Dr.Serdar Ceylan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Beyzacik serdar beyi nerden duydun birimi önerdi yaa arıyorum arıyorum int adresi yok resmi olarak yaniii sen nerden bilgi aldında görüştün kendisiyle birde ameliyatları hep devlettemi yapıyor???bilmiyorumkismile

Beyzacik serdar beyi nerden duydun birimi önerdi yaa arıyorum arıyorum int adresi yok resmi olarak yaniii sen nerden bilgi aldında görüştün kendisiyle birde ameliyatları hep devlettemi yapıyor???bilmiyorumkismile

ben aslında o hastanede can işler adında bi plastik cerrah vardı onunla gorusmeye gitmiştim ama amerika'dan donemedigi için beni serdar beye yonlendirdiler şansa buldum yani,hep devletmi karsılıyor bilmiyorum bende saglık problemide var belki onunla ilgilidir ayrıca serdar beyin malesef bi web sitesi yok

Serdar Ceylan yazinca google'da ''Ihlas Saglik Poliklinigi'' cikiyor Fatih'te o mu acaba ama Samatya devlet hastanesindeydi degil mi o Beyzacik ? Sifir lira olmasi supermis ama senin saglik sorunun da vardi degil mi, benim de bir kemik egriligi gibi birsey var gidip bir gorunmek istiyorum

Arkadaşlar özellikle tekrar hatırlatmak istiyorum; yapılacak müdahale, ücret, ağrı-acı, ameliyat sonrası iyileşme vs gibi konular kişiye özeldir. Benim burnum hiç ağrımamıştır da başkasının ki ağrır, benim burnumu kapalı teknikle yapmıştır da bir diğerini açık ameliyat eder yani bunlar değil asıl iletişim konusu. ıyi hekim ismi vermek, bol bol kendini öven reklamlar yapmadan sadece işini yapan uzmanı paylaşmak ve sorunsuz yaşandıysa bu sevince ortak olmak, gerisi herkeste değişir.
Serdar Bey muayenehanesini kapatmış. Ama web sitesi konusunda bilemiyorum, özel muayenehanesi olsa eminim o da olur yoksa devlet hastanesine daha çok hasta kabul edesi yoktur eminim :)
Benim kontrol günüm pazartesi sorarım bunu...
Birde resim konusu var değil mi? Arkadaşlar eski halini yani dr için çekilen halini burada koyma şansım yok at hırsızı gibi çıkmış :) Görmek isteyen olursa özelde gösterebilirim yani kamera gibi ya da ne bileyim bir gün buluşuruz vs. ama nete koyarsam bana yazık olur :)
Sevgiler

Filiz76 paylasimin icin cok tesekkurler.. Sen pazartesi gunu Samatya devlet hastanesine mi gideceksin peki ? Ozelden telefon numarasi atabilir misin ? Yoksa hastaneyi mi aramamiz gerekiyor on gorusme icin?

laracroft özel mesaj yazdım ama yollayamıyorum, 50 mesajı doldurmadan yollayamazsınız diye hata mesajı veriyor, eğer sen yollayabiliyorsan bana yolla lütfen...
sevgiyle kal...

76 filiz selam bende mümesilim hangi firmadasın ve ameliyatın için ne kadar ödedin yazabilirmisin

Sevgili Reyhan21 ücretin mümessil olmayla ilgisi yok :) ben ilaç firması mümessili değilim malzeme firması benim çalıştığım. Yoğunbakım ve ameliyathanelerde oluyor çoğu işim bu sebeple yaklaşımım biraz daha farklı. Hekim seçerken önceliğim ücret değil başarı oluyor. Ben doktorumla ilgili hem hemşirelerden hem de bir çok uzmandan olumlu şeyler duydum.
Ücret konusunda hiç bir şey yazamam, daha önceki mesajlarımı okursanız biraz fikir sahibi olursunuz.
Arkadaşlar bilmeniz gereken önemli bir konu daha var bu forumu sadece bizler okumuyoruz, ben ilk kez bu forumun adını görüşmeye gittiğim bir dr un muayenehanesinde beklerken sekreterinden duymuştum.
Kısaca ben iyi bir tecrübe yaşadım bunun mimarının adını vermeyi sizlere karşı borç bildim bunun dışında ameliyatla ilgili soruları cevaplayabilirim ama uygulanan teknik, varsa yaşanan sıkıntılar, iyileşme süreci vs... defalarca yazdığım gibi çok kişiseldir. Örneğin hepimiz post-op dönemin aylarca süreceğini düşünüyoruz ama benim burnum 17.günde yeni görenlerin yalan değilse :) çok beğendiğini söylediği bir hal aldı, ameliyat olalı 17 gün oldu dediğimde inanmakta zorlandılar... Ama bu benim burun, cilt yapımdan kaynaklanıyordur belki ya da uygulanan teknik...sebebi ne olursa olsun kişisel, burada herkese ''korkmayın 17.günde bile geçmiş oluyor '' diyemem başkasınınki 3 ay sürebilir...

Sevgiyle...

Ya Samatya devlet hastanesinin online randevu sisteminde k.b.b. 6 mrk yaziyor hadi mrk merkez demek de, 6 ne demek acaba.. Bir de ya bugune ya da yarin icin sadece randevu alinabiliyor, sebebi de milletin istedikleri tarihlere randevu alip alip gitmemesiymis, haklilar biraz.. Her gun deneyecegiz yapilacak birsey yok.. Torpil arastiriym ben biraz :))

Arkadaşlar benim burnum kapalı teknikle oldu ve sanırım Dr Serdar Bey mecbur kalmadıkca yani burunun yapısına göre ama çoğunlukla kapalı teknik kullanıyor.
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…