- Konu Sahibi watermellon
Dr. Sami ulus ta kadın dogum poliklinigine giden hic var mı arkdaslar ? Doktorların odasında ultrason cihazı bulunuyor mu tek tek ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beştepeyi bilmiyorum salı günü gideceğim ama ana merkez de her odada var evet.Dr. Sami ulus ta kadın dogum poliklinigine giden hic var mı arkdaslar ? Doktorların odasında ultrason cihazı bulunuyor mu tek tek ?
Beştepeyi bilmiyorum salı günü gideceğim ama ana merkez de her odada var evet.
Sami ulus iyi bir hastane Beştepe de öyle merkez de. Kadın doğum olup da ultrason olmaması saçma bence kesin vardır. Çünkü dönüşümlü kullanılıyor odaları. Bir gün gebe polikliniği olarak bir gün kadın hastalıkları olarak. O yüzden mutlaka vardır. En azından merkezde odalar ve doktorlar değişiyor.ben pazartesi ye randevu aldım ama eger ultrason yoksa gitmek istemiyorum acıkcası. tesekkur ederim . gidersem buraya mutlaka belirtirim bir sonrakilere yardımcı olur
Ben gidiyorum,özelden devlete geçtiği için cihazları diğer dev.hast.göre daha iyi var yaniben pazartesi ye randevu aldım ama eger ultrason yoksa gitmek istemiyorum acıkcası. tesekkur ederim . gidersem buraya mutlaka belirtirim bir sonrakilere yardımcı olur
Sami ulus iyi bir hastane Beştepe de öyle merkez de. Kadın doğum olup da ultrason olmaması saçma bence kesin vardır. Çünkü dönüşümlü kullanılıyor odaları. Bir gün gebe polikliniği olarak bir gün kadın hastalıkları olarak. O yüzden mutlaka vardır. En azından merkezde odalar ve doktorlar değişiyor.
bende gebelik takibimi sami ulus beştepe hastanesinde yaptırıyorum.şimdilik çok memnunum.
Bende bugün gittim evet vardı odalarda.
Fatih beye gidiyorum ben. Çok memnunum. Genelde merkezde oluyor ama bu hafta Beştepe de diye geldim.siz hangi hocaya gidiyorsunuz ? memnun musunuz
Doğumu orda mı yaptınız acaba?Bende beştepede doğum yaptım ,9 ay takiplerimde oradaydı,her odada usg cihazı var,ikili test için ayrıca büyük usg cihazı var o odaya yönlendiriyorlar, yeşim hoca,oğuz hoca,elif hoca ,bunların hepsi çok iyiler ben bunlara gitmiştim hiç kötü dr yok orda,sorunuz varsa cevaplarım hatırladığım kadarıyla
Evet orda yaptım sezeryan ileDoğumu orda mı yaptınız acaba?
Benim 2.gebelik normal doğum o yüzden sordum nasıl diyeEvet orda yaptım sezeryan ile
Aydınlattığınız içinde ayrı teşekkür ederim,sizde sağlıkla büyütün inşallah saolunBen acile başvurmak zorunda kalmıştım o yüzden beni yatış yaptılar ve bir gece doğumhanede yattım doğum öncesi ,ertesi gün sezeryan oldum sezeryan tarihime daha vardı aslında o yüzden doğumhaneyi de görmüş oldum,gördüklerimi yazıyorum cnm, normal doğum için sancı odaları tek kişilik, odada yatak var banyo ve tuvalet var ,refakatçi almıyolar sancı çekerken tek başınıza sancı çekiyosunuz ama koridorda rahat bi şekilde gezebiliyosunuz diğer hastalarla görüşebiliyosunuz ,artık doğum evresi yaklaştığında sandalyeyeyle doğum odasına götürüyolar zaten o odaya girenler 5 dk sonra bebeklerini kucaklarına alıyolardı o sesleri hep duyuyosunuz :) doğum için iki ayrı odada çatal masa var ,benim yattığım gece öyle aynı anda doğum yapan olmadı,drlar gayet iyi davranıyordu gebelere,çok çok sıkıntılı kişiler artık bebeği riske soktuğu zaman ıkınamadığı zaman sadece drlar seslerini yükseltmişti oda bi kişiydi benim gördüğüm,doğum sonrası servise çıkartıyolar odalar tek ve iki kişilik şansınıza ne düşerse Allahım bi sancıda kurtarsın,bu arada doğumhaneye girdiğiniz zaman sancı çekerken filan cep telefonu almıyolar ama eşiniz filan izin alıp kapıdan 5 dk görüşebiliyosunuz
Rica ederim,sizde sağlıkla kucağınıza alın inşalalhAydınlattığınız içinde ayrı teşekkür ederim,sizde sağlıkla büyütün inşallah saolun