Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba...Merhaba arkadaşlar,
41 yaşında bu ameliyatı olmaya karar vermiş biriyim.
Geç olsun güç olmasın inşallah. Yarın ameliyat günü için tarih belirleyeceğiz. Dua edin Gelişmeleri size yazarım.
Sevgiler.
Hayirli olsun simdiden..ben yeni oldum ve 44 yasindayim.cokta mutluyumMerhaba arkadaşlar,
Geç olsun güç olmasın inşallah. Yarın ameliyat günü için tarih belirleyeceğiz. Dua edin Gelişmeleri size yazarım.
Sevgiler.
Hayirli olsun simdiden..ben yeni oldum ve 44 yasindayim.cokta mutluyum
İnşallah:))) Kutlarız hep birlikte. SevgilerHayırlı olsun 41 ken 30 hissedeceksiniz emin olun
Teşekkür ederim. Çok heycanlıyım. Çpk oldu mu ağrınız. perşembe olacağım büyük ihtimal. Pazartesi işe gitmem lazım. İnşallah gidebilirim. SevgilerArzuma katılıyorum sefan olsun hoş geldin aramıza
Çok tatlısınız:)Merhaba...
Hiçte geç değil valla,çok daha güzel göğüslere kavuşacaksın ohhh ne güzel sefan olsun :)
Güzel haberlerle aramızda ol
İnşallah. EEşimi 4 yıldır anca ikna ettim:)Hayırlı olsun 41 ken 30 hissedeceksiniz emin olun
İnşallah. EEşimi 4 yıldır anca ikna ettim:)Hayırlı olsun 41 ken 30 hissedeceksiniz emin olun
Şekerler sizi:) Tombul memeler olsun inşallah:)Hayırlı olsun, güzel haberlerinizi bekliyoruz. Her süreçte bizler burdayız. :)
tek tek paylaşacağım sizlerle:)Hayırlı olsun, güzel haberlerinizi bekliyoruz. Her süreçte bizler burdayız. :)
İnşallah :)Hayırlı olsun 41 ken 30 hissedeceksiniz emin olun
Kapatmam dökerim ortaya diye endişeleniyorum:)Hayırlı olsun 41 ken 30 hissedeceksiniz emin olun
benci hiçbirsey için geç değil :) ameliyat olmaya değer bunun içinMerhaba arkadaşlar,
Sevgiler.
ha ha valla öyle oluyor yalan yokKapatmam dökerim ortaya diye endişeleniyorum:)
Hayırlısı olsun inşallah istediğiniz gibi olur :)Merhaba arkadaşlar,
Sevgiler.
İnşallah. Çok araştırınca da çok karışıyor düşünceler. Taha bey derken Selahattin beye karar verdim ama zor yani. İşyerini ayarlıycam hemen de işe dönmem lazım. Perşembe olursam pazartesi işe dönerim inşallah.Hayırlısı olsun inşallah istediğiniz gibi olur :)