- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
-
- Konu Sahibi Baslangic_Noktasi
Başka neler yapıyorsunuz hanımlar?
ne demek cnm problem değil. kendimi çok iyi hissediyorum. önceden yaşamıyomuşum gibi geliyouzun yürüyüşlere hiç gelemezdim o kadar iyiyimki eşimle sabah bi çıkıyoruz gez Allah gez rekorumuz:12 saat çok az oturarak zaten vücut artık istemediği gıdaya tepki veriyo öyle oluncada kolaysa ye vermem gereken daha çoookkk kilo var ama yinede çok mutluyum kilo vermekten çok vücudum şekle girmeye başladı giydiklerim yakışıyo artık
sizi takipteyim
eşimle ben çay kahve kola meyve suyu içmeyiz. bol bol su seviyorum suyu. baklava börekmiş hiç yapmam inanın 3 senelik evliyim 250 gr. şeker harcamamışımdırilk evlendiğimde 6 ayda 12 kilo aldım. yemek yemediğim halde oruçlu gibi geziyodum. şimdi anladım yemek lazım önceden şerbetli tatlı krizi gibi bişey gelirdi bana bi kutu tatlı aldırırdım artık bana yaramadığını biliyorum yemiyorum.istemiyorum da. laf aramızda çok iyi baklava yaparım ama tadına bakmam meyvelerin bana çok iyi geldiğini fark ettim meyve bol tüketirsem bağırsaklarım çok düzenli çalışıyo yoksa kilit. 1 üzüm tannesinin 1 kesme şekere denk geldiğini öğrendim ondan da uzak dururum artık. bol sebze ve meyve yiyorum. anormal bi vakitte acıkırsam salatalığa dadanıyorum kütür kütür ohhh
bide bazı günler sabah kahvaltısında gevreğin üzerine tarçın döküp yiyorum. bi tarçın bu kadarmı iştah keser yaaa. mükemmel bişey. çokmu çıldırdın tatlının üzerine tarçın dök bak bakayım deli gibi yiyebiliyomusun
HARİKASIN!!!!!! Duyun Ey Ahali!!!!!Bakın nasıl oluyormuş Darısı heğimizin başına
Yahu Megabitli neredeydin sen.D Anlat anlat millet duysun Evet arkadaşlar birinci ağızdan nasıl beslenilir deneyimleri
Benim ağzımdan inanmayan olursa diyebuyrun arkadaşlar yapandan dinleyin
Hepinizi çok seviyorumGözümüzde büyütmedikçe aşamayacağımız birşey yok!!! Hele hele hanımlar bir istesin ellerinden hiçbirşey kurtulmaz!!!
Evet hanımlar yarın sabah kahvaltı da ne var?
Mesela Ispanaklı Omlet'e ne dersiniz? İçine de lor koysak? Sabah sabah ıspanağı kim yıkayacak diyenlere benim yıkayıp kurutup dondurduğum ıspanaktan gönderebilirim
1 porsiyon için
2 yumurta
1 silme yemek kaşığı yulaf kepeği
1 silme yemek kaşığı lor ya da Armola peyniri
Ben bol ıspanaklı sevdiğimden buzluktan dolu bir avuç ıspanak (çözdürmeden)
Armola koyduğumdan tuz koymuyorum. Kardeşim yemez yemez ben pişirnce pul biber yoğurt filan koyup bana ortak oluyor
Hepsini karıştırıp fındık kadar tereyağ erittiğim teflon tavada pişiriyorum.
Afiyet Olsun
Not: Bana şunu ye bunu yeme dediklerinde kısa süre sonra sıkılıp aradan kaçırmaya başlamıştım. Bu nedenle sizlerle tarifler paylaşıp işi kolaylaştırmak istedim. ne dersiniz?
Sevgili Arkadaşlar,
Az önce bir arkadaşımdan bir telefon aldım. Annesinin yarın ameliyat olacağını biliyorduk ama anlaşılan kızcağız şimdiden dağılmış. Benden rica etti ve ben de sabah onun yanına refakatçıya refakatçı olmaya gideceğim:) Diz protezi takılacak teyzeye. Bu da benim önümüzdeki 1 hafta internete ne zaman girebileceğimin belli olmaması anlamına geliyor. Düzenli yazamazsam şimdiden affınızı rica ediyorum. Bu aralığı tahlillerinizi yaptırarak değerlendirirseniz biz de hepbirlikte beslenmeye başlayabiliriz.
Şimdi günde 2,5 litreden az olmamak üzere sabah 8 akşam 5 arasında zamana eşit dağıtarak içmeye başlayalım. Bu işin sırrı bir seferde 1 litre yerine az az sık sık içmekte. Sadece böyle yaparak kilo veren hastalarım oldu. Hadi bakalım hanımlar var mısınız?
Sağlıkla
önce gelmiş geçmiş olsun sonra ne içiyoruz su mu? bitki çayı fln mı ben anlamadım da
hanımlar bende insilün direnci var mı bilmiyorumama annem şeker hastası bende pko var ve sürekli kan şekerim düşüyor, canım tatlı şeyler yemek istiyor, yemekten sonra uykum geliyor felan. ben kendimi bildim bileli toplu bir insanım hayatım boyunca diyet yaptım ama sonuna kadar sürdüremedim hep yarım yamalak kilo al kilo ver şeklinde oldu. şimdi de şuan ki kiloma takıldım oynamıyor zaten pkolu insanlar yavaş kilo veriyor.ben onu bunu bilmem bu hastalık için 1. karbonhidratlardan uzak duracaksın 2. spor yapacaksın 3. sabırlı olacaksın. ama bütün karbonhidratlardan uzak duruncada moralin bozuluyor. bunun için ben genelde bir kısmının tadına bakarım. ama kilom takılıp ilerlemediği için yiyemiyorum. sadece ramazan diye pide yiyorum nu da yemiyecektim ama 3 gün dayanabildim sonra yedim napıyım öyle işte sabırlı olmak gerekiyor. birde tatlı krizleri için hurma çok iyi geliyor. hurmayı yeyince canım tatlı yemek istemiyor. bir ara bütün karbonhidratlar bırakmıstım insan bir hafif hissediyor kendini anlatamam ama bir o kadar da mutsuz hissediyordum. birde bizi ayakta atıştırmalar mahvediyor
selen hanım nerede acaba ?:44: