Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar rica ederim bende aynı psikolojiyi yasadıgım için yazıyorum.ama gercekten çok iyi düşünüp öyle karar verdim.yani ne istediğimi çok iyi düşündüm kendimi iyi bi şekilde hazırlamaya calıstım.ameliyat sonrası ne gibi sorunlar olabilir ben bunları kaldırabilirmiyim diye . fazla doktor gezmemede gerek kalmadı. ben 2 doktorla görüştüm ve 2. sine karar verdim.zaten kendi alanında iyi oldugunu düşündüğümüz doktorlarla gidip görüşüyoruz.türkiyedeki doktorlarda bu konuda gercekten basarılı.sizde ,içinize sinen gercekten güven duyduğunuz bi doktoru seciceksiniz.her seyin hayırlısı olması dileğiyle

reha beye ulasamıyorumm, ameliyat günü alacagım ama nerdee, off o kadar da gün düsündüm tasındım umarım dolu degildir...

resimlerimi ekledim albüme kızlar,hemde bayağı ekledim,gün gün..dahada ekliycem.Merak edenler baksın iice,sormak istediğiniz bişey olursada seve seve cevaplarım...

Son düzenleme:
resimlerimi ekledim albüme kızlar,hemde bayağı ekledim,gün gün..dahada ekliycem.Merak edenler baksın iice,sormak istediğiniz bişey olursada seve seve cevaplarım...

cnm tesekkur ederiz resimler icin gecmis olsun ayrıca da...burnun güzel gözüküyor ama zaten fazla bir degisiklik olmadı demistin, demekki güzelmis zaten burnun :) ancak ben morluklarını görünce korktum yaa bende senin gibi olursam nasıl ise okula dönerim bilemiyorum, halbuki ben iki üc gün sonra okula giderim diye düsünüyordumm, herkeste bu kadar morluk oluyor mudur acaba yaa??? :1shok:

kızlar bu arada demeyi unuttum, gazi hastanesinden geliyorum simdi, reha beyle tekrar görüstümm ve 13 mayısa ameliyat günü aldımm :) insallahh benmm burnum da güzel olur yaa... aklıma takılan bir kac soru daha vardı onları da sordum ayak üstüü iyi oldu anlayacagınız, telefonla ugrasmaktan da kurtuldum bu arada neden 13 mayıs cok gec degil mi demeyin cünkü ben istedim o tarihi reha bey su tarih olsun mu bile demedi, daha erkene de veriyordur muhtemelen, cünkü 13 mayısa gelene kadar bos sayfalar gectik yanii ammaa o kadar kalabalık ki orasıı, bir kac kisiden duyduguma göre hocadan randevu almak bile cok zormus cok doluymuss, eger düsünüyorsanız reha hocayla görüsmeyi en azından simdiden bir randevu almaya calısın olmazsa iptal ettirirsiniz...

hadi hayırlı olsun ebrucum inşallah herşey çok güzel geçer istediğin gibi olur,iltifatın içinde teşekkür ederim:)morluklara gelince benim normaldede göz altlarım çok hassastı en ufacık bişeyde tepki verirlerdi o yüzden sanırım bu kadar şişti ve morardı ,sanmıyorum ki herkeste böyle olsun,kişiden kişiye değişir bu,herşey olacağına varır yani korkma sen sonuçları düşün ona odaklandiğerleri teferruat yani:)

bende ankaraya gelip ameliyat olcam ama en fazla 10 gün kalabilirim....melike bandajın hala var sanırım ne zaman çıkacak...10 gün iyleşmek için yeterli değil sanırım

bende ankaraya gelip ameliyat olcam ama en fazla 10 gün kalabilirim....melike bandajın hala var sanırım ne zaman çıkacak...10 gün iyleşmek için yeterli değil sanırım

cnm on gün normal hayatına dönmen icin yeterli, tabii ki sisler fln olacak ve de burnun tam sekil almayacak ama isinle gücünle ilgilenebilirsin. zira ben bugun reha beyden 13 mayısı aldım ameliyat icin ama 1 haziranda finallerim baslıyor, reha beye özellikle sınavlarım oldugunu o zmna iyilesip iyilesemeyecegimi sordum, zmn yeterli sınavlarında sorun olmaz dedi. tabii yüzüm mutlaka sis olur o ayrı artık insanlar yadırgar mı beni onu da bilemeyecegim

Oh nihayet hadi hayırlısı canım yaa sevindim herşeyin kesinleşmesine. Morluklara gelince benim bildiim hemen hemen herkeste oluşuo yani oluşmaması birazcık istisnai yani hesaba vurursak hatta göz bile kanlanabilio ama tabiki hepsi geçici . Bide kapalı olanda galiba pek morluk oluşmuyomuş. bende reha hocaya yaptırıcam eğer güç toplayabilirsem ama bu öbür kışı bulur ya da bu mayıs sonu. Dediim gibi arkadaşımın ameliatını gün be gün takip edicem öle yani göze alabilirsem yaptrıcam

Öncelikle teşekkür ederiz gayet hoş olmuş burnun. ben mesala bu burnun estetik olduunu anlamam demek çok az dokunmuş. Bende zaten burnuma çok az dokunulsun istiorum kimse anlamasın yani. anladıım kadarıyla sende doktorundan bunu ricaa ettin. peki burnuna neler yapıldı işlem olarak hiç ucuna dokunuldu mu hafiften kaldırma filan oldu mu? doktorun sana neler yapıcam demişti aynılarını yaptımı ya da fazladan bi de şunu yaptık ya da şunu yapıcaktık ama vazgeçtik filan die bişii dedi mi? Aman ne çok soru soruorum yaaa beni affedin

canım bugün 24.günüm son halimi koyamadım albüme hata veriyor daha sonra yine deniycem,ben bantımı 11.günde çıkarmıştım,aşağı yukarı 10-12 günde normal hayata dönebilirsin ama tabiki şişlikler oluyor onların inmesi en az 6 ayı buluyormuş onu beklersen işin zor,ama şuan okula gittiğimde kimse ameliyat olduğumu anlamıyor hatta şişlikleri bile farketmiyorlar ama tabi ben aynaya bakınca anlıyorum bu yüzden çok aynaya bakmamaya gayret ediyorum:)

estağfurullah layyzacım elbette sorucaksın basit bi işlem değil bu ameliyat olmayı göze alıyoruz,neyse evet şuan okulda hiçkimse burnunda bi değişiklik var senin demiyor zaten olmadan öncede farketmiyorlarmış ama ben aynaya bakınca farkediyordum ve çok rahatsız oluyodum.Reha hocaya gittiğimdede aynen bunu dedim burnumdan şikayetçi değilim sadece üst kısımdaki sola doğru olan eğiklikten şikayetçiyim bide içerden nefes alma sorunu yapıyor dedim onun dışında hiçbir değişiklik istemiyorum diye altına basa basa söyledim oda tamam zaten gerekte yok dedi,hatta ameliyata girmeden bikaç dakika önce yanıma geldi neler yapacağımızı tekrar konuşalım dedi bende yine tekrarladım orda nolurr burnumu değiştirmeyin sadece şikayetçi olduğum yeri düzeltin yeter dedim:)oda saolsun kelimesi kelimesine dediğini yapmış süper bi doktor şu Reha Yavuzer yaa:hooray:

layyza'cım sen bence reha hocayla bir kez görüsmelisin, ne zmn ameliyat olursun ona sen karar ver yine hani arkadasının ameliyat sürecini takip et, biz de görüsürüz benim sürecimi de takip edersin ama sen bir randevu günü almaya calıs istersen cünkü cok zormus randevu almak hatta hoca belli bir tarihten öncesine verdirtmiyormus galiba, cünkü gercekten coook yogunlar. hem reha hocayla görüsünce bence kafanda fazla soru isareti de kalmayacak ben eminimm :)

kesinlikle ebrununda dediği gibi reha hocayla görüşünce kafanda hiç soru işareti kalmıyor ayrıca eğer ameliyata karar verdiysen bencede biran önce ameliyat günü almaya bak çünkü seninde müsait olduğun zamandada onlar olmuyor hemen olmak zorunda değilsin sen şimdiden gidersen müsait olduğun zamana gün veriyor ama sonradan gidersen o günü dolduruyor başka bir hasta.

benim korkum şu , şu ay şu gün olsun derim ama sora yine tekrar tırsıp vazgeçersem ve tarihi erteletirsem doktorun tepkisini çekerim

Hmm aslında senin burnunda bi sorun yokmuş nerdeyse. benimde sorunum hafif aslında seninki kadar hafif olmasada . Benim burnumda çok hafif bi kemer var yani az bi törplense yeter. ancak benim önce karar kılmış olduum doktor çok hafif ucunu kaldırırız demişti. ama istemezsen kaldırmayız demişti. Bakalım reha bey ne diicek.

reha bey kesin bakar ve eğer gerek yoksa bence yapmayalım orası doğal dursun der bak gör ancak sen ısrar edersen yapar ama bence senin yapman gereken şey senin rahatsız olduğun konuyu söylemek gerisini ona bırak zaten düzeltilecek biyerin varsa sana söyler ve düzeltir yani adam bunca ameliyat yapmış belli bi zevki vardır artık burun konusunda:)
ameliyat konusundada eğer gerçekten rahatsızsan ol biran önce,ne kadar erken olursan okadar ii olur daha sonra neden önce yaptırmadım die pişman oluyor insan benim gibi,ameliyat hiçde korkulcak bişey dğl burun ameliyatının en zor yanı iileşme sürecinde aynaya bakmak ve burnum nasıl olcak nasıl olcak diye endişelenmek ve en en en önemlisi sabretmek evet çok büyük bi sabrının olması gerekiyor çünkü burun kısa sürede iileşen biyer değil çok uzun zaman sonra kesin neticeyi görebiliyorsun özellikle alçının çıktığı zamanki burun en kaba halidir 2-3 aydan sonra yavaş yavaş gerçek şekil ortaya çıkıyor,onun dışında ne ağrı ne bişey zor olan hiçbişey yok emin olabilirsin

layyza'cıgım reha bey dogal görünümden yana oldugu icin eger hafif kaldırmaya gerek yoksa yok der, ama eger biraz kaldırınca daha güzel olacaksa da biraz kaldırırız der, cünkü bana dogal görünümden yanayım ben dedi. ama bence cok cok hafif kaldırılmasında sakınca yok gibi geliyor bana ama karar senin tabii. cok kalkık burun benm de hosuma gitmiyor bu arada..

şimdi benim burnum azıcık uzunmuş normale göre ondan azıcık kaldırılınca tam 3 eşit parça olurmuş ama sen bilirsin demişti tam 3 eşit olsun die yani ama sen bilirsin çok az bi farklılık olur ama beenirsin demişti neise artık reha bey ne derse ona uyucam. zaten en çok burun ucundan korkuorum yoksa yandan görünümünün kötü olabileceğine pek inanmıorum eğer oyuk moyuk yapmaya çalışmazsa ki yapmıo zaten. önden de burun deliklerim gözükmesin daha ne isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…