Dr.Serdar Ceylan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

76filiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
12
1
Herkese Merhaba,
17 gün önce ameliyat oldum, sanırım tecrübe paylaşma zamanı bana geldi, umarım faydalı olabilirim.
Son 3-4 senedir burnumu yaptırmak konusunda kararlıydım fakat cesaretim yoktu, bu süre içerisinde sanırım sizlerin burada yazdığı hemen hemen tüm uzmanlarla görüşmüşümdür. Yapı olarak karşımdakinin bana güven vermesi çok önemli kaldı ki konumuz insan sağlığı ve telafisi olmayan sonuçlara neden olabilecek riskler taşıyor.
Hem mesleğim dolayısıyla hem de karakterim sebebiyle sağlık konusunda oldukca hassasım (tıbbi mümessilim) ve herkesin de hassas olması gerektiğini düşünüyorum.
Kısaca ameliyatımı 30 nisan günü Op. Dr. Serdar CEYLAN (Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ) yaptı. Sonsuz teşekkür a.s. ediyorum ki doğal, sorunsuz, harika bir burun yaptı. Ameliyatımın ertesi günü çok hafif bir morarma ve şişlik yaşadım, problemsiz bir 1 hafta ardından şu an keşke önceden cesaret edebilseydim, keşke önceden Dr.Serdar Bey' i tanımış olsaydım diyorum. Arkadaşlar estetik konusu malesef ülkemizde pazardan dometes almak kadar basit sanılıp, bir çok hekimin yazılı ve görsel basında reklam yapmasıyla fazlaca ticari anlam kazandı. Unutmayın çok isim yapmış kişilerin dışında bu ülkede başarılı, bu işi ticarete dökmemiş uzmanlar da var. Lütfen herkes iyi düşünsün. Sormak istediğiniz sorular varsa cevaplarım...
Sağlıklı ve huzurlu günler...

resimlerini görebilirmiyiz? eski ve yeni hallerini yan ve ön profilden..?? doktorunun ne kadar basarili oldugunu bende görmek isterdim...

canım benim inanın arkadaşlar çok başarılı ben canlı olarak gördüm. darısı benim başıma... çok güzel olmuş.

bnde bu doktora gitmeyi düşünüyorumm kaça yaptırdın acaba ?

Ya simdi de Serdar Ceylan cikti.. Baska bir konuda tavsiye etmislerdi Serdar Bey'i.. Gun gecmiyor ki kafamdaki doktor sayisi artmasin >((( Bir an once karar vermeliyim ya ona gore tatile falan cikarlar ya da yogun olur doktorlar

Ya simdi de Serdar Ceylan cikti.. Baska bir konuda tavsiye etmislerdi Serdar Bey'i.. Gun gecmiyor ki kafamdaki doktor sayisi artmasin >((( Bir an once karar vermeliyim ya ona gore tatile falan cikarlar ya da yogun olur doktorlar

bu siteye üye değildim ameliyat olmadan önce üye olsaydımda heralde hala ameliyat olamamıştım doktorları incelemekten :))))))))))))

gerçekten doğru söylüyorsun tatlım yaaaaa insanın kafası karışıyor iyice

Ben de merak ediyorum Serdar Ceylan'in ameliyat sonuclarini cunku ona ameliyat olmayi planliyorum...

Arkadaşlar öncelikle ''mesaj yazmış ve gitmiş '' diyen arkadaşıma cevap vereyim :) hiç bir yere gitmedim daha yazalı 2 gün oldu, yoğun çalışıyorum ve net başında sürekli bulunamıyorum kusura bakma...
Ben sizlerle yaşadığım tecrübeyi paylaşıp isim verdim, kafa karışacak bir durum yok, ben de aynı durumdaydım ama 3-4 sene beklememin sebebi hekim seçememek değil operasyon korkumdu.
Mesajımda özellikle şunu belirtmiştim hatırlarsanız '' bu ülkede artık sıradan bir iş ve ticari rant haline geldi '' demek istediğim şuydu, kişinin ünlü olması hiç önemli değil bu işteki başarısını iyi araştırın. Türkiye' nin referans hastanelerinden birinin hekimi olan kişi, muayenehanesinde oturmuş 5-7 bin TL fiyat biçen bir hekimden çok daha başarılıdır BENCE. Her türlü vakayla, her türlü burunla gözleri dolar işareti olmadan günde kaç operasyona imza atıyorlar. Benim durumumu burada Özlemcim çok iyi biliyor bu sebeple hekim konusundaki imkanlarımı da biliyor, bilinçli davranmaya çalıştım ve sizlere de tecrübemi yazmak istedim.
Burnumun eski halini ve şimdiki halini Özlemcim gördü, kaldı ki daha 13 gün falan olmuştu (ödem olması gerekir) canım benim a.s. beğendi. Özlemcim tüm kalbimle yanındayım..Estetik olduğu belli değil, doğal ve düzgün.

İyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim, sevgiyle kucaklıyorum.

Gecmis olsun oncelikle. Yazdiklarin oldukca aciklayici cunku ben de devlet hastanesinde ameliyat olma taraftariyim ve Samatya Egitim ve Arastirma Hastanesi' ni de
uzun yillar gidip geldigimden dolayi oldukca iyi biliyorum. Peki ameliyat sonrasinda cok agrin sizin oldu mu? Ayrica ne kadar sure sonrasina ameliyat gunu alabildin doktora gittikten sonra? Cunku benim burnumda kirik var ve aslinda gecen sene ameliyat olmam gerekiyordu. O zaman gittigim doktor ameliyat demesine ragmen benim oldukca kisa sureli tatilim kalmisti Turkiye'de ve akabinde 10 saatlik bi ucak yolcugu yuzunden ben bu sorumlulugu alamam dedi kanama ve agri olur diye. Yani benim icin kisa sure sonrasina ameliyat tarihi alabilmek ve profosyonel ellerde yapilan bir ameliyat sonucu ameliyat sonrasi az sorun yasamak onemli. Sana tekrar gecmis olsun bu arada ekstradan ucret odemesi gibi bir durum oldu mu? Cunku estetik diye gecmedigi surece sigorta masrafi karsiliyor diye biliyorum.

bende serdar ceylan'a ameliyat olucam aslında dun olacaktım ama malesef hastanenin yogunlugu ve benim gec kalmam dolayısıyla haftaya salıya ertelendi ilk gorusmemde bir hafta sonraya gun verdiler devlet hastanesi olmasına ragmen bu konuda iyiler aylarca bekletmiyorlar ve ayrıca henüz ameliyat olmadım ama serdar bey gercekten insana guven veren bir doktor ve son derece ilgili ayrıca merak edenler için hiç bir extra ucret istemiyorlar

Benim de icime sindi sanki Serdar Ceylan.. Kafamdaki doktor sayisi 4'e yukseldi..ne kadar zor bir kararmis yaa..

Ya sorma dort gozle senin ameliyat sonuclarini bekliyordum sansa senin ki de haftaya ertelenmis. Neyse umarim istedigin gibi bir burna kavusursun da bekledigin sure onemli degil... Bu arada sagol verdigin bilgiler icin en azindan zaman sorunum olmayacak gibi gozukuyor ama sanirim Serdar beyin hasta sayisi artacak bu forum sayesinde :)) Bu arada ucret kismi da guzel ama senin ameliyatin saglik problemi diye gecipte ( kirik, nefes problemi....) estetik mi olucak? Neyse sagol tekrar Beyzacik:)))

zaten saglık sorunumda var canım ama evraklarda hem rinoplasty hemde septal perforasyon diye gorunuyo bide serdar bey zaten nefes alma problemi varsa estetik olmadan kesin sonuca ulasılabilecegine inanmıyo benimde tek endişem doktor cok fazla kavisten yana diil bide benim burnum cok fazla kemerli diil oyuzden nerdeyse hic kavis yapmicam yoksa yanagınla bir olur burnun dedi bakalım nasıl olacak

Sevgili Philly bu forumda biliyorsun ki tecrübe paylaşıp birbirimize hatalı seçimler olmaması adına destek vermeye çalışıyoruz. Sen ülke dışında olduğun için kesinlikle izin döneminde gelip ön görüşmeleri yapmaya başlama, izin biter daha görüşme bitmemiş olur :) kaldı ki biz hekim olmadığımız için burnunun durumunu,iyileşme sürecini, nasıl bir teknik uygulanacağını bilmiyoruz. İzin döneminin yetip yetmemesi bunlara çok bağlı. Ben derim ki oradan Serdar Bey ile (mail veya telefon yolu ile) iletişim kur seni yönlendirecektir. Belki sana yakın çekim bir kaç açıdan zoomlanmış resim çektir ve yolla maille der. Yani ön görüşme ve gün almayı USA 'den halledersen (ya da ön çalışma diyelim) zamandan tasarruf etmiş olursun. Herkesin tekniği, iyileşme süreci, gelişen komplikasyonlar birbirinden farklılık gösterebilir bu da kesinlikle hekimin görerek seni yönlendirmesi sonucu belli olacaktır. Son olarak şunu da belirtmek istiyorum ücret, ek ücret vs konularına girmeyi doğru bulmuyorum seni yanıltmak istemem, benim yazdığım şeyi düşünerek gidersin fakat sana nasıl bir şey yapılıcak bilmediğim için o dr la konuşulması gereken bir durum. Mesajlarımda özellikle belirttiğim nokta belki sana yardımcı olur '' Dr Serdar Bey profösyonelliğinden hiç bir şey kaybetmemiş, göz bebekleri para birimine dönüşmemiş, oldukca başarılı bir uzman'' Bunlar benim fikrim isteyen herkes istediğini düşünebilir. Philly sorularını elimden geldiğince yanıtlamak isterim bu sebeple başka görüşmek istediğin bir şey varsa bana mail adresini ver oradan yazışalım olur mu?

Bu arada sevgili beyzacık sanırım sen Serdar Bey' e salı günü ameliyat olacaksın değil mi? :) Canım benim tüm kalbimle yanındayım, sakın korkma oldu mu hiç bir şey olmuyor, inanılmaz ağrısız, sorunsuz geçirdim ben o süreci sadece hazır ol ilk akşam ya da gündüz nefes sorunun olacak, ağzından almak zorunda kalacaksın ama hiç çekilmez bir durum değil. En azından ben çok sorunsuz atlattım. Her 10-15 dak da bir buz koy 5 dakika dursun kaldır :) Korkma emi, iyi bir hekimin elindesin ona güven...

Sevgimle...

cok cok tesekkur ederim umarım seninki kadar problemsiz atlatırım:) buarada fotolorunu cok mrk ediyoruz bizimle paylasırmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…