Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar size bir şey söyleyeceğim. Çok garip bir tesadüftür ki bugün farklı zamanlarda iki farklı kişi burnumun estetik olup olmadığını sordu. Ve ikisinin birbirinden haberi yok, çünkü birbirlerini tanımıyorlar... Aynı gün 2 kişi birden sorunca moralim bozuldu bu kadar belli mi estetik olduğu diye :KK43: Şaşkınlıktan nerden anladın diye de soramadım....

Ben hep kendimi "saklayacağım bunu" diye ayarlamışım. Eskiden psikolojik olarak kendimi çok olumsuz etkilemiştim. O yüzden saklayacaktım ama galiba saklamamak gerekiyor çünkü bugünkü bu durum gerçekten üzdü beni. Çünkü doğal diye düşünüyoruz hepimiz ama insanlar nasıl anlıyorlar ya :KK43:[

slm canım bende yeni üyeyim bi kaç kişiye yazdım sana da yazmak istedim benide arkadaş olarak ekleyin. çok kararsızım doktor seçemedim.2. ameliyatım olacak ne yapacağımı bilmiyorum serdar hocaya güvenebilir miyim. istanbul mu ankara mı bilemedim ama ankara bana yakın bi fikir verirseniz çok memnun olurum.şimdiden teşekkür ederim .

JANEZcim canım benim teşekurler güzel dileklerine canım zormuş ayrılık eşinle hiç ayrılmayın bir daha işallah bizlerde tez zamanda kavuşalım burnun nasıl canım iyimi :) merak ediyorum seni burnumu beğenmene çok sevindim seninki daha güzel olsun canım ama işte taktım bururn deliklerime:))

part of moon canım ne istersen sor seve seve cevaplarım benim ameliyatım akşam 6 daydı öğlen 12 den sonra bişey yemedim sabahta heyecandan yememiştim anlıcan bütün gün açtım canım ama sabah olanlar o konuda daha şanslı:) burnunnu tamponlar çıkınca temizleyebiliyorsun canım:)

VOCABULARİE canım benim desteğin için teşekurler herkes tez zamanda kavşsun işallah iyiki varsın

sadbutrue canım nereye gitti bizimki kütahyada hava kuvvetleri ama 2. yeri belli diil yemin töreninde belli olucak birde onun stresi var işallah ili bir yer olur

Berencim abim de havaciydi. Once Kutahya'ya ordan da Izmir Gaziemir'de yapmisti askerligini..cok rahat etmisti, insallah senin sevdigin de oraya gider canim :) Ya burda seni okudukca ben de burun deliklerimi incelemeye basladim acaba cok mu buyuk diye :)) Ben de kucultme yapilmadi ama insan etkileniyor galiba :) Canim buraya resim koysam mi koymasam mikara veremedim...Esim karismiyor bana, ben kendim cekindim. Ya da koyup sadece konustuklarima gostereyim en iyisi :)

benim daha 1 ay oldu canm ama senin dedğin gibi bugün arkadaslarım burnun düşüyormu senin dedi çok üzüldüm.ben öle olsun istedim dedim geciştirdim.ama içimde fırtınalar kopyo.ben belli belirsiz kavis istemiştim çıkıntı değil:KK43:başta burn deiklerim orantısız oldu sonra şiş geçince düzeldi.ama eski burnuma dönyor diye mutsuzm.ben geçmeyecegini bilyrm bunun 1 ayıyada 1 yılıda yok.1 ayda bakyosun değişen bişy olmayacagını bilyrm.tekrar ameliy olmak zorunda kalmamak için tercihim prof ve serdar hocaydı ama bakcaz.insan diyorki hani okadar para verdim acıya katlandm.ii olsn mutlu olym istyor.bu hafta sonu gitcem ve sölycem sıkıntılarımı.:KK43:((

Akcaa'cim sen dogal burun mu istemistin yoksa kalkik mi? Ucu zaten inecekti, yani ilk hali kalkik oldugu icin indi simdi yoksa dusmus olamaz ya...Sen baskalarinin soyledigine kulak asma, ilk gunler hep kalkik diye korkuyorduk, bak simdi normale dondu diye sevin. Yoksa eski burna neden donsun..Ben kimsenin yorumuna bakma...Sonucta eski burnun kemerliyse (benim oyleydi) mumkun degil eskisi gibi olmasi.

kızlar size bir şey söyleyeceğim. Çok garip bir tesadüftür ki bugün farklı zamanlarda iki farklı kişi burnumun estetik olup olmadığını sordu. Ve ikisinin birbirinden haberi yok, çünkü birbirlerini tanımıyorlar... Aynı gün 2 kişi birden sorunca moralim bozuldu bu kadar belli mi estetik olduğu diye :KK43: Şaşkınlıktan nerden anladın diye de soramadım....

Ben hep kendimi "saklayacağım bunu" diye ayarlamışım. Eskiden psikolojik olarak kendimi çok olumsuz etkilemiştim. O yüzden saklayacaktım ama galiba saklamamak gerekiyor çünkü bugünkü bu durum gerçekten üzdü beni. Çünkü doğal diye düşünüyoruz hepimiz ama insanlar nasıl anlıyorlar ya :KK43:[

slm canım bende yeni üyeyim bi kaç kişiye yazdım sana da yazmak istedim benide arkadaş olarak ekleyin. çok kararsızım doktor seçemedim.2. ameliyatım olacak ne yapacağımı bilmiyorum serdar hocaya güvenebilir miyim. istanbul mu ankara mı bilemedim ama ankara bana yakın bi fikir verirseniz çok memnun olurum.şimdiden teşekkür ederim .

Canim selam. Bana sormamissin ama gormusken cevap yazayim dedim cikmadan. Serdar Hoca'nin saglam burun yaptigina inaniyorum, benimki gayet saglam duruyor ve 4 haftada cok iyi nefesim erken olmasina ragmen. Ama kalkiklik, kavis, delik buyuklugu konusunda burda bazi kafa karisikliklari var, onlarin da cok onemli sorunlar oldugunu dusunmuyorum. Benim onceki burnum kemerliydi ve ben cok ama cok dogal olsun dedim (bir de evli olunca bastan esim istemedi ancak dogal olursa dedi) simdi yeni burnuma alistikca belki de daha kucuk olabailirdi diye dusunmeye basladim...insanoglu doymuyor iste :)) ama ameliyat sonuncundan memnunum simdilik, sadece sisliklerin inmesini bekliyorum. Revizyon olarak cok kotu olup da Serdar Hoca'nin duzelttigi burunlari gordum, saglamlik olarak tavsiye derim. Annem kaza gecirmisti, o da iki kez KBB'a ameliyat olmustu burnu mahvoldu daha da kiriklari duzelecegine...o da Serdar Hocaya ameliyat olacak saglik problemleri gecince...kolay gelsin.

Janez cevapların için çok teşekkür ederim. Bana hafif kavis ve çok az kalkıklık yakışır dedi bakalım sonucu görücez,resimlerimi koyarım bakarız nasıl durduğuna :) Senin memnun olmana ve sorun yaşamamana sevindim. Ameliyatım haftaya cuma sabah 5,30 da hastanede olucakmışım 6 gibi başlar ameliyat,ben de 9 dan sonra birşey yenmemeli diye düşünmüştüm doğru tahmin etmişim :)

Canim bana da hafif kavis demisti ve ben de bastan var sanmistim...ama sislikler indikce kavis pek yok gibi geldi bana...yani kavis istiyorsan kesin konus yapar yuzune uyarsa. Ben israrla cok dogal olsun istedim gercekten cok dogal oldu...Onceki burundan bu burna alistiktan sonra keske dedim biraz daha minik isteseydim ama kemerli burundan sonra sok olmamak icin ben dogal istedim, o yuzden hocaya bisey demem dogru olmaz. Ama yanlis anlama memnunum sonuctan, dogal istedim dogal yapti. Esim icin de cok farkli birine bakar gibi olur diye korktum, o zaten istememisti ama ben oldum ve o yuzden dogal istedim. O yuzden onceden iyi karar ver, acik acik soyle. Ben iki gun oncesine kadar dikisi aldiracaktim burnum biraz daha insin diye ama simdi vazgectim. Ama saglamlik acisindan ve nefes olarak cok iyi masallah. Cokse napardim!! Benim en buyuk korkum oydu, o yuzden de memnunum sonuctan. Ama bebisine cok dikkat et, eli falan carpmasin. Sevgiler.

Canim bana da hafif kavis demisti ve ben de bastan var sanmistim...ama sislikler indikce kavis pek yok gibi geldi bana...yani kavis istiyorsan kesin konus yapar yuzune uyarsa. Ben israrla cok dogal olsun istedim gercekten cok dogal oldu...Onceki burundan bu burna alistiktan sonra keske dedim biraz daha minik isteseydim ama kemerli burundan sonra sok olmamak icin ben dogal istedim, o yuzden hocaya bisey demem dogru olmaz. Ama yanlis anlama memnunum sonuctan, dogal istedim dogal yapti. Esim icin de cok farkli birine bakar gibi olur diye korktum, o zaten istememisti ama ben oldum ve o yuzden dogal istedim. O yuzden onceden iyi karar ver, acik acik soyle. Ben iki gun oncesine kadar dikisi aldiracaktim burnum biraz daha insin diye ama simdi vazgectim. Ama saglamlik acisindan ve nefes olarak cok iyi masallah. Cokse napardim!! Benim en buyuk korkum oydu, o yuzden de memnunum sonuctan. Ama bebisine cok dikkat et, eli falan carpmasin. Sevgile

canım slm bende senin gibiyim sanrm.basta dogal olsun dedim ama bana belli belirsiz kavis yapcam dedi.şişken var sandım ve begendim de...sonra şişlerm cabuk indi benm 1 ay oldu ama nerdeyse gitti gibi.biraz ucu kaldı şiş olarak.burnumada alısınca dedimki eskiyemi dönüyor.kaldırmaya calısıyrm masjla işte.bakyrm burnuma ucu kalkık oda düşerse farkı olmayacak eskisinden.kemer gitti gibi ama ben masaj yaparken elime gelyo hafif hafif.ben biraz kavis dedmiştim dedmkki bukadar.buyüzden üzüldüm.eşim benmde dogal yaptrlm dedi.insnoglu nankör işte eski halinden şikayet yeni halden şikayeet:))) bakalm bekleyelm görelm düzelcek dedi bakalmm....

Canim bana da hafif kavis demisti ve ben de bastan var sanmistim...ama sislikler indikce kavis pek yok gibi geldi bana...yani kavis istiyorsan kesin konus yapar yuzune uyarsa. Ben israrla cok dogal olsun istedim gercekten cok dogal oldu...Onceki burundan bu burna alistiktan sonra keske dedim biraz daha minik isteseydim ama kemerli burundan sonra sok olmamak icin ben dogal istedim, o yuzden hocaya bisey demem dogru olmaz. Ama yanlis anlama memnunum sonuctan, dogal istedim dogal yapti. Esim icin de cok farkli birine bakar gibi olur diye korktum, o zaten istememisti ama ben oldum ve o yuzden dogal istedim. O yuzden onceden iyi karar ver, acik acik soyle. Ben iki gun oncesine kadar dikisi aldiracaktim burnum biraz daha insin diye ama simdi vazgectim. Ama saglamlik acisindan ve nefes olarak cok iyi masallah. Cokse napardim!! Benim en buyuk korkum oydu, o yuzden de memnunum sonuctan. Ama bebisine cok dikkat et, eli falan carpmasin. Sevgile

canım slm bende senin gibiyim sanrm.basta dogal olsun dedim ama bana belli belirsiz kavis yapcam dedi.şişken var sandım ve begendim de...sonra şişlerm cabuk indi benm 1 ay oldu ama nerdeyse gitti gibi.biraz ucu kaldı şiş olarak.burnumada alısınca dedimki eskiyemi dönüyor.kaldırmaya calısıyrm masjla işte.bakyrm burnuma ucu kalkık oda düşerse farkı olmayacak eskisinden.kemer gitti gibi ama ben masaj yaparken elime gelyo hafif hafif.ben biraz kavis dedmiştim dedmkki bukadar.buyüzden üzüldüm.eşim benmde dogal yaptrlm dedi.insnoglu nankör işte eski halinden şikayet yeni halden şikayeet:))) bakalm bekleyelm görelm düzelcek dedi bakalmm....

Benim de bir sey var gibi ama masajdan sonra dumduz oluyor burnumun ustu..ben dun telde konustum sey dedi, derinin kendini toparlamasi da vakit aliyormus, bir de kemik sisiyormus torpulenen yerde...hatta ben de sasirdim sert kemik nasil sisiyor diye, anlatti bir guzel bana...yani sislik diyince ben yumusak sislik anliyordum sadece. Ama benim halen baya sis, zaten benim morluklarim da yeni gecti...Ben dun actim eski resimlere baktim, o zaman anladim eskisinden cok farkli oldugunu estetigimi Serdar Hoca dogal yapmis olsa bile...Yani o kadar usteleyince dogal olsun diye dogal yapti tabi haliyle :))

part of moon canım benim maşşallah gerekli herşeyi almışşsın soğuk buz kesinlikle iyi geliyor özellikle ilk 5 gün hüç aksatmadan devamlı koy ama dikkat et buz yanıgı filan olmaması için buz torbası koysan bile mutlaka stril bi beze yüzünü kapat canım heyecan var belli herşeyini hazırlamışşsın evet canım yüzüne dikkat etmen gerek fermuarlı bişey giyersen rahat ederin maydonoz suyuda inanaılmaz iyi geliyor ama yanında bol bol suda içersin hadi bakalım haıylrısı işallah bu arada kardeşinle allah kavuştursun yeri biraz sıkınyılıymış ama baksana whatsup filan vallahi sevindim ya işallah bizde iletişime geçeriz bir an önce yoksa vallahi ruhumu teslim edicem ayol :) canım benim sende heyecan yapma bitince işallah çok çok güzel olucak öpüldün :)

çok saol berencim tavsiyelerini dikkate alıcam :) evet heyacanlıyım baya sayılı gün çabuk geçiyor. Bitince size gösteririm öncelikle ben sonra da siz beğenirsiniz umarım :)

Canim bana da hafif kavis demisti ve ben de bastan var sanmistim...ama sislikler indikce kavis pek yok gibi geldi bana...yani kavis istiyorsan kesin konus yapar yuzune uyarsa. Ben israrla cok dogal olsun istedim gercekten cok dogal oldu...Onceki burundan bu burna alistiktan sonra keske dedim biraz daha minik isteseydim ama kemerli burundan sonra sok olmamak icin ben dogal istedim, o yuzden hocaya bisey demem dogru olmaz. Ama yanlis anlama memnunum sonuctan, dogal istedim dogal yapti. Esim icin de cok farkli birine bakar gibi olur diye korktum, o zaten istememisti ama ben oldum ve o yuzden dogal istedim. O yuzden onceden iyi karar ver, acik acik soyle. Ben iki gun oncesine kadar dikisi aldiracaktim burnum biraz daha insin diye ama simdi vazgectim. Ama saglamlik acisindan ve nefes olarak cok iyi masallah. Cokse napardim!! Benim en buyuk korkum oydu, o yuzden de memnunum sonuctan. Ama bebisine cok dikkat et, eli falan carpmasin. Sevgiler.

Janez hocayla konuşurken üzerine basa basa söyledim kavis seviyorum ucu da normal yaptıklarınızdan biraz daha kalkık olsun dedim doğal istiyorum demedim ama estetik olduğu çok da anlaşılmasın dedim ona göre notlar aldı,düz burun sırtı ve ucu sivri bana gitmez diye düşünüyorum kendisine de belirttim çünkü yüzüm çok büyük değil ve yuvarlak yüz hatlarım,ameliyata girmeden önce tekrar söyliyicem burnumu 2 beden küçültüp uc kısmını incelticem dedi şu anki halinden baya farklı olucağını düşünüyorum. Eşim bu konuda birşey demedi yeni halime de alışır inşallah, oğlumun elinin çarpması en büyük fobim olucak zaten ameliyattan sonra elimden geldiğince dikkat edicem bir kazaya kurban gitmem umarım,önemli olan sağlam olması zaten nefes almada da problem yokmuş aklına keşkeler geldiğinde eski halini düşün ve mutlu ol zaten memnunmuşsun :)

mrblar ya buraya bakarsak butun amelıyatları serdar hoca yapmış albümlere bakıyorum hiçadını duymadıgım kişiler yapmş harıka burunlar ve çok uyguna ben anlamadım ıyıce kafam karıştı emre ılhan barış çakır harıka burunlar yapmış bayanpolıs beren06 dan başka serdar hocaya amelıyat olan yokmu resım gormek ıstıyorum ıyıce kararsız kaldım nıe kımse resım koymuyo okadar çok amelıyat olan varsa :KK43:

TEC canım benim mhcup olmak ne demek estafurullah burdaki herkesin güzel söze tatlı dile öyle ihtiyacı varki sende hep en başından beri içtenliğinle sadece bana diil herkese yardımcı oldun deneyimlerini paylaştın canım burnunda güzel emininm kalbin güzel çok güzel çünkü:) canım yengeninde iyi olmasına sevindim keşke bende dert etmesemde ikide bir hocayı arayıp rahatsız etmesem:)

JANEZcim canım benim benim burun deliklirim çok sorunluydu inan ondan bakıyorum ikide bir sen bakma canım boşver ben titizim azıcık canım benim evet kutahyada zeten izmi eskişehir malatya en doğu diyarbakıra gidebilirmiş başka yerde yokmuş ama tabi birde ankara var ahhh keşke çıksa o zaman benden herkese bir kahveeeee:)

AKÇAcım canım benim dogal bile olsa daha çok yeni şekillendikçe eminim beğeniceksin sende üzme kendini

KARACA canım serdar hocaya ameliyit olan çok kişi var ama sanınrım istanbuldakiler magazinsel olduklarından isimleri daha çok duyuluyor ve bence emre beyde barış beyde harikalar serdar hocaya olmasaydım bende emre ilhana olucaktım fakat ailem istanbula gitmemem izin vermedi bence serdar hocada ankaranın en iyisi sevgiler

slm tec.ben yeni üyeyim okuduğum kadarı ile çok yardımcı oluyorsun gerçi burda ki çoğu arkadaşlar yardım ediyor.siteyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum o yüzden bi hata olursa şimdiden kusura bakma.benim 2. ameliyat olacak çok iyi hocaları arıyorum. ya ist yada ank. olucam ama daha karar veremedim.ilk ameliyatımı hacettepede olmuştum çok pişmanım aynı pişmanliği yaşamak istemiyorum.istediğin bi buruna sahip oldun mu. benim burnum prfilden berbat duruyor.bide ince duruyo.dolgu olayı var mı yardım edin çok kararsızım:KK43:

hatic88 ben serdar hocayı internetten ararştırıken ve sonra bu forumdan takip ederek karar verdim,ilk operasyonum idi ve ben burun kanatlarını ve burun ucu aperasyonu oldum yalnızca ama gayet memnunum hiç bir sıkıntım olmadı 8.aya girdim ameliyat olalı,ben memnun kalınca yengem de 4 ay önce ameliyat oldu ve oda çok memnun şu anda, burun amaliyatlarında ve revizyonda serdar hoca çok iyi görünüyor, görüşmeye gittiğinizde eski hastalrın fotolarını görün ona göre karar verirsiniz,biz burda elimizden gelen yardımı yaparız,ama bence önce hocayla görüşün burnunuz ve istekleriniz hakakında yüz yüze görüşmekte fayda var,pişman olmazsınız diye düşünüyorum..arkadaş olarak eklerim sizi ama benim nette fotolarım yok özel nedenlerden dolayı,diğer arkadaşların var eğer onlar sizi kabul ederse görebilirsiniz.

TEC canım benim mhcup olmak ne demek estafurullah burdaki herkesin güzel söze tatlı dile öyle ihtiyacı varki sende hep en başından beri içtenliğinle sadece bana diil herkese yardımcı oldun deneyimlerini paylaştın canım burnunda güzel emininm kalbin güzel çok güzel çünkü:) canım yengeninde iyi olmasına sevindim keşke bende dert etmesemde ikide bir hocayı arayıp rahatsız etmesem:)

JANEZcim canım benim benim burun deliklirim çok sorunluydu inan ondan bakıyorum ikide bir sen bakma canım boşver ben titizim azıcık canım benim evet kutahyada zeten izmi eskişehir malatya en doğu diyarbakıra gidebilirmiş başka yerde yokmuş ama tabi birde ankara var ahhh keşke çıksa o zaman benden herkese bir kahveeeee:)

AKÇAcım canım benim dogal bile olsa daha çok yeni şekillendikçe eminim beğeniceksin sende üzme kendini

KARACA canım serdar hocaya ameliyit olan çok kişi var ama sanınrım istanbuldakiler magazinsel olduklarından isimleri daha çok duyuluyor ve bence emre beyde barış beyde harikalar serdar hocaya olmasaydım bende emre ilhana olucaktım fakat ailem istanbula gitmemem izin vermedi bence serdar hocada ankaranın en iyisi sevgiler

teşekür ederım ya ılk zamanlar maddıyat onemlıydı şimdı okadar para verecem ya ıyı olmazsa ya çirkın olursa korkusu başladı cesart edıp olmamda lazım ama bılemıyorum ya çok reklam yapılmayan dr dahamı ıyı acaba bazen düşünuyorum burdakıler reklammı dıe :KK43: kıme karar vereceksem bılmıyorum açıkcası 3 kişi var emre ılhana olmş albumlerden bakdınızmı bılmıyorum ama muhteşem acaba ıstanbulamı gıtsemkı

hatic88 canım aklına takılan ne arsa sorabilirsin bende forumdan buldunm hocayı ama görüşünce içime sindi git bir görüş derim canım benim

karaca canım zaten iyi bir cerrah istiyorsan fiyatlar birbirine yakın hepsiyle göruş imkanın varsa istanbulada gidersin en azından iinde kalmaz tatlım

mrblar ya buraya bakarsak butun amelıyatları serdar hoca yapmış albümlere bakıyorum hiçadını duymadıgım kişiler yapmş harıka burunlar ve çok uyguna ben anlamadım ıyıce kafam karıştı emre ılhan barış çakır harıka burunlar yapmış bayanpolıs beren06 dan başka serdar hocaya amelıyat olan yokmu resım gormek ıstıyorum ıyıce kararsız kaldım nıe kımse resım koymuyo okadar çok amelıyat olan varsa :KK43:

resimleri görebilmen için arkadaş olmak gerekiyor, yoksa bir çok kişinin fotoğrafı var sitede.

teşekür ederım ya ılk zamanlar maddıyat onemlıydı şimdı okadar para verecem ya ıyı olmazsa ya çirkın olursa korkusu başladı cesart edıp olmamda lazım ama bılemıyorum ya çok reklam yapılmayan dr dahamı ıyı acaba bazen düşünuyorum burdakıler reklammı dıe :KK43: kıme karar vereceksem bılmıyorum açıkcası 3 kişi var emre ılhana olmş albumlerden bakdınızmı bılmıyorum ama muhteşem acaba ıstanbulamı gıtsemkı

çok yanlış düşünüyorsun serdar hocanın reklama ihtiyacı yok

hatic88 ben serdar hocayı internetten ararştırıken ve sonra bu forumdan takip ederek karar verdim,ilk operasyonum idi ve ben burun kanatlarını ve burun ucu aperasyonu oldum yalnızca ama gayet memnunum hiç bir sıkıntım olmadı 8.aya girdim ameliyat olalı,ben memnun kalınca yengem de 4 ay önce ameliyat oldu ve oda çok memnun şu anda, burun amaliyatlarında ve revizyonda serdar hoca çok iyi görünüyor, görüşmeye gittiğinizde eski hastalrın fotolarını görün ona göre karar verirsiniz,biz burda elimizden gelen yardımı yaparız,ama bence önce hocayla görüşün burnunuz ve istekleriniz hakakında yüz yüze görüşmekte fayda var,pişman olmazsınız diye düşünüyorum..arkadaş olarak eklerim sizi ama benim nette fotolarım yok özel nedenlerden dolayı,diğer arkadaşların var eğer onlar sizi kabul ederse görebilirsiniz.

tec. çok teşekkür ederim sizi rahatsız ettim lütfen kusura bakmayın.2. ameliyat ve öyle korkuyorum ki ne yapacağımı şaşırdım hatta bu kararı verebilmem bile mucize 3 sene oldu ben ameliyat olalı ama inan hala dışarı çıkmak istemiyorum.artık bu halden beni kim kurtaracak bilemiyorum:KK43:.istanbulda 2 isim duydum şuan söylemem doğru olur mu formu kullanmayı bilmiyorum yanlış bişey yapmayım. birşey merak ettim siz sadece ankaradan mı araştırdınız. istanbuldan bilginiz var mı.yaa çok özür dilerim vaktinizi alıyorum.

resimleri görebilmen için arkadaş olmak gerekiyor, yoksa bir çok kişinin fotoğrafı var sitede.

canım beni arkaadaş olarak kabul eder misin.ben şimdi direk size arkadaşlık göndermeye cesaret edemedim yanlış olur diye.hiç foto göremedim.bide siz sadece ankarada mı araştırma yaptınız.benim riskli burnum kötü halde:KK43:

hatic88 canım aklına takılan ne arsa sorabilirsin bende forumdan buldunm hocayı ama görüşünce içime sindi git bir görüş derim canım benim

canım ya gerçekten çok içten cevap veriyorsun çok teşekkür ederim.ben ankaraya yakınım tabiki daha rahat olacak.lanet olsun ilk ameliyatı oldum keşke o yamuk burunla dursaydım inan çok daha mutlu olurdum.ogünden beri hayata küstüm ya sizin yorumlarınızı okudukça cesaret buldum gerçekten aslında farkında değilsiniz ama çok yardımcı oluyor sunuz.allah razı olsun. son ve temiz ameliyat lazım .istanbula gitmeyi bile düşünüyorum.2 isim duydum ama istanbul çok uzak herşey sorun ama gerçekten iyi olacaksa orayada giderim.birşey soracağım canım sadece ankara çaplı bi araştırmamı yaptın.istanbulu hiç duydun mu

mrb karaca 24 canım sende benim durumumda mısın bende doktor seçemedim yalnız ben2 ameliyat geçirdim artık son ve temiz bi ameliyat istiyorum aslında hiç cesaretim yoktu bu sitede kızlar öyle iyi ki çok motive oldum okurken o yüzden yeni üye oldum.yanlış birşey yaparsam şimdiden kusura bakma.pek kullanamıyorum.canım istanbula gitmeyi bile düşünüyorum 2 isim duydum ama serdar hocada iyi dediler.aslında korkudan ölüyorum.ankara yı araştırdın mı ne yapıcaz yaaaa:KK43:beni arkadaş olarak ekler misin

X