- 24 Kasım 2007
- 1.169
- 287
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Yeni resim yok mu ? Geçmiş olsun çok güzel olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün gün içinde koyarım yeni resimYeni resim yok mu ? Geçmiş olsun çok güzel olmuş
Günaydın son haliniz nasıl oldu ??Bugün gün içinde koyarım yeni resim
Bende merak ettim son durumunuz nasil ? Iyisinizdir insallahBugün gün içinde koyarım yeni resim
Merhaba, iyiyim,bu akşam Elazığ da ameliyat olmak için uçuyorum... Bu şu anki resimlerimBende merak ettim son durumunuz nasil ? Iyisinizdir insallah
Bu arada koldan memnun olmadiginizi yazmistiniz revizyon olacakmisiniz?
Uyluk germe icin hangi doktoru düsünüyorsunuz?
Dr Serdar Altun'a yaptıracağım, 360 derece karın germe ve popo kaldırmayı da o yaptı.Bende merak ettim son durumunuz nasil ? Iyisinizdir insallah
Bu arada koldan memnun olmadiginizi yazmistiniz revizyon olacakmisiniz?
Uyluk germe icin hangi doktoru düsünüyorsunuz?
Simdiden cok gecmis olsun iyi haberlerinizi bekliyorum insallahDr Serdar Altun'a yaptıracağım, 360 derece karın germe ve popo kaldırmayı da o yaptı.
cok iyi ya masallah cok guzel iyilesmişÖncelikle şunu belirtmek isterim, şu anda germe ameliyatı ve izlerinden çok memnunum . An itibariyle resimler böyle
ben iz icin ne kullandiginizi ogrenebilirmiyim lutfenÖncelikle şunu belirtmek isterim, şu anda germe ameliyatı ve izlerinden çok memnunum . An itibariyle resimler böyle
merhaba uzun zaman olmuş ama bende 1 buçuk ay önce oldum aynı ameliyatları pubis yani vajina üstüm canımı sıkıyor sizin tam olarak ne zaman ödem bitti sabırlı olmalımıyum iner mi biraz daha alt karnım kesin şiş sert ama vajina üstü emin olamadım yumuşak. yağ mı kalmış ödem mi bilemedim. kesin sonuç nne zaman oturdu sizdeMerhaba arkadaşlar
Ben İstanbul'da yaşamama rağmen, 4 Eylül de Elazığ'da, Dr Serdar Altun'a 360 derece karın germe ameliyatı oldum. Bildiğiniz gibi 55 kilo vermiştim, karın bölgesinde sarkma, yatınca deride yayılma, popomda kırışma ve düşme vardı. Çok doktor aradım,en ünlüden ünsüze kadar görüştüm,yaptığı ameliyalatların resimlerine baktım. 45 Bin ile 90 Bin aralığında fiyat veren doktorlar oldu. Ben de tüp mide ameliyatımı yapan doktoruma telefon açtım ve karnımı kuşak biçiminde güzelce ameliyat edecek ve özellikle dikişleri jilet kadar İnce dikecek bir doktor aradığımı söyledim. O da, bana Dr Serdar Altun'a gelmemi, çok başarılı bir cerrah olduğunu ve güzel dikiş attığını, sağlığımı tehlikeye atmayacağını söyledi. Hatta kefil oldu. Ben de Serdar Altun ile WhatsApp aracılığıyla görüştüm, resimleri istedi ve 360 derece karın germe ameliyatı için uygun olduğumu ama Fleur de lyes (fdl) denilen ameliyata gerek olmadığını, karnımın derisi gerilince, kendiliğinden düzeleceğini söyledi. 3 Eylül de burada olun 4 Eylül'de ameliyat yaparız dedi. Kendisi bana çok uygun bir fiyat verdi,20 bin, hastane refakatçi dahil anlaştık. Ben eşimle uçağa bindim ve 3 Eylül de , Elazığ'a indim, hastaneye gittim. Orada tüp mide ameliyatı yapan doktorum Dr Fatih Erol ile hasret giderdik, beni çok güzel zayıflamış buldu. Odama çıktım. Dr Serdar Altun geldi,yüz yüze tanıştık, gerçekten görünce yatıştım, heyecan vardı. O katta başka hastalarıda vardı. Tahliller yapıldı, doktor geldi,çizdi
Orada liposuction ile fazla yağ alınıp, tekrar mini germe yapılabilirmerhaba uzun zaman olmuş ama bende 1 buçuk ay önce oldum aynı ameliyatları pubis yani vajina üstüm canımı sıkıyor sizin tam olarak ne zaman ödem bitti sabırlı olmalımıyum iner mi biraz daha alt karnım kesin şiş sert ama vajina üstü emin olamadım yumuşak. yağ mı kalmış ödem mi bilemedim. kesin sonuç nne zaman oturdu sizde