- 9 Ekim 2007
- 1.591
- 858
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Popom yukarı kalkınca bacaklarım inceldi,basenim daraldı ve bacak boyum daha uzun görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah diyorum hayranlikla izliyorum bende 40 kilo verdim benimde ihtiyacim var operasyonlara surekli arastiriyorum sizin gibi, ama cok korkuyorum dikisleriniz harika gorunuyor incecik bazi resimler goruyorum korkunc.... bravo size gercekten tekrar masallahPopom yukarı kalkınca bacaklarım inceldi,basenim daraldı ve bacak boyum daha uzun görünüyor
Çok teşekkür ederim, Benim de en büyük korkum,dikiş izlerinin geniş olmasıydı, şükür doktor çok becerikli çıktı, incecik yapacağım dedi ve yaptıMasallah diyorum hayranlikla izliyorum bende 40 kilo verdim benimde ihtiyacim var operasyonlara surekli arastiriyorum sizin gibi, ama cok korkuyorum dikisleriniz harika gorunuyor incecik bazi resimler goruyorum korkunc.... bravo size gercekten tekrar masallah
Çok teşekkür ederimÇok güzel olmuş
Sizi daha oncede takip etmistim baska operasyonlarinizda cok basariliydi cesaretinize azminize hayranim hepimize ornek oldunuz. Resmen bastan yaratmissiniz kendinizi. lipo yapmadan yaginizi nasil aldi merak ettimAyrıca bana liposuction yapılmadı, Dr fazla yağ dokum olmadığı için gerekli değil dedi. Direkt deriyi gerdi.
Bende lipo yapacak kadar yağ yoktu ama doku vardı, dokular topluca çıkartılıp, popoma kondu, tekniğini bilmiyorum ama güzel ve uyumlu olduSizi daha oncede takip etmistim baska operasyonlarinizda cok basariliydi cesaretinize azminize hayranim hepimize ornek oldunuz. Resmen bastan yaratmissiniz kendinizi. lipo yapmadan yaginizi nasil aldi merak ettim
Harika olmuş şuan durumunuz nasıl ?Bugün 24. Günüm İlk defa duş alacağım , kabukları düşmeye başladı
Ve bu ameliyatı kaça yaptirdiniz acaba ??Bugün 24. Günüm İlk defa duş alacağım , kabukları düşmeye başladı
Merhaba yazmıştım aslında, 20 bin. Ben iyi bir fiyat aldım arada tüp mide ameliyatımı yapan doktorumda vardı ama genel olarak uygun fiyat veriyor Dr. Serdar Altun... İstanbul gibi değilVe bu ameliyatı kaça yaptirdiniz acaba ??
Mükemmel,bu sabah resim ekleyeceğim, kabukları düşmeye başladı, incecik çizgi var, dikişler kapandıHarika olmuş şuan durumunuz nasıl ?
Pardon gözümden kaçmış resmi merakla bekliyorumMerhaba yazmıştım aslında, 20 bin. Ben iyi bir fiyat aldım arada tüp mide ameliyatımı yapan doktorumda vardı ama genel olarak uygun fiyat veriyor Dr. Serdar Altun... İstanbul gibi değil
Çok sevindim sizin adınıza harika görünüyor keşke bende cesaret edebilsem küçük cocuklarim var biraz zor benim için açıkçası ama nasip tabi.Mükemmel,bu sabah resim ekleyeceğim, kabukları düşmeye başladı, incecik çizgi var, dikişler kapandı
Eğilmek dışında herşeyi yapıyorum ama yere düşen bir şeyi asla almıyorum,gerilmesin dikişler diyePardon gözümden kaçmış resmi merakla bekliyorum
Çok sevindim sizin adınıza harika görünüyor keşke bende cesaret edebilsem küçük cocuklarim var biraz zor benim için açıkçası ama nasip tabi.
Ya mükemmel olmuş bayıldım dikislerde acı varmı acaba ??Günaydın, bugün 28 yada 29.günüm... kırışıklar korseden kaynaklı,gece gündüz giyiyorum,hiç rahatsızlık vermiyor
Acı yok zaten en başından beri olmadı ama gerginlik var, sonuçta germe işlemi... Bazen popoda çekme hissi ve batma oluyor ama çok sık değil,oturuş pozisyonu değişince geçiyor, gayet normal, büyük bir ameliyat sonuçta. Dikişler 15. Gün zaten çoğunlukla kapanmıştı,duş için ben hep beklerim, Dr'lar banyo yap dese de ben 25 gün bazen 1 aydan önce yarayı ıslatmam.kurusun diye bekledim.dr zaten 16. Günden sonra pansumana gerek yok dediYa mükemmel olmuş bayıldım dikislerde acı varmı acaba ??