Dr.Serdar Ceylan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Filiz hanım serdar bey konusunda yardımınıxı ısteyebılır mıyım ben hastaneyı aradım ve serdar beye ulasılmıyo bana ozelden numarasını atarsanız cok sevınırım. Bir de sigorta gecerli oluyor mu serdar beyın ameliyatlarında

Serdar beye nasıl ulasabilirim beyzacık? Ozelden numara atar mıdın? Ayrıca sıgorta gecerlı mı serdar beyın amelıyatlarında acaba

Herkese Merhabalar:)
Dr. Serdar beye 8 gün önce ameliyat oldum ve çok memnunum hiç morarma şişme bir gram ağrım olmadı 8.günde tamponlarım çıktı ve şuan hem görüntü açısından hem sağlık açısından çok iyi hissediyorum. Ameliyat olmayı yıllardır istiyodum ama bunun için hangi doktoru seçiceğim konusunda hiç araştırma yapmamıştım ailemde ameliyatıma ikna olunca babamın yakın arkadaşı vasıtasıyla serdar beyle tanıştık ve herşey biranda gelişti. ilk muayeneye gittiğim gün dr. Serdar bey kısa bir sürede çok güven verdi ve muayeneden bir hafta sonra hmn ameliyat oldum çok memnunum yüzüme yakışanı yaptı ve ayrıca en önemlisi ((kapalı ameliyat)) yapıyor bu bnm için çok önmliydi çünkü gerek sağlık açısından gerekse görüntü açısından en doğru olanı bu bnce. Eğer hala kararsız ve endişeli olan varsa cidden gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum ki ağrısız sızısız bir ameliyat süreci geçirmek ve sonrasında doğal bir buruna sahip olmak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum. İçtenliği ve profesyonelliği bnce tartışılmaz...

merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır dr. araştırması yapıyorum özeller çok tuzlu olduğu için sigortada yaptırmak maddi acıdan daha doğru olur diye dusundum ama maddiyat bi kenara ameliyatın sonucuda cok önemli benim için uzun araştırmalar sonucu Dr. Serdar Ceylan bu konuda iyi diye duydum özelliklede bu forumda sadece bi tane kötü yorum gördüm dr beyle ilgili ameliyatlara kendinin girmeyip asistanlarının girdiği yönünde böyle bişeyin gerçeklk payı nedir bilmiyorum ama ufak sinek mide bulandırıyo sizde tahmin edersinizki benim burnumda kemik ve et var sağlık sorunları nedeniyle ameliyat olucam burnum normalde ufak yapısı cok rahatsız tmesede ufak bi kemer var ve burun deliklerimi biraz büyük buluyorum yakın zamanda ameliyat bi siz olmussunuz gulozturkkk ücret ödedinizmi ödediyseniz ne kadarlik bi fark ücreti ve suanki durumu nedir burnunuzun hala memnunmusunuz cevap alabilirsem cok sevinicem :)

evet cok sukur problem yok suan fazla fazla rahatım heycan var biraz sadece oncelikle su tamponlardan kurtulmak istiyorum sonrada burnumun yeni şeklini gormek icin sabırsızlanıyorum :)
Serdar bey şuan samatyada yok nerde olduğunu biliyor musunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…