Dr.Selahattin Yaman ile silikon:)

Tatlim masallah gayet iyiyim. Gece yanimda kimse yoktu bile. Iyi ki varsiniz. Fotograf eklemez miyim elbette. Oncesi halini de cekmistim. Bakiyorum simdi de. Ayol minnacikmisdolgun olur insallah.

Canım çok geçmiş olsun. Sende bizler gibi zor olani atlatmissin umarım sonucundanda memnun kalırsın :KK66:

Tatlim masallah gayet iyiyim. Gece yanimda kimse yoktu bile. Iyi ki varsiniz. Fotograf eklemez miyim elbette. Oncesi halini de cekmistim. Bakiyorum simdi de. Ayol minnacikmisdolgun olur insallah.
eski sutyenlerine bakıp bide iç çamaşır magazsında o küçük sutyenleti görünce şoke olacaksın bu ne ne kadar küçük diyeceksin bak o zaman nasıl mutlu olacsksın :)bide havam batsın dıyeceksin :p

Geçmiş olsun zoru atlatmışsın eski halin demek ki iyiymiş yoksa 200 cc ile b cup ancak olur gibi geldi açıkçası hiç o cc de birini görmedim hayırlısı olsun artık olan olmuş mutlu olmaya bak :)

Geçmiş olsun zoru atlatmışsın eski halin demek ki iyiymiş yoksa 200 cc ile b cup ancak olur gibi geldi açıkçası hiç o cc de birini görmedim hayırlısı olsun artık olan olmuş mutlu olmaya bak :)

Benimkiler dümdüz olduğundan 200 cc bende fındık etkisi yapardı sanırım :KK70:

Benimkiler dümdüz olduğundan 200 cc bende fındık etkisi yapardı sanırım :KK70:

Benim küçük a cup tı diyelim fark 4 cm falandı olsa olsa dolu a cup falan yapardı herhalde inşallah uygulama nın önceden dokusu vardır... Fındık diyince aklıma hasan bey geldi :KK48:
adam bizi fıstık gibi yaptı yahu :p

A bile dolmuyordu. C cup olsun dedim israrla. 200 takmis. Gercekten kucuk. Bu acilari yasa birde kucuk olsun.

X