Sevgili Philly bu forumda biliyorsun ki tecrübe paylaşıp birbirimize hatalı seçimler olmaması adına destek vermeye çalışıyoruz. Sen ülke dışında olduğun için kesinlikle izin döneminde gelip ön görüşmeleri yapmaya başlama, izin biter daha görüşme bitmemiş olur :) kaldı ki biz hekim olmadığımız için burnunun durumunu,iyileşme sürecini, nasıl bir teknik uygulanacağını bilmiyoruz. ızin döneminin yetip yetmemesi bunlara çok bağlı. Ben derim ki oradan Serdar Bey ile (mail veya telefon yolu ile) iletişim kur seni yönlendirecektir. Belki sana yakın çekim bir kaç açıdan zoomlanmış resim çektir ve yolla maille der. Yani ön görüşme ve gün almayı USA 'den halledersen (ya da ön çalışma diyelim) zamandan tasarruf etmiş olursun. Herkesin tekniği, iyileşme süreci, gelişen komplikasyonlar birbirinden farklılık gösterebilir bu da kesinlikle hekimin görerek seni yönlendirmesi sonucu belli olacaktır. Son olarak şunu da belirtmek istiyorum ücret, ek ücret vs konularına girmeyi doğru bulmuyorum seni yanıltmak istemem, benim yazdığım şeyi düşünerek gidersin fakat sana nasıl bir şey yapılıcak bilmediğim için o dr la konuşulması gereken bir durum. Mesajlarımda özellikle belirttiğim nokta belki sana yardımcı olur '' Dr Serdar Bey profösyonelliğinden hiç bir şey kaybetmemiş, göz bebekleri para birimine dönüşmemiş, oldukca başarılı bir uzman'' Bunlar benim fikrim isteyen herkes istediğini düşünebilir. Philly sorularını elimden geldiğince yanıtlamak isterim bu sebeple başka görüşmek istediğin bir şey varsa bana mail adresini ver oradan yazışalım olur mu?
Bu arada sevgili beyzacık sanırım sen Serdar Bey' e salı günü ameliyat olacaksın değil mi? :) Canım benim tüm kalbimle yanındayım, sakın korkma oldu mu hiç bir şey olmuyor, inanılmaz ağrısız, sorunsuz geçirdim ben o süreci sadece hazır ol ilk akşam ya da gündüz nefes sorunun olacak, ağzından almak zorunda kalacaksın ama hiç çekilmez bir durum değil. En azından ben çok sorunsuz atlattım. Her 10-15 dak da bir buz koy 5 dakika dursun kaldır :) Korkma emi, iyi bir hekimin elindesin ona güven...
Sevgimle...