekten bi akıl verin bana. eğer ilk ameliyatım olsaydı bu kadar araştırmazdım.alında korkudan ölüyorum:KK43:

canım korkularınızı anlıyorum ama en doğru yanıtı doktorlardan alırsınız,çünkü burun yapınız bozulduğu için biz ne kadar yorum yapsak da sizi tatmin edemeyiz, baya mutsuz olmuşsunuz,benim düşüncem serdar hocayla bir görüşün ,onun dışındada başka önerilen doktorlarla görüşüp doktorların görüşlerine göre karar verin operasayona,ben araştırmamı ankara üzerinde yğunlaştırmıştım,işimden dolayı fazla zamanım yok,ama emre ilhan,muhammed dilber hocalrın da yaptığı ameliyatlarla ilgili albümde hasatalrın resimleri hoşuma gitmişti, onalrıda inceleyebilirsiniz.mesaj sayınız 25 olursa albümlere bakabilirsiniz..

gerçekten burda ki herkes çok iyi hepinize çok teşekkür ederim. dediğiniz gibi muhammet hocanın ameliyatlarına bayıldım.sizin burnunuzu da gördüm maaşallah çok beğendim çok güzel olmuş.serdar hocada iyi yapmış zaten adam gata da ve burun dışında çok şeyle uğraşıyo. muhammet hoca sadece burun üzerine yoğunlaşmış o yüzden başarılı duruyor. siz istediğiniz bi burna sahip oldunuz mu.yani hoca nasıldı herşey yolunda gittimi.

mrb evet ankaradayım ama nedense herşeyın merkesı ıstanbul olarak algılandıgı için en ıyılerın orda oldugu gıbı saçma bı duşuncedeyım :KK43: her gordugum kişiye soruyorum amelıyat olan :) her kafadan bı ses çıkıyo hiç duymadıgım ısımler ankarada yakınen gordugum bı kişide orhan m özdemire olmştu çokta guzeldı ben bu endişeyle olamam zaten :KK43:
canım yaa birlikte araştırıp birbirimize destek olalım ama benim ilk ameliyat değil işte.son şans olacak bana ve çok doğru bir seçim yapmam lazım. hatta msn den ekle beni . aynı hatalara düşmek istemiyorum.muhammet hoca çok iyi. erdar hocada iyidir çünkü adam sadece burun ile uğraşmiyo herşey yapıyo. ama muhammet hoca daha çok burun yapıyo.istanbula gidip otellerde perişan olmak istemiyorum. serdar hocada iyiyiiyse gitmem bi yere onda olurum. banada haber ver olur mu bilgilerini paylaş

canım yaa birlikte araştırıp birbirimize destek olalım ama benim ilk ameliyat değil işte.son şans olacak bana ve çok doğru bir seçim yapmam lazım. hatta msn den ekle beni . aynı hatalara düşmek istemiyorum.muhammet hoca çok iyi. erdar hocada iyidir çünkü adam sadece burun ile uğraşmiyo herşey yapıyo. ama muhammet hoca daha çok burun yapıyo.istanbula gidip otellerde perişan olmak istemiyorum. serdar hocada iyiyiiyse gitmem bi yere onda olurum. banada haber ver olur mu bilgilerini paylaş

canım ekledm msn adresını ama nedense gelmedi ? gkckayaa@hot ekle sende

az önce doktorumla konuştum, yarın gün belirliycez. ben de muhtemelen 28'i haftasonu ya da bi sonraki haftasonuna denk getirmeye çalışıcam. çok az zaman var yaa, resmen gerildim :KK43: neyse, doktor biraz sakinleştirdi beni, 1 hafta sonra da işe dönebileceğimi söyledi. atelle işe gitmek sana sorun olmayacaksa, kendini yormamak kaydıyla işe gidebilirsin dedi. tabi atel çıktıktan 2 hafta sonra tekrar ankaraya gitmem gerekecek kontrole. sonrasında da ayda bir gitmeye çalışırım kontrollerime. ama dedi ki, ben plastik cerrah olduğum için sadece istirahat yazabiliyorum, ssk'nın şirketinize maaş ödemesi yapması için gereken "iş görememezlik raporu"nu ben veremiyorum dedi. onu ancak bi kbb'cı ameliyat yaptığında verebiliyo yasal olarak dedi. bu durumda onun yazdığı raporun 3 günü geçerli olacak. raporlu olacağım ve haftaiçine denk gelen diğer 2 gün içinse işyeri insiyatifi gerekli ya da yıllık iznimden yiyecek... neyse, uydurucaz bi şekilde.

seni sürekli takip ediyor olucam :KK66:

canım öncelikle geçmiş olsun. dikkatimi çeken istanbulda olmana rağmen ankarayı tavsiye etmişsin. ben ankaraya yakınım ama istanbuldaki muhammet dilber emre elhan gibi isimler duydum. benim 3. ameliyat olacak o yüzden iyi bi hoca güvenebileceğim bi hoca istiyorum. serdar hoca iyi diye duydum sen ne tavsiye edersin. şuan burnun nasıl istediğin gibi mi. şekli hoşuna gidiyomu. mesela muhammet hocanın yaptıkları çok iyi aynı güzellikte serdar hocada başarılı mı. ben çok korkuyorum benim son şansım .istanbuldasın ya o hocalarıda duymuşsundur diye senden bilgi bekliyorum.

Arkadaşlar profilime bahsettiğim "çıkıntı"nın fotoğrafını koydum. normalde daha belirgin bence. Fotoğrafta hafif duruyor. Ama tabi benim takıntım da olabilir. Ama 1-2 arkadaşım da söylemişti kemer gibi duruyor diye.
canım sana yazdım mı bilmiyorum kafam karıştı iyice. bende iyi doktor arıyorum 3. ameliyat olacak ne tavsiye edersin bide muhammet dilber hoca çok hoşuma gitti ama benim burun sorunlu bunu kim düzelte bilir bilmiyorum .ankaraya yakınım ama gerekirse istanbulada giderim başka çarem kalmadı. sen memnun musun şeklinden istediğin gibi oldu mu . serdar hocada sorun yaşadın mı. beni de arkadaş olarak ekler misin

canım sana yazdım mı bilmiyorum kafam karıştı iyice. bende iyi doktor arıyorum 3. ameliyat olacak ne tavsiye edersin bide muhammet dilber hoca çok hoşuma gitti ama benim burun sorunlu bunu kim düzelte bilir bilmiyorum .ankaraya yakınım ama gerekirse istanbulada giderim başka çarem kalmadı. sen memnun musun şeklinden istediğin gibi oldu mu . serdar hocada sorun yaşadın mı. beni de arkadaş olarak ekler misin

canımmmm serdar hocada iyiiii ama hepsının tarzı farklı dedıgım gıbııı hasta fotolarını ınceleee hangı doktor hosuna gıderse ona ol mhammet dılberde cok basarılı ben bı ay sora ona amelyt oluorm

canımmmm serdar hocada iyiiii ama hepsının tarzı farklı dedıgım gıbııı hasta fotolarını ınceleee hangı doktor hosuna gıderse ona ol mhammet dılberde cok basarılı ben bı ay sora ona amelyt oluorm

hadi hayırlı olsun çok sevindim senin adına inşaallah çok iyi olur ameliyatın canım yaaaa.istanbulda mı oturuyosun. muhammet hoca 2. yada 3. ameliyatlarda nasıl . bide ben çok foto görmedim nerden bakiym....serdar hocanın fotosunu çok göremedim

canım nolur beni muhakkak bilgilendir. hatta tlf numaramı vereyim . muhammet hoca 2. yada 3. ameliyatlarda nasıl. senden hep haber beklicem. keşke şuan koşarak gelsemde ameliyatını görsem.senin ameliyattan sonra bilgilerin benim için çok önemli. bende serdar hoca ile görüşeyim sonrada muhammet hoca ile görüşeyim. ankaraya da geliyormuş onu bi sorar mısın o nasıl oluyor. nolur kusura bakma çok konuşuyorum ama. kimse benim yerimde olmaz inşaallah. çok kötü ya harşay kötü bende. sana çok dua edicem. beni bilgilendir lütfeeen canım yaaaa

arkadaşlar merhaba. uzun zamandır yazmayı düşünüyordum anca fırsat oldu. umarım ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olur.
ben serdar beye mart 2011 de ameliyat oldum. burnum küçükken geçirdiğim bir kaza sonucu ciddi manada eğriydi ve daha öncesinde estetik ameliyatı olmasa da bir operasyon geçirmiştim. serdar bey hakkında internette çok güzel yorumlar okumuştum sonra araştırmaya başladım. sonra muayenesine gidip ameliyat resimlerine baktım çok başarılıydı. hatta ameliyat olan kişileri internetten bulup mail attım birisi fotograflarını gönderdi bir tanesi ile de yüz yüze görüştüm. resimlerini gönderen kişi hafif eğrilik kaldığını söylemişti ama yüz yüze görüştüğüm kişinin burnu şahane olmuştu. neyse öyle böyle derken bende serdar beye ameliyat oldum. burnum eskisine göre çok güzeldi ancak sargılar çıktığı ilk andan itibaren burnumda eğrilik vardı. serdar bey herhangi bir sorun olmadığını ve bunun masajla geçeceğini söyledi hep. sonra ha geçti geçecek derken 2 ay geçti ve hiç bir gelişme olmadı ve bende o noktadan sonra serdar beye gitmeyi kestim ama masajlarıma söylediği gibi yaklaşık bir sene devam ettim. ancak burnumdaki eğrilik sargılar ilk açıldığı gibi duruyor masaj sonucunda da herhangi bir gelişme olmadı. dışarıdan bakınca belli olmasa da ben burnumdaki eğriliği fark edebiliyorum.
birde benim burnum ameliyattan sonra aşırı doğal durdu yani ameliyat olduğumu hiç kimse farketmedi (ben doğlallığının kalan eğrilikten kaynaklandığını düşünüyorum)
şimdi sorarsanız ameliyat olduğun için pişman mısın diye hayır çünkü eski haline göre çok başarılı oldu ama daha iyi olabilir miydi????
arkadaşlar ben buraya artık pek fazla bakmıyorum sorusu olanlar varsa bana mail adresimden ulaşırlarsa sorularını seve seve yanıtlarım hatta fotograf da gönderebilirim.

(ggkoculu@hotmail.com)

iyi akşamlar...

canım sen kime olmaya karar verdin 3. ameliyat olacağı için bu burnu düzeltecek biri lazım. serdar hoca gata da çok vaka görmüştür o yüzden aklıma yatıyo ama muhammet hocada daha çok burun üzerine yoğunlaşmış.serdar hocanın yaptığı fotoları göremiyorum .ankarada mısın sende canım.

Ben Paristeyim ama oyleki burda doktorlar hakkinda bilgi edinmek çok çok zor, her konuda ama her konuda forumlara asiri ilgi var ama soz konusu rinoplasti olunca kimse yok neyse o yuzden yilda 1-2 Ankaraya geldigim için Serdar hocada karar kildim sonra olmadi... oyle iste...
Ben Serdar Ozturk ve Emre ilhanin revizyonda iyi oldugunu çok okudum muhamet dilber de çok çok basarili ama revizyonda nasil inan bilmiyorum... Sakincasi yoksa resmini koy, ozel album yapabilirsin sadece arkadas listenin gorebilecegi ve/ ya da sadece burnunun resmini koy belki daha iyi yardimci oluruz...

arkadaşlar merhaba. uzun zamandır yazmayı düşünüyordum anca fırsat oldu. umarım ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olur.
ben serdar beye mart 2011 de ameliyat oldum. burnum küçükken geçirdiğim bir kaza sonucu ciddi manada eğriydi ve daha öncesinde estetik ameliyatı olmasa da bir operasyon geçirmiştim. serdar bey hakkında internette çok güzel yorumlar okumuştum sonra araştırmaya başladım. sonra muayenesine gidip ameliyat resimlerine baktım çok başarılıydı. hatta ameliyat olan kişileri internetten bulup mail attım birisi fotograflarını gönderdi bir tanesi ile de yüz yüze görüştüm. resimlerini gönderen kişi hafif eğrilik kaldığını söylemişti ama yüz yüze görüştüğüm kişinin burnu şahane olmuştu. neyse öyle böyle derken bende serdar beye ameliyat oldum. burnum eskisine göre çok güzeldi ancak sargılar çıktığı ilk andan itibaren burnumda eğrilik vardı. serdar bey herhangi bir sorun olmadığını ve bunun masajla geçeceğini söyledi hep. sonra ha geçti geçecek derken 2 ay geçti ve hiç bir gelişme olmadı ve bende o noktadan sonra serdar beye gitmeyi kestim ama masajlarıma söylediği gibi yaklaşık bir sene devam ettim. ancak burnumdaki eğrilik sargılar ilk açıldığı gibi duruyor masaj sonucunda da herhangi bir gelişme olmadı. dışarıdan bakınca belli olmasa da ben burnumdaki eğriliği fark edebiliyorum.
birde benim burnum ameliyattan sonra aşırı doğal durdu yani ameliyat olduğumu hiç kimse farketmedi (ben doğlallığının kalan eğrilikten kaynaklandığını düşünüyorum)
şimdi sorarsanız ameliyat olduğun için pişman mısın diye hayır çünkü eski haline göre çok başarılı oldu ama daha iyi olabilir miydi????
arkadaşlar ben buraya artık pek fazla bakmıyorum sorusu olanlar varsa bana mail adresimden ulaşırlarsa sorularını seve seve yanıtlarım hatta fotograf da gönderebilirim.

(ggkoculu@hotmail.com)

iyi akşamlar...

çok geçmiş olsun durumunuza çok uzuldum bnde olmayı düşünuyodum ama olumsuzda çok şey var vazgeçıyorumbole olunca bıde kişiden kişiye değişen bı durumoldugu için kesin bıkanıyada varamıyoruz netıcede okadar para verılecek ınsan ıster ıstemez mukemmel sonuç beklıyo bıde ben bıkaç kişi hariç kımsenın resmını gormedım gorduklerımıde dıger drlarla kıyaslıyorum onlarınkıler daha guzel ..bunun yanı sıra albumde bırı var 200 lıraya olmuş devlette bnce çokta guzel olmuş demekkı bu iş paraylada ölçülmemeli dr da bıtıyo acaba nıe aynı sonuç çıkmıyo herzaman bişey ya ıyı ya kotu olmalı ortası olmamalı offff çok karasızım arkadş olarak eklesem kabul edermısınız fotolarınızı merak ettım çok geçmiş olsun :KK43:

X