resimlerimi ekledim albüme kızlar,hemde bayağı ekledim,gün gün..dahada ekliycem.Merak edenler baksın iice,sormak istediğiniz bişey olursada seve seve cevaplarım...
bende ankaraya gelip ameliyat olcam ama en fazla 10 gün kalabilirim....melike bandajın hala var sanırım ne zaman çıkacak...10 gün iyleşmek için yeterli değil sanırım
Oh nihayet hadi hayırlısı canım yaa sevindim herşeyin kesinleşmesine. Morluklara gelince benim bildiim hemen hemen herkeste oluşuo yani oluşmaması birazcık istisnai yani hesaba vurursak hatta göz bile kanlanabilio ama tabiki hepsi geçici . Bide kapalı olanda galiba pek morluk oluşmuyomuş. bende reha hocaya yaptırıcam eğer güç toplayabilirsem ama bu öbür kışı bulur ya da bu mayıs sonu. Dediim gibi arkadaşımın ameliatını gün be gün takip edicem öle yani göze alabilirsem yaptrıcamkızlar bu arada demeyi unuttum, gazi hastanesinden geliyorum simdi, reha beyle tekrar görüstümm ve 13 mayısa ameliyat günü aldımm :) insallahh benmm burnum da güzel olur yaa... aklıma takılan bir kac soru daha vardı onları da sordum ayak üstüü iyi oldu anlayacagınız, telefonla ugrasmaktan da kurtuldumbu arada neden 13 mayıs cok gec degil mi demeyin cünkü ben istedim o tarihi reha bey su tarih olsun mu bile demedi, daha erkene de veriyordur muhtemelen, cünkü 13 mayısa gelene kadar bos sayfalar gectik yanii ammaa o kadar kalabalık ki orasıı, bir kac kisiden duyduguma göre hocadan randevu almak bile cok zormus cok doluymuss, eger düsünüyorsanız reha hocayla görüsmeyi en azından simdiden bir randevu almaya calısın olmazsa iptal ettirirsiniz...
resimlerimi ekledim albüme kızlar,hemde bayağı ekledim,gün gün..dahada ekliycem.Merak edenler baksın iice,sormak istediğiniz bişey olursada seve seve cevaplarım...
bende ankaraya gelip ameliyat olcam ama en fazla 10 gün kalabilirim....melike bandajın hala var sanırım ne zaman çıkacak...10 gün iyleşmek için yeterli değil sanırım
Öncelikle teşekkür ederiz gayet hoş olmuş burnun. ben mesala bu burnun estetik olduunu anlamam demek çok az dokunmuş. Bende zaten burnuma çok az dokunulsun istiorum kimse anlamasın yani. anladıım kadarıyla sende doktorundan bunu ricaa ettin. peki burnuna neler yapıldı işlem olarak hiç ucuna dokunuldu mu hafiften kaldırma filan oldu mu? doktorun sana neler yapıcam demişti aynılarını yaptımı ya da fazladan bi de şunu yaptık ya da şunu yapıcaktık ama vazgeçtik filan die bişii dedi mi? Aman ne çok soru soruorum yaaa beni affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?