- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- Konu Sahibi Baslangic_Noktasi
Bekunise inşallah hiç ihtiyacın olmaz ama 10gün sorun yaşarsan gerçekten başka yol kalmıyor gibi. Şöyle söyleyeyim ne kadar az kullanırsan o kadar iyi. Dediğim gibi kepeğe öncelik verip çözelim bu işi. Salata ya da birz zeytinyağı ekleyelim.
Kavuna gelince odanızda küçük bile buzdolabı varsa şansın var. Efenim önce 1-2 saklama kabı alınır. sonra dışarıdayken de kavun alınıp saklama kaplarının içine doğranır. Sonra yanımızda getirdiğimiz karton çantalardan birinin dibine bunlar yerleştirilir üzerine de gazete dergi kitap filan konulup paşa paşa odaya çıkarılır. Millette alışveriş ettin odana getiriyorsun sanır (Öğrencilik yıllarımdan deneyimler)
Afiyet olsun efenim
Dün kullandım ama bekunis de işe yaramadı zaten Selen Hanım. Artık kepek ve kavuna kaldı işim, yöntem gerçekten harikaymış Ben elimde sallaya sallaya nasıl gireceğim diye düşünüyordum. Bu sorunu çözme zamanı geldi artık Ekmek olarak hangi ekmeği tavsiye edersiniz ? Ben genellikle kepek ekmeği tüketiyorum ama arada bir tam buğday ya da çavdar ekmeği ile değiştirebiliyorum.