Çoooooooooooooookkkk teşekkr ederim iyikide koymuşsun burnunda gayet güzel olmuş. burnuna neler yapıcaanı önceden sölemiş miydi sana neler yaptı mesela? birde burun içinde sorun varsa ( ör.deviasyon) onu da kendi mi halledio yoksa birde kbbci mi grio ameliata?
rica ederim arkadaslar,evet muayeneye gittiğimde önce benim nelerden şikayetci oldugumu sordu şeklini nasıl istediğimi o daha sormadan ben anlatmaya basladım gercekten çok anlayıslı birisi önce o beni dinledi .bence burnun çok güzel olucak dedi ve gercektende ben çok begendim inanın fazla kimseye sormuyorum burnum nasıl olmuş diye benim yapımda vardır biraz kendim begendimmi tamamdır baskaları ne derse desin.sizde böyle rahat olun gerisi en güzel şekilde geliyo.zaten doktorla fikirlerimiz aynı dogrultudaydı.uzun olan burnum şimdi yandan bakıldıgında kısa öndeki geniş kemikler yok kemerim alınmış durumda ve çok hafifte kalkıklık var.ben basta kalkık olsun istemedim ve hatta ameliyattan sonra kendimi domuza benzetmiştim ama şu an o kalkıklık normale döndü ve ben bu halini çok seviyorum.evet canım bende deviasyonda vardı ve bunu doktorun kendisi halletti.zaten muayene yaparken burnun içine bakıp kendisi sorunları söylüyo ve bunlarıda halledicez diyo.anlıcanız ben çok memnunum doktorumdan ve ameliyat sonucundan.inşallah sizlerinde böyle olur.
merhabalar,
ben de reha hocaya burun estetigi yaptirmayi dusunuyorum hatta bu carsamba gorusmem var kendisiyle.. yeterince ikna oldum gerci ama sadece fiyat konusu kaldi.bu konuda net bi fiyat soyleyebilir mi olanlar.yani normal bi vatandasa ne gibi bi scala ortaya cikiyor? ben ogrenciyim ve kendim finanse edicegimden bu benim icin onemli.. yardim ederseniz sevinirim.. simdiden tesekkurler..
cnm ben de gecen gün görüstüm reha beyle, bana 2.300-2.800 arası degisiyor ve devlet karsılamıyor, hersey bu fiyatın icine dahil dedi... umarım yardımcı olabilmisimdir. bu arada hocanın muayene ücreti de 145 TL, aklında bulunsun...
ladyanna cnm cok tesekkur ederiz cok yardımcı oldun cnm cok sagol...yalnız ben bir sey daha sormak istiyorum, reha bey burnunun röntgenini fln cekti mi ve ameliyat öncesi seninle burnunun nasıl yapılacagı hakkında konusma veya muayene gibi bir sey yaptı mı? cünkü bana hic röntgen yada tomografiden bahsetmedi de o nedenle biraz sasırdım yanii...
cok sagol en azindan biseler olustu kafamda cunku bikac hastasiyla gorustum onlarda saglik sektorundendi acaba etik olarak fiyat farki olabilir mi diye dusunmustum onlarda asagi yukari aynisini demislerdi.. bisey daha bu operasyon icin mevsim onemli bi faktor mu cunku ben okul sonu yani yaz basi dusunuorum.. acaba bi sakincasi olabilir mi sicak havalar falan?? tekrar tesekkur ediyorum
selam arkadaslar burnumun önden resminide ekledim.vallahi bunu kuzenime yükletene kadar neler çektim bilemezsiniz malum kendisi erkek ve böyle şeylerle pek ilgisi yok.buda 3. ayda çekildiğim bir resimdi.kusura bakmayın sadece burun kısmı var internet ortamına bütün yüzümü koymak istemedim idare edin artık umarım işinize yarar.
selam arkadaslar burnumun önden resminide ekledim.vallahi bunu kuzenime yükletene kadar neler çektim bilemezsiniz malum kendisi erkek ve böyle şeylerle pek ilgisi yok.buda 3. ayda çekildiğim bir resimdi.kusura bakmayın sadece burun kısmı var internet ortamına bütün yüzümü koymak istemedim idare edin artık umarım işinize yarar.
cnm önden de çok güzel olmuş. resim çektirip buraya koyman çok düşünceli bi davranış gerçekten bize çok yardımcı oluyorsun çok saol a.s. . buarada sen bu doktoru bi hastasını görerek mi seçmiştin yani sen de senin gibi güzel örnekler görmüş müydün?
cnm önden de çok güzel olmuş. resim çektirip buraya koyman çok düşünceli bi davranış gerçekten bize çok yardımcı oluyorsun çok saol a.s. . buarada sen bu doktoru bi hastasını görerek mi seçmiştin yani sen de senin gibi güzel örnekler görmüş müydün?
cnm gercekten cook tesekkur ederizz cook sagol, cok da güzel olmuss masallahhbu arada reha hoca benm muayene sırasında da burun icini kontrol etmedi, ameliyat sırasında bakıcaz dedi, belki de gerek görmemistir sonucta simdi kontrol ettigi burnu iki ay sonra hatırlamayacak ameliyat sırasında görecek problemleri nasıl olsa degil mi? yaa ben bir de aklıma takilan soruların hepsini sormayı unuttum, telefonda sorsam ayıp olur mu acaba?
slm kızlar iş nedeniyle bi süre şeir dışındaydım reha beyle ilgili verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ebru_ ebru ladyanna.... ya reha bey hep aklımda var ama ladyannanın burnu reha beyin yaptığı ve benim gördüğüm 2. burunoyüzden tam bir fikrim yok ebru_ebru sen reha beyden hastalarının resimelrini görmek istemedinmi ? bide ladyana sana sorum olcaktı kaç günde işe gidebilecek durma gelebilirz bneim bu yaz 9 günlük boşluğum var ve en kısa zamnda ameliyat olmak istediğime kadar verdim 9 gün yeterli oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?